DD בממיר יס טוטאל
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שים לב שמוגדר דולבי גם עבור HDMI וגם עבור S/PDIF - לך חשוב יותר ה- S/PDIF וחשוב ששם יהיה מסומן שהשמע הוא דולבי ולא PCM.
- smallville4r
- חבר ותיק

תסתכל בתמונה המצורפת לסמל שמוקף באדום.
-
- סמל של DD בלוח המשדרים של yes (מוקף באדום)
ואם אני ישנה בהגדרות אודיו בממיר יס ל dolby ואני שם סדרה שהיא תומכת ב dolby כמו משחקי הכס עונה 4 אני ירגיש הבדל בקול? (אני צופה בסדרה דרך פלזמה בלי רמקולים נוספים ומגבר)smallville4r כתב:תסתכל בתמונה המצורפת לסמל שמוקף באדום....
הבדל תרגיש בטוח.sayyes כתב:ואם אני ישנה בהגדרות אודיו בממיר יס ל dolby ואני שם סדרה שהיא תומכת ב dolby כמו משחקי הכס עונה 4 אני ירגיש הבדל בקול? (אני צופה בסדרה דרך פלזמה בלי רמקולים נוספים ומגבר).........
סביר להניח שלא תשמע כלום או שתשמע רעש רקע חזק בזמן הצפיה.
בשביל לשמוע דולבי צריך מפענח דולבי ומערכת מתאימה, זה לא בדיוק נועד לרמקולים של הפלזמה...
- smallville4r
- חבר ותיק

למחוק
ShlomiOz כתב:הבדל תרגיש בטוח.......
סביר להניח שלא תשמע כלום או שתשמע רעש רקע חזק בזמן הצפיה.
בשביל לשמוע דולבי צריך מפענח דולבי ומערכת מתאימה, זה לא בדיוק נועד לרמקולים של הפלזמה......
כשאני שם על dolby בהגדרות אני שומע וליום רגיל לא רעש חזק ולא שאין קול אני שומע את מה שאומרים
אבל אני לא מרגיש הבדל מבחינת איכות הקול
- smallville4r
- חבר ותיק

למה שתרגיש ? הרי אין לך רסיבר שיפענח לך ב- DD5.1. אתה תשמע לכל היותר אותו דבר כאילו שמת על סטריאו (PCM).
רוצה להרגיש הבדל - קנה רסיבר ורמקולים.
רוצה להרגיש הבדל - קנה רסיבר ורמקולים.
ותגיד מה זה הסימן G שיש בלוח שידורים (כמו זה שמופיע הסימן של dolby digital) אז יש סימן של G מה זה אומר? ויש גם סימן קריאה ! מה זה גם אומר על התוכנית?smallville4r כתב:למה שתרגיש ? הרי אין לך רסיבר שיפענח לך ב- DD5.1. אתה תשמע לכל היותר אותו דבר כאילו שמת על סטריאו (PCM).
רוצה להרגיש הבדל - קנה רסיבר ורמקולים....
- smallville4r
- חבר ותיק

דירוג צפיה של התוכנית:
G - לכל הגילאים (או כאשר yes שוכחים לעדכן את הדירוג האמיתי שבמקרה של התוכנית הזו זה 18)
! - אין דירוג - תוכנית שלא ניתן לקבוע לה דירוג כמו משדרי חדשות וספורט
8, 14, 18 - התוכנית מתאימה לצפיה לגיל המופיע ומעלה.
G - לכל הגילאים (או כאשר yes שוכחים לעדכן את הדירוג האמיתי שבמקרה של התוכנית הזו זה 18)
8, 14, 18 - התוכנית מתאימה לצפיה לגיל המופיע ומעלה.
אוקיי תודה על כל התשובות יש לי עוד שאלה אחרונה הרבה אנשים אמרו בפורום ש yes מקצצת ברוחב פס של סרטים וסדרות ובגלל זה רואים פחות טוב אז לפעמים באמת ראיתי שיש סרטים שכתוב hd מותאם אז הכוונה שאנשים אמרו ש yes מקצצת ברוחב פס?smallville4r כתב:דירוג צפיה של התוכנית:
8, 14, 18 - התוכנית מתאימה לצפיה לגיל המופיע ומעלה....
- smallville4r
- חבר ותיק

לא. מותאם HD זה אומר שהתוכן שמשודר לא באמת ב- HD, אלא עובר Upscale מ- SD ל. זה לא HD אמיתי.
אין קשר בין זה לדחיסת ה- HD.
אין קשר בין זה לדחיסת ה- HD.
- smallville4r
- חבר ותיק

זה בדיוק HD אמיתי. אפשר להתווכח על האיכות, אבל עדיין מדובר ב- HD לכל דבר ע"פ כל ההגדרות והתקנים של שידור HD.ShlomiOz כתב:זה בסדר גם ה"HD האמיתי" שלהם זה לא בדיוק HD אמיתי............
כי אני יגיד לך את האמת אנשים אומרים ש yes מקצצים ברמות ברוחב פס ובגלל זה לא רואים טוב ודווקא בערוציםsmallville4r כתב:זה בדיוק HD אמיתי. אפשר להתווכח על האיכות, אבל עדיין מדובר ב- HD לכל דבר ע"פ כל ההגדרות והתקנים של שידור HD..........
שהם hd כמו yes 1 2 3 4 5 ו yes comedy וכל מני רואים בהם טוב אני לא מזהה בכלל תמונה מטושטשת
ורואים כמו full hd 1080i רגיל עד עכשיו אני לא הבנתי למה אומרים שהם מקצצים ברוחב פס
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
מבחינתי איכות השידור של יס היא אכזבה אחת גדולה.................
עברתי מהוט לאחר שנים רבות וכל הזמן סיפרו בפורומים על הפער באיכות השידור שיש ליס על הוט.
כיום המצב שונה לגמרי, האיכות בהוט משמעותית טובה יותר. ב SD רואים מטושטש ושידורי HD פשוט עלובים !!!
יתכן וזה עומד בתקנים אבל לא הייתי קורא לזה HD.
עברתי מהוט לאחר שנים רבות וכל הזמן סיפרו בפורומים על הפער באיכות השידור שיש ליס על הוט.
כיום המצב שונה לגמרי, האיכות בהוט משמעותית טובה יותר. ב SD רואים מטושטש ושידורי HD פשוט עלובים !!!
יתכן וזה עומד בתקנים אבל לא הייתי קורא לזה HD.
תראה ב sd באמת שמתי לב שרואים לא טוב בהשוואה להוט כמו mtv ערוץ 10 ו 22 אבל ביס והוט זה משודר על 576i נכון? אז זה אותה רזולוציה ככה או שיש מצב שהוט משדרת באיכות יותר גבוהה בערוצים שאמרתי (כי זה נראה כמו hd לפחות בהוט ושוב אני מתכוון לערוצים שהדגשתי) אבל ב hd רואים טוב מאוד אם אתה אומר שרואים תמונה מרוחה או טשטוש זה כבר הגזמה ברור בכללי הבעיה פה זה רק ב sd ששם באמת זה גרוע אבל אני לא מבין איך זה יכול להיות גרוע בהשוואה להוט אם שני התוכניות הם 576i וזה לא נראה קשור לקיצוץ ברוחב פס כי אם היה באמת קיצוץ תאמין לי שב hd היו רואים גרוע כי hd שוקל יותר אז למה להם לקצץ בהרבה מרוחב פס אם אפשר ל-קצץ ב hd? ושוב ב hd רואים טובefi1965 כתב:מבחינתי איכות השידור של יס היא אכזבה אחת גדולה.................![]()
יתכן וזה עומד בתקנים אבל לא הייתי קורא לזה HD....