יש צפי לפריצה של ONE?
קבוצה כלשהיא התחילה לעבוד על זה?
הרי זה שאלה של זמן עד שONE וPS4 ייפרצו.
-אני לא קונה מקוריים מהסיבה שאני מתקמצן על הכסף (ההפך - לדעתי חווית המשחק בLIVE היא מדהימה), אלה בגלל שזה לא ישים בדירה שאני גר בה (ראוטר יושב בתוך ממ"ד).
הרי זה שאלה של זמן עד שONE וPS4 ייפרצו.
-אני לא קונה מקוריים מהסיבה שאני מתקמצן על הכסף (ההפך - לדעתי חווית המשחק בLIVE היא מדהימה), אלה בגלל שזה לא ישים בדירה שאני גר בה (ראוטר יושב בתוך ממ"ד).
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
עדיף היה לך להסתפק בשני המשפטים הראשונים...Narion כתב:-אני לא קונה מקוריים מהסיבה שאני מתקמצן על הכסף (ההפך - לדעתי חווית המשחק בLIVE היא מדהימה), אלה בגלל שזה לא ישים בדירה שאני גר בה (ראוטר יושב בתוך ממ"ד)....
זה אחד התירוצים הגרועים..
לא בקטע של תירוץ,gal-cohen כתב:עדיף היה לך להסתפק בשני המשפטים הראשונים.........
זה אחד התירוצים הגרועים.....
חווית הLIVE לדעתי יותר איכותית מחווית SINGLE, אבל אם אין קליטת רשת, למה לקנות משחק מקורי ב300 ש"ח, כשאפשר לצרוב על דיסק של 20 שח?
ואל תדאג לחברות שמפתחות את המשחקים, בלאו הכי הן מרוויחות סכומי עתק ממליוני לקוחות שרוכשים את המשחקים במחירים מופרזים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עשה טובה, דנו בנושא למוות. חד משמעית - זו הפרת זכויות יוצרים. אתה יכול להעביר רשת על גבי חשמל וזה יעבוד לך יופי.
ככל הנראה מייקרוסופט יאכפו בצורה אגרסיבית יותר הפרת זכויות יוצרים בסבב הזה.
מעדיף Single או Online ? תן למי שעבד תמורה.
צר לי, לא מסכים עם הנקודה שלך. למרות זאת, היא שלך ואכבד את דעתך.
ככל הנראה מייקרוסופט יאכפו בצורה אגרסיבית יותר הפרת זכויות יוצרים בסבב הזה.
מעדיף Single או Online ? תן למי שעבד תמורה.
צר לי, לא מסכים עם הנקודה שלך. למרות זאת, היא שלך ואכבד את דעתך.
Vocare Ad Regnum
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
כמו שאמרתי, היה עדיף לך להישאר עם 2 המשפטים הראשונים.Narion כתב:למה לקנות משחק מקורי ב300 ש"ח, כשאפשר לצרוב על דיסק של 20 שח?......
ואל תדאג לחברות שמפתחות את המשחקים, בלאו הכי הן מרוויחות סכומי עתק ממליוני לקוחות שרוכשים את המשחקים במחירים מופרזים....
אתה לא מכבד את היצירה של המפתחים ולא את עבודתם הקשה - בטענה שהמחיר מופרז..
אתה רוצה ליהנות מהיצירה מבלי לשלם עליה - עם תירוץ של בעיה כזו או אחרת ברשת.
אני מניח שאתה גם לא הולך לקולנוע כי אפשר להוריד סרטים בחינם?
בכל מקרה, בהצלחה עם ההמתנה כמו שנאמר, זה ייקח זמן, וכמה שיותר - יותר טוב...
אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו (ונעזוב לרגע את הסיבה הדיי מגוחכת שלו) הרי אין פה אחד שלא הוריד מוזיקה, סרטים, סדרות, תוכנת, אפליקציות וכו... אז מה ההתייפייפות הזאת על זכויות יוצרים, אני קונה משחקים אבל מוריד סרטים וסדרות, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, מספיק עם המוסר הכפול, מי שהוריד משהו בחיים שלו (שזה פחות או יותר כולם) שלא יהפוך את עצמו לצדיק, משום מה הרבה גיימרים חושבים שלהוריד סדרות זה בסדר אבל להוריד משחקים פוגע במפתחים כל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון עם הכסף שלו
ולגבי הפריצה, החל מיום אחד ועד לכמה שנים, שתצא פריצה אתה בטח כבר תקרא על זה בכל מקום, אף אחד פה לא יכול לתת לך תשובה על זה
ולגבי הפריצה, החל מיום אחד ועד לכמה שנים, שתצא פריצה אתה בטח כבר תקרא על זה בכל מקום, אף אחד פה לא יכול לתת לך תשובה על זה
יש הבדל בין מה שאתה עושה בבית שלך לבין דברים שכדאי לדבר עליהם בפורום ששואף לתרבות דיון. גם אם אתה לעצמך חושב שזה בסדר, זה לא אומר שצריך לעודד דיונים על זה (אם כי באתר הזה די מקלים ראש בעניין, וחבל שכך).puma1 כתב:אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו (ונעזוב לרגע את הסיבה הדיי מגוחכת שלו) הרי אין פה אחד שלא הוריד מוזיקה, סרטים, סדרות, תוכנת, אפליקציות וכו... אז מה ההתייפייפות הזאת על זכויות יוצרים, אני קונה משחקים אבל מוריד סרטים וסדרות, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, מספיק עם המוסר הכפול, מי שהוריד משהו בחיים שלו (שזה פחות או יותר כולם) שלא יהפוך את עצמו לצדיק, משום מה הרבה גיימרים חושבים שלהוריד סדרות זה בסדר אבל להוריד משחקים פוגע במפתחים כל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון עם הכסף שלו
ולגבי הפריצה, החל מיום אחד ועד לכמה שנים, שתצא פריצה אתה בטח כבר תקרא על זה בכל מקום, אף אחד פה לא יכול לתת לך תשובה על זה...
מה הקשר בין תרבות דיון לזכויות יוצרים ? ומה הקשר בין מה שאמרתי לעידוד דיונים כאלה ? אתה קורא מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם את זה ? כן, כאילו שזה הדיון שיגרום למי שעד עכשיו קנה משחקים להתחיל להוריד אותם
דיברתי על האנשים שמגיבים לא על הדיון עצמו, ואם זה בסדר או לא בסדר זה לא הנושא, מי שמוריד בעצמו (לא חשוב מה) שזה פחות או יותר כולם, אין סיבה שיטיף לאנשים אחרים מה לעשות, אז מספיק להתייפייף, וזה שלא תדבר על זה לא אומר שיפסיקו לעשות את זה, ככה שכדאי שאנשים התעסקו בדברים אחרים במקום לנסות לחנך לא לעשות משהו שהם בעצמם עושים
דיברתי על האנשים שמגיבים לא על הדיון עצמו, ואם זה בסדר או לא בסדר זה לא הנושא, מי שמוריד בעצמו (לא חשוב מה) שזה פחות או יותר כולם, אין סיבה שיטיף לאנשים אחרים מה לעשות, אז מספיק להתייפייף, וזה שלא תדבר על זה לא אומר שיפסיקו לעשות את זה, ככה שכדאי שאנשים התעסקו בדברים אחרים במקום לנסות לחנך לא לעשות משהו שהם בעצמם עושים
לנהל דיון על פריצת קונסולה זה לעודד גניבת תוכן - באופן עדיף או ישיר. לדעתי האישית פורום שמעודד גניבת תוכן מוריד מהערך שלו, ומהתוכן שהוא מספק. יש מספיק פורומים של בני 15 שמדברים על זה. בנוסף, תרבות דיון זה חלק מכבוד הדדי בין בני אדם, אדם שלא מכבד יצירה של מישהו אחר, ולא חושב שההשקעה שהוא השקיע כדי שהוא יוכל להנות ממנה היא בעלת ערך כספי, וזה בסדר שהוא לא יקבל תמורה עליה - אין לו כבוד לאחרים.puma1 כתב:מה הקשר בין תרבות דיון לזכויות יוצרים ? ומה הקשר בין מה שאמרתי לעידוד דיונים כאלה ? אתה קורא מה שאתה כותב לפני שאתה מפרסם את זה ? כן, כאילו שזה הדיון שיגרום למי שעד עכשיו קנה משחקים להתחיל להוריד אותם
דיברתי על האנשים שמגיבים לא על הדיון עצמו, ואם זה בסדר או לא בסדר זה לא הנושא, מי שמוריד בעצמו (לא חשוב מה) שזה פחות או יותר כולם, אין סיבה שיטיף לאנשים אחרים מה לעשות, אז מספיק להתייפייף, וזה שלא תדבר על זה לא אומר שיפסיקו לעשות את זה, ככה שכדאי שאנשים התעסקו בדברים אחרים במקום לנסות לחנך לא לעשות משהו שהם בעצמם עושים...
למה אתה חושב שאני לא קורא לפני שאני מפרסם, ומה אתה רוצה לומר בזה ?
זה לא קשור להתייפייפות, אני מבין ממה שאתה כותב שאתה כן בעד גניבת תוכן, וזכותך - אבל לפחות אל תשחק אותה כאילו שאתה עושה משהו חיובי.