רכשנו לפני כמה ימים כיריים גז ממחסני חשמל, כיריים של חברת BAKER.
על הקרטון רשום שאת התתקנה חייב לבצע טכנאי מטעמם, אחרת האחריות לא בתוקף - דהיינו גם אם אני מזמין טכנאי של סופרגז - האחריות לא תהיה בתוקף.
התקשרתי, יום שלם לנסות להשיג את נותן השירות כדי לתאם התקנה.
תואמה איתי התקנה, הגיע "טכנאי גז" כביכול, שהתקין את הכריים עם צינור גומי משנת 2013, ה"טכנאי גז" כביכול הגיע ללא מיכשור בדיקה לאיתור דליפות , ביצע התקנה ואמר לי שהוא סיים ו"בדק הכל ואין דליפות". הדלקתי את הכריים, אחד מהמצתים של הכריים לא עבד, הטכנאי גז הוציא מברג והתחיל לדפוק בו במנגנון של הכריים החדשות, לאחר שנסיונות התיקון האיכותיות שלא לא הצליחו, גימגם שצריך חלק שאין לו ושייצרו איתי קשר ממרכז השירות.
בעבור ההתקנה הוא ביקש תשלום של 120 ש"ח + 50 שח בעבור צינור הגומי, ביקשתי ממנו קבלה, "אין לי קבלות", אמרתי לו שאם אין לו קבלות אני לא משלם ושלחתי אותו לדרכו.
יצרתי קשר עם בעל הבית, שהבטיח להגיע אלי בתוך שעה וחצי, לאחר שעה וחצי שאף אחד לא הגיע התקשרתי אליו שוב וזה אמר לי אגיע אליך עוד שעה וחצי.
לאחר שעה וחצי נוספות נחשו...התקשר אלי טכנאי אחר ואמר לי שעוד שעה הוא אצלי.
הטכנאי אכן הגיע הזמן, פירק את המנגנון של הכיריים לחלוטין ואז התגלה שחלק מחוטי החשמל לא מחוברים טוב, הוא חיבר אותם , שילמתי לו , קיבלתי קבלה ושלחתי אותו לדרכו..
לצערי למחרת היום, ריח גז בבית, הזמנתי טכנאי של סופרגז, הגיע טכנאי מיומן, עם מיכשור מתאים שאכן זיהה דליפה.
* לא ברור לי מדוע לקוח צריך לקבל כיריים פגומות, שעברו "תיקון אגרסיבי" ביומם הראשון.
* לא ברור לי איך שולחים "טכנאי גז" ללא מיכשור מתאים וללא קבלות.
* לא ברור לי איך 2 טכנאי גז לא זיהו דליפה.
* לא ברור לי מדוע מחסני חשמל מצפים ממני להשתמש בכיריים שראיתי במו עיני שחוטי החשמל שלהם לא מחוברים כמו שצריך - לעזאזל, מדובר בגז, זה סכנת נפשות!
* יכול להיות שהדליפה בכלל מצינור הגומי ומההתקנה הרשלנית של טכנאי הגז של חברת הכיריים מטעם מחסני חשמל , אבל בכל מיקרה, לא מרגיש הגיוני להשתמש בכיריים חדשות שחוטי החשמל שלהם תוקנו.
למחסני חשמל ולמוצרים של בייקר ומוצרים של אליהו שיווק חשמל בעמ (זאת החברה שרשומה על הקרטון לקבלת שירות), אני לא מתכוון להתקרב יותר, כי שירות לקוחות אין להם - "פנה לנותן השירות של הכריים".
במידה ומחסני חשמל לא ייקחו את הכריים ויזכו את החשבון, מתכוון בעזרת השם להגיש תביעה נגד הבעלים של מחסני חשמל בתביעות קטנות.
אחרי הסיוט המתמשך שאני עובר עדיין, מאוד מעוניין לראות את הבעלים של מחסני חשמל מגיע לבית המשפט (הייתרון בתביעות קטנות) להסביר איך מוכרים כריים מסוכנות ללקוח ואיך מכריחים אותו להזמין "טכנאי גז" שמגיעים ללא מיכשור.
את התנור החדש כבר לא קניתי ממחסני חשמל, קניתי מטרקלין, תנור של זנוסי, מקווה שפה לפחות לא יאכזבו אותי.
מזל שיצרתי קשר עם סופרגז, הגיע טכנאי מקצועי, עם כל המכשירים, ביצע בדיקה יסודית, היה אצלי מעל לשעה ואמר עוד שהוא מתנצל שזה לוקח הרבה זמן הוא פשוט חייב לעבור על כל הסעיפים.
מחסני חשמל סיוט מתמשך
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
עצוב עצוב עצוב!!!!
אני בדיוק קניתי תנור, ולכריים נאמר לי הוא להזמין מהם, או מחברת הגז, מה שנוח לע בעיקר לא לפתוח לבד... ( לא קניתי דרך מחסני חשמל סתם בכללי)
אני בדיוק קניתי תנור, ולכריים נאמר לי הוא להזמין מהם, או מחברת הגז, מה שנוח לע בעיקר לא לפתוח לבד... ( לא קניתי דרך מחסני חשמל סתם בכללי)
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא סתם קוראים להם ׳מחסני חשמל׳...