היי,
מחפש טלוויזיה 50-55" עם איכות תמונה טובה ושתיהיה יפה (מסגרת דקה, ועובי דק להתקנה צמודת קיר).
עובד עם XBMC במחשב כל שלא משנה יכולות סמארט. גם 3D לא כזה חשוב.
מה מומלץ עד 10K ?
תודה,
רועי
מה עושים אם רוצים פשוט איכות תמונה ועיצוב ולא סמארט ו-3D וכו' ?
נראה לי במחירים האלה סמארט מגיע סטנדרט... איכות תמונה טובה, זה בגדול פאנל יותר טוב... פאנל יותר טוב הוא לרוב גם יותר דק...
לא נראה לי צריכה להיות לך בעיה, לך לחנות קרובה ותבקש לראות מסכים 50-55 דקים עם 400hz ומעלה וכמובן של חברות ידועות (סמסומג, LG, פיליפס, פנסוניק וכו')
לא נראה לי צריכה להיות לך בעיה, לך לחנות קרובה ותבקש לראות מסכים 50-55 דקים עם 400hz ומעלה וכמובן של חברות ידועות (סמסומג, LG, פיליפס, פנסוניק וכו')
זה מאוד אינדוידואלי מה שאתה שואל
אתה צריך ללכת לראות דגמים של חברות שונות מומלץ בחניות מתמחות : אודיו קלאב,פיוצ'ר,פיוז,וכ'ו כך שיוכלו לייעץ לך במקום וכך תוכל לראות בעינך את המסך.
אני באופן אישי חיפשתי בפורום ראיתי המלצות על הדגם של פנסוניק וסקירה של עופר לאור הלכתי לראות נידלקתי ורכשתי.
אתה צריך ללכת לראות דגמים של חברות שונות מומלץ בחניות מתמחות : אודיו קלאב,פיוצ'ר,פיוז,וכ'ו כך שיוכלו לייעץ לך במקום וכך תוכל לראות בעינך את המסך.
אני באופן אישי חיפשתי בפורום ראיתי המלצות על הדגם של פנסוניק וסקירה של עופר לאור הלכתי לראות נידלקתי ורכשתי.