מה המצב חברים? ככה, שלוש בלילה שמתי לב שאין אינטרנט, על נתב משלוב מודם מדגם ,DSL-6850
על גרסה 08, נורית internet דולקת בצבע אדום קבוע, ב 12 בלילה בערך התקשרתי לתמיכה, ועשיתי שיחת ועידה אם 014 ובזק, השיחה נגמרה בכך שב014 יש בעיה בתקשורת שלהם וזה לא רק עצלי, משהו שהיה אמור להיפטר עד 2 בלילה, אבל מה? אתמול אני חוזר הביתה אחרי יום מעייף, ואותו מצב, לאחר שיחה אם כמה נציגים, נאמר לי ללכת להחליף את הנתב, נשמע לי לי הגיוני, כי בפעמים הקודמות שהיה מצב כזה, הנתב פשוט היה תקוע עצל הספק, ניסינו @1 @2 בבזק, וכלום, אותו המצב, נורית אדומה דולקת על internet, וDSL דולק קבוע, ניסו לעשות משהו בבזק, אבל שום דבר לא עזר, אמרו שישלחו טכנאי ליום שישי הזה. אמרתי אין מצב שהכל כלכך גרוע, חשבתי שמשהו נדפק ב תוכנה שלו, עשיתי איפוס כמה פעמים, עדכנתי לגרסה 04 ב crash recovery כאופציה אחרונה, וכלום, החלפתי פילטר אפילו, נאדה, אתם חושבים באמת בעיה בנתב, או שיש עוד משהו? אני ינסה ההיום כבל טלפון אחר, ויחבר לשקע ראשי בבית. תודה
תקוע בלי אינטרט כבר יומיים על בזק, מחפש עזרה
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
מתיאור הדברים נראה שהבעיה קשורה לחברת התשתית בזק.
בכל מקרה נשמח לקבל פרטי התקשרות ל[email protected] על מנת שנציג טכני בכיר יבדוק שוב את הנושא מהצד שלנו.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
מתיאור הדברים נראה שהבעיה קשורה לחברת התשתית בזק.
בכל מקרה נשמח לקבל פרטי התקשרות ל[email protected] על מנת שנציג טכני בכיר יבדוק שוב את הנושא מהצד שלנו.
בברכה,
מתן, בזק בינלאומי
denis29 כתב:מה המצב חברים? ככה, שלוש בלילה שמתי לב שאין אינטרנט, על נתב משלוב מודם מדגם ,DSL-6850
על גרסה 08, נורית internet דולקת בצבע אדום קבוע, ב 12 בלילה בערך התקשרתי לתמיכה, ועשיתי שיחת ועידה אם 014 ובזק, השיחה נגמרה בכך שב014 יש בעיה בתקשורת שלהם וזה לא רק עצלי, משהו שהיה אמור להיפטר עד 2 בלילה, אבל מה? אתמול אני חוזר הביתה אחרי יום מעייף, ואותו מצב, לאחר שיחה אם כמה נציגים, נאמר לי ללכת להחליף את הנתב, נשמע לי לי הגיוני, כי בפעמים הקודמות שהיה מצב כזה, הנתב פשוט היה תקוע עצל הספק, ניסינו @1 @2 בבזק, וכלום, אותו המצב, נורית אדומה דולקת על internet, וDSL דולק קבוע, ניסו לעשות משהו בבזק, אבל שום דבר לא עזר, אמרו שישלחו טכנאי ליום שישי הזה. אמרתי אין מצב שהכל כלכך גרוע, חשבתי שמשהו נדפק ב תוכנה שלו, עשיתי איפוס כמה פעמים, עדכנתי לגרסה 04 ב crash recovery כאופציה אחרונה, וכלום, החלפתי פילטר אפילו, נאדה, אתם חושבים באמת בעיה בנתב, או שיש עוד משהו? אני ינסה ההיום כבל טלפון אחר, ויחבר לשקע ראשי בבית. תודה...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
גם לי הייתה תקלה בקו (בזק,תשתית) לפני כמה שבועות,ארבעה ימים ללא טלפון או אינטרנט.
מזל שיש לי 3גיגה בפלאפון,אז עשיתי ממנו HOTSPOT וגלשתי ככה (קשה לא להוריד תוכן
)
בסוף הגיע טכנאי וסדרו את זה יום למחרת.
בשירות\שימור אומרים שאמורים לזכות אותי על ימים שלא היה קו (ארבעה במספר),בפועל לא זיכו אפילו אגורה
שיחות ועידה בד"כ מיותרות,אחד מאשים את השני ומתעלמים מהלקוח בהפגנתיות,נוכלות של ממש.
מזל שיש לי 3גיגה בפלאפון,אז עשיתי ממנו HOTSPOT וגלשתי ככה (קשה לא להוריד תוכן
בסוף הגיע טכנאי וסדרו את זה יום למחרת.
בשירות\שימור אומרים שאמורים לזכות אותי על ימים שלא היה קו (ארבעה במספר),בפועל לא זיכו אפילו אגורה
שיחות ועידה בד"כ מיותרות,אחד מאשים את השני ומתעלמים מהלקוח בהפגנתיות,נוכלות של ממש.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty