תותה לממליצים
מחפש כרטיס מסך תומך HDMI 1.4
למי שמכיר תציעו לי חברים כרטיס מסך תומך כבל HDMI 1.4 קניתי כבל חדש אבל הכרטיס מסך שלי חלש וישן והוא לא מנצל את הכבל בכלל ובשביל לנצל את הכבל שיראו סרטים ותלת מימד ממש יפה הבנתי שצריך כרטיס מסך תומך של הכבל ואני מחפש את הכי זול שיש נטו לסרטים נטו לסרטים ולתלת מימד
תותה לממליצים
תותה לממליצים
זה תומך HDMI 1.4 אחי ?Hertz33 כתב:www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875
זה יעשה את העבודה....
וגם ישלי כרטיס מסך כרגע 8800 GT בלי חיבור HD אתה יודע אולי עם יראו הבדלים בסרטים וכולי בין הכרטיסי מסך ?
ועוד משו אחי
זה לא יותר כדי מהמציאון של K.S.P
http://ksp.co.il/?uin=19576
או זה למשל
http://ksp.co.il/?uin=17981
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ה-6450 וה-430 תומכים ב-3D וב-HDMI 1.4.
ה-5750 לא.
ה-5750 לא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא.
תוכן SBS (מגיע בד"כ בקבצי MKV) זה לא 3D מלא והוא לא מחייב HDMI 1.4. ניתן לראות גם עם ה-8800 שיש לך היום, אם יש לך מעבד מספיק חזק להצגת תכני 1080P.
רק תכני בלו ריי 3D מלא (קובץ ISO או M2TS בגודל של 40-50GB לסרט בודד) מחייבים תמיכה ב-HDMI 1.4.
תוכן SBS (מגיע בד"כ בקבצי MKV) זה לא 3D מלא והוא לא מחייב HDMI 1.4. ניתן לראות גם עם ה-8800 שיש לך היום, אם יש לך מעבד מספיק חזק להצגת תכני 1080P.
רק תכני בלו ריי 3D מלא (קובץ ISO או M2TS בגודל של 40-50GB לסרט בודד) מחייבים תמיכה ב-HDMI 1.4.
pixies כתב:לא.
רק תכני בלו ריי 3D מלא (קובץ ISO או M2TS בגודל של 40-50GB לסרט בודד) מחייבים תמיכה ב-HDMI 1.4....
תמיכה ב1.4 HDMI וגם כרטיס מסך נכון מין הסתן נכון ?
ולמשל הורדתי סרט כזה בקובץ IOS יש לך מושג איך להפעיל אותו ?
ותודה חברים אתם עוזרים לי מאוד !
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשביל לנגן קובץ ISO המכיל סרט 3D תצטרך כרטיס מסך התומך ב-HDMI 1.4 ובוידאו 3D.
דווקא הכבל עצמו לא כזה קריטי, כי ב-HDMI 1.4 החוטים הנוספים שאין בכבל HDMI 1.3 קשורים בכלל למשהו אחר (העברת רשת דרך HDMI).
דווקא הכבל עצמו לא כזה קריטי, כי ב-HDMI 1.4 החוטים הנוספים שאין בכבל HDMI 1.3 קשורים בכלל למשהו אחר (העברת רשת דרך HDMI).
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
עזוב MP, למה להטפל על קטנות.
לגבי הפעלת קבצי ISO, יש כאן אין ספור מדריכים. תקרא ותחכים. בקצה המזלג שתי התוכנות המומלצות לניגון תלת מימד מלא הן PowerDVD וTotal Media Theater (אם אני לא טועה הן גם היחידות שמסוגלות לנגן את הפורמט הזה).
לגבי הפעלת קבצי ISO, יש כאן אין ספור מדריכים. תקרא ותחכים. בקצה המזלג שתי התוכנות המומלצות לניגון תלת מימד מלא הן PowerDVD וTotal Media Theater (אם אני לא טועה הן גם היחידות שמסוגלות לנגן את הפורמט הזה).
"על החתום...."