כנראה ירד בגלל עניין זכויות יוצרים.
שלYES יהיה שוב זכויות שידור על הסדרה (אם בVOD , אם לשדר וכו') הם יוחזרו כנראה.
לזכרוני הסדרה הזאת היתה מוגבלת בזמן בVOD.
matan417 כתב:כנראה ירד בגלל עניין זכויות יוצרים.
שלYES יהיה שוב זכויות שידור על הסדרה (אם בVOD , אם לשדר וכו') הם יוחזרו כנראה.
לזכרוני הסדרה הזאת היתה מוגבלת בזמן בVOD.
...
זה אומר שאין מצב שהסדרה תשודר ב vod? כי שוב במשחקי הכס הם גם שידרו את העונות הקודמות
עיניין של זכויות יוצרים.
היה אצלם כסדרת CURRENT ואחרי שהיא תחזור לחלון הזמנים של LIBRARY יש מצב שהם ייקנו שוב את הזכויות או שהיא תיכנס לעיסקה הגדולה שלהם.
זה לא עינין טכני של "להדליק" צ'ק בוקס.....
MartinHSabag כתב:עיניין של זכויות יוצרים.
היה אצלם כסדרת CURRENT ואחרי שהיא תחזור לחלון הזמנים של LIBRARY יש מצב שהם ייקנו שוב את הזכויות או שהיא תיכנס לעיסקה הגדולה שלהם.
זה לא עינין טכני של "להדליק" צ'ק בוקס.....
...
אז העניין זה שפשוט yes יקנו את הזכויות יוצרים של הסדרה בפעם השנייה בשביל לשדר את הסדרה?
זה בזבוז של כסף אין מצב שיס יחזירו רק אם תעלה עונה 4 של הומלנד הם יחזירו
MartinHSabag כתב:אתה כנראה צודק, אלא אם , כמו שאמרתי, זה חלק מעיסקה כוללת יותר עם האולפן.
...
ועוד משהו הרבה פעמים ב vod אני שם לב שיש סדרות ב vod שכתוב בתקציר שלהם הסדרה יצאה להפסקה נשוב לשדר ואז כתוב תאריך מסויים אבל זה באמת שהסדרה יצאה להפסקה או שיס יצאה להפסקה מהסדרה? כי שהייתי בהוט אף פעם לא ראיתי שהם כתבו שהסדרה יצאה להפסקה ואז באמת יש הפסקה של חודש חודשיים עד שהו משדרים את הפרקים החדשים
אם yes כותבים שהסדרה יצאה להפסקה, אז היא יצאה להפסקה בארה"ב ואין ל- yes פרקים חדשים זמינים לשידור. אחרי זה yes מחליטים מתי לחזור לשדר את הפרקים החדשים (זה יכול להיות צמוד לשידור בארה"ב או ב- delay מסוים לפי בחירתם).
smallville4r כתב:אם yes כותבים שהסדרה יצאה להפסקה, אז היא יצאה להפסקה בארה"ב ואין ל- yes פרקים חדשים זמינים לשידור. אחרי זה yes מחליטים מתי לחזור לשדר את הפרקים החדשים (זה יכול להיות צמוד לשידור בארה"ב או ב- delay מסוים לפי בחירתם).
...
אבל הסדרה באמת יוצאת להפסקה? או שפשוט ל yes יותר נוח לעשות הפסקה ואז לחזור אחרי כמה שבועות/חודשים
כי הוט לא משדרת אף סדרה במקביל לזמן השידור שלה בארה"ב...
איזה סיבה יכולה להיות ליס לכתוב סתם שהסדרה יצאה להפסקה?
אתה חושב שמשעמם להם...?
...
האמת יש לי עוד שאלה שקשורה לנושא ביס הידעו שמשחקי הכס העונה 4 תשודר במקביל לזמן השידור בארצות הברית נכון? אבל לפני זה לדודגמא עונה 3 היא לא שודרה בזמן השידור של ארצות הברית אז מתי היא הייתה מופיעה ביס? יום אחרי ששודר ב ארצות הברית? יומיים שלושה ימים? וכנ"ל להוט כי בהוט הם לא משדרים את התוכניות בזמן השידור של הסדרות שהיא מביאה מחול אז שם זה גם אחרי יומיים שלוש רק אז מגיע לשידור אצל הוט?
Eksh כתב:זה היה משודר בשני לפנות בוקר, אני חושב שאו בשני או בשלישי היה בVOD
בחמישי בyes.Oh
...
שנייה לא הבנתי אתה חושב? אז לא רק אם אתה בטוח תגיב שאני ידע 100 אחוז ולא בגלל שחשבת
אז אם אתה לא יודע בבקשה לא להגיב ואתה מדבר על עונה 3 של משחקי הכס? ומה שכתבת בכלל לא ברור ביום שני לפנות בוקר זה היה משודר ביס? וביום שני/שלישי זה היה ב vod וביום חמישי זה שודר ב yes oh תנסה לכתוב ברור
Eksh כתב:זה היה משודר בשני לפנות בוקר, אני חושב שאו בשני או בשלישי היה בVOD
בחמישי בyes.Oh
...
שנייה לא הבנתי אתה חושב? אז לא רק אם אתה בטוח תגיב שאני ידע 100 אחוז ולא בגלל שחשבת
אז אם אתה לא יודע בבקשה לא להגיב ואתה מדבר על עונה 3 של משחקי הכס? ומה שכתבת בכלל לא ברור ביום שני לפנות בוקר זה היה משודר ביס? וביום שני/שלישי זה היה ב vod וביום חמישי זה שודר ב yes oh תנסה לכתוב ברור
...
עונה 3 של משחקי הכס שודרה בארה"ב כל שבוע בלילה בין ראשון לשני. עלתה לויאודי של יס בימי שלישי, ושודרה ביס הו בחמישי.