למגבר פיוניר 2024,,,,,
יעבדו בעיקר לקולנוע.
מה ההבדלים ואיזה עדיפים לטעמכם?
בברכה,
אורי

יש לי כיום רק מגבר שהבאתי איתי מגרמניה,,,,,פיוניר 2024,,,,,חמישיית רמקולים של דנון שלא שווים אגורה.guys כתב:מה יש לך היום ומה היית רוצה לשפר?
באיזה גודל החלל?...

קשה לקבוע מכוון שמדובר בטעם אישי.shualy כתב:בעקבות מבצעי פסח שוקל את המוניטור אודיו RX8 או את הקליפש RF-82![]()
למגבר פיוניר 2024,,,,,
יעבדו בעיקר לקולנוע.
מה ההבדלים ואיזה עדיפים לטעמכם?
בברכה,
אורי...

הבעיה היא שאני לא מכיר מקום שמחזיק את שניהם ואני לא כזה אודיופיל,,,,טלHD כתב:קשה לקבוע מכוון שמדובר בטעם אישי.......
אופי הסאונד של שנייהם די שונה.
למה שלא תלך לשמוע את שנייהם ותחליט בעצמך ?...

ומי אמר לך לא לרכוש שם?shualy כתב:המצב בעייתי כי אני לא אכנס לחנות ספציפית שתתרום לי מזמנה וממרצה וארכוש בחנות אחרת כי שם יש לי מבצע,,כזה אני.......
בברכה,
אורי...

התכנן היה לרכוש במקומות שמציעות מבצעים של חיסול מלאי,,,,דבר שמביא לידי מחיר של 50-60% ממחיר מוצהר בזאפ ובעוד כמה חנויות און ליין.טלHD כתב:ומי אמר לך לא לרכוש שם?.........

אתה צודק אבל יש לי בעיה של דחיית סיפוקים ולאשתי יש בעיה של בעל עם קצב התבגרות ממש איטיziv_r כתב:shualy,
לפי המבנה של הסלון נדמה שרמקול אחד ידחק לפינה והשני יעמוד קצת במעבר שבין הסלון למטבח. הדגמים שציינת יחסית גדולים ולא בטוח שיתאימו. מכיוון שהמעבר נעשה רק לקראת סוף השנה, אני ממליץ להמתין עד הכניסה לדירה. לקנות עכשיו רמקולים אשר ישבו 8 חודשים בקרטון ולכן מכן גם יטולטלו במסגרת העברת דירה, לא בטוח שזה צעד נכון....

תתחדש ותהנה.shualy כתב:אתה צודק אבל יש לי בעיה של דחיית סיפוקים ולאשתי יש בעיה של בעל עם קצב התבגרות ממש איטי......
יהיה על הקיר מזנון של 1.5-1.6 ויישאר עוד מטר שלם לטובת מקום לרמקולים.
הרמקולים(שנרכשו היום) הם גבוהים אבל,,,,כולה 20 ס"מ רוחב +-
בברכה,
אורי
בהזדמנות זאת אני אודה לאפי שהפנה אותי לארמגדון ולקובי מארמגדון על שירות נפלא ומחיר אטרקטיבי!...
שמחתי לעזורshualy כתב:אתה צודק אבל יש לי בעיה של דחיית סיפוקים ולאשתי יש בעיה של בעל עם קצב התבגרות ממש איטי......
יהיה על הקיר מזנון של 1.5-1.6 ויישאר עוד מטר שלם לטובת מקום לרמקולים.
הרמקולים(שנרכשו היום) הם גבוהים אבל,,,,כולה 20 ס"מ רוחב +-
בברכה,
אורי
בהזדמנות זאת אני אודה לאפי שהפנה אותי לארמגדון ולקובי מארמגדון על שירות נפלא ומחיר אטרקטיבי!...

מכמה סיבות:1shlomo כתב:תתחדש...בחירה נכונה ומצויינת. ודרך אגב למה העדפת את הקליפש ולא את המוניטור?...