שלום רב לחברי הפורום .
לאחר קריאה מעמיקה וחפירה. כמות המידע שאצורה בפורום הזה פשוט מדהימה .
ויישר כח לחברים המתפעלים ומתחזקים את האתר .
התחדשתי בגיגה קלאסיק חדשה .
ההבדל בין הקפה לנס קפה שמיים וארץ .ומרוצה מאד מהבחירה .
ברשותכם מספר שאלות:
1.אני מחפש דוחסן לידית. (כרגע עם הפלסטיק )לא יודע במה לבחור ולמה לשים לב בקניה.
2.קראתי באתר על מסננות 14 ג"ר 7 ג"ר וכ"ו מה מומלץ בהנחה שאני שותה יחיד .
3.אשמח לטיפים נוספים לשיפור בהכנה ובמכונה .
בברכה
איתן
עזרה גיגה קלאסיק חדשה
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
ראשית ברוך הבא לפורום .
ה 14 גרם (העמוקה יותר ) היא למנה כפולה , וה 7 גרם ( קונית ביפנים ושטח החירור קטן ) היא למנה בודדת .
מה מומלץ ?
תלוי בך, אבל ניראה לי שאהייה לך יותר קל להתחיל לעבוד עם ה 14 גרם .
תעביר חיפוש על הנושאים הרלוונטים , אני בטוח שתימצא הרבה חומר על תהליך ההכנה , כמו כן ממליץ לך ליראות את המדרכים והכתבות בעמוד הביית , בטוח תעזר שם במשהוא .
בישביל להתאים טמפר אתה צריך לרר קודם בעזרת קליבר את קוטר הסלסלה שלך (יתכן שזה כתוב גם בספר של המכונה )
ומישם השמיים הם הגבול , אבל ניראה לי שתמצא משהוא סביר באזור ה 150 ש"ח פלוס מינוס .
חוץ מיזה הכי חשוב זו מטחנה טובה וצמודה , שימוש בקפה טחון מראש עלול להביא לתיסכול , ובספו של דבר לאיכסון המכונה במחסן ! ! !
אל תיבהל , אבל כדי להגיע לתוצאה סבירה, יש צורך במטחנה סבירה וצמודה למכונה .
שאהייה בהצלחה ,
גונן .
ה 14 גרם (העמוקה יותר ) היא למנה כפולה , וה 7 גרם ( קונית ביפנים ושטח החירור קטן ) היא למנה בודדת .
מה מומלץ ?
תלוי בך, אבל ניראה לי שאהייה לך יותר קל להתחיל לעבוד עם ה 14 גרם .
תעביר חיפוש על הנושאים הרלוונטים , אני בטוח שתימצא הרבה חומר על תהליך ההכנה , כמו כן ממליץ לך ליראות את המדרכים והכתבות בעמוד הביית , בטוח תעזר שם במשהוא .
בישביל להתאים טמפר אתה צריך לרר קודם בעזרת קליבר את קוטר הסלסלה שלך (יתכן שזה כתוב גם בספר של המכונה )
ומישם השמיים הם הגבול , אבל ניראה לי שתמצא משהוא סביר באזור ה 150 ש"ח פלוס מינוס .
חוץ מיזה הכי חשוב זו מטחנה טובה וצמודה , שימוש בקפה טחון מראש עלול להביא לתיסכול , ובספו של דבר לאיכסון המכונה במחסן ! ! !
אל תיבהל , אבל כדי להגיע לתוצאה סבירה, יש צורך במטחנה סבירה וצמודה למכונה .
שאהייה בהצלחה ,
גונן .
- danimili
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1214
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
הקוטר שלך הוא סטנדטרטי 58 מ"מ. אמליץ על השקעה בטמפר טוב/ http://www.albabarista.com/
היו פה עוד כמה אתרים של טמפרים שחברים קנו שם..אם אתה באיזור ת"א אשמח לקפוץ להדריך. היתה לי כזאת.
היו פה עוד כמה אתרים של טמפרים שחברים קנו שם..אם אתה באיזור ת"א אשמח לקפוץ להדריך. היתה לי כזאת.