שאלה לגבי פאנלים של סמסונג ומה שאמרו לי בחנות
שלום,
הלכתי היום לחנות מוצרי חשמל (לא אציין כאן את השם..), במטרה לרכוש את הסמסונג UA40F5000.
המוכר בחנות התחיל לשכנע אותי שהטלוויזיה הזאת מגיעה עם פאנל סיני, והם ידועים באיכות תמונה פחות טובה ובבעיות רבות של פיקסלים שרופים (הוא הדגיש לי שתוך שנה וחצי בערך סביר להניח שכבר יהיו קרוב ל-20 פיקסלים שרופים).
במקום זה הוא הציע לי לרכוש את הטושיבה 39P2300 (שגם עולה יותר), וטען שהיא איכותית יותר ושהפאנל שלה מיוצר ביפן ולכן יותר אמין.
עכשיו.. עלתה לי לראש המחשבה שכנראה הוא מנסה לדחוף לי טלוויזיה יקרה יותר, אבל בכל זאת העדפתי לבדוק את מה שהוא אמר לגבי הסמסונג, וראיתי שיש כמה אזכורים על הגרלת פאנלים בסמסונג..
אז השאלות שלי הן כאלה:
1. האם באמת יש בעיה ידועה של פיקסלים שרופים בסמסונג (בפאנל סיני או לא סיני..)?
2. האם הוא יכול לדעת בכלל איזה פאנל יש בטלוויזיה שהוא מוכר?
3. שורה תחתונה - האם לדעתכם הוא ניסה "לסבן" אותי כדי למכור לי טלוויזיה יותר יקרה, או שיש משהו בדבריו?
תודה רבה.
הלכתי היום לחנות מוצרי חשמל (לא אציין כאן את השם..), במטרה לרכוש את הסמסונג UA40F5000.
המוכר בחנות התחיל לשכנע אותי שהטלוויזיה הזאת מגיעה עם פאנל סיני, והם ידועים באיכות תמונה פחות טובה ובבעיות רבות של פיקסלים שרופים (הוא הדגיש לי שתוך שנה וחצי בערך סביר להניח שכבר יהיו קרוב ל-20 פיקסלים שרופים).
במקום זה הוא הציע לי לרכוש את הטושיבה 39P2300 (שגם עולה יותר), וטען שהיא איכותית יותר ושהפאנל שלה מיוצר ביפן ולכן יותר אמין.
עכשיו.. עלתה לי לראש המחשבה שכנראה הוא מנסה לדחוף לי טלוויזיה יקרה יותר, אבל בכל זאת העדפתי לבדוק את מה שהוא אמר לגבי הסמסונג, וראיתי שיש כמה אזכורים על הגרלת פאנלים בסמסונג..
אז השאלות שלי הן כאלה:
1. האם באמת יש בעיה ידועה של פיקסלים שרופים בסמסונג (בפאנל סיני או לא סיני..)?
2. האם הוא יכול לדעת בכלל איזה פאנל יש בטלוויזיה שהוא מוכר?
3. שורה תחתונה - האם לדעתכם הוא ניסה "לסבן" אותי כדי למכור לי טלוויזיה יותר יקרה, או שיש משהו בדבריו?
תודה רבה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
טושיבה בכלל לא יצרנית פנאלים... איך מיוצר ביפן?
במקרה הטוב יהיה לה פנל של סמסונג
במקרה פחות טוב פנל של אחת משתי יצרניות הפנלים הגדולות בעולם המייצרות בסין.
AU Optronics (AUO) , Chi Mei Optoelectronics
שאגב, כל היצרניות כולל סמסונג קונה גם מהן.
בקיצור ניסה למכור לך סיפורי פוגי.
אם הנושא ממש מעניין אותך יש כאן המון מידע נוסף: http://www.hometheater.co.il/vt141856.% ... D7%92.html
במקרה הטוב יהיה לה פנל של סמסונג
במקרה פחות טוב פנל של אחת משתי יצרניות הפנלים הגדולות בעולם המייצרות בסין.
AU Optronics (AUO) , Chi Mei Optoelectronics
שאגב, כל היצרניות כולל סמסונג קונה גם מהן.
בקיצור ניסה למכור לך סיפורי פוגי.
אם הנושא ממש מעניין אותך יש כאן המון מידע נוסף: http://www.hometheater.co.il/vt141856.% ... D7%92.html
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 09/04/2014 18:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד" (דני סנדרסון).