מחפש מסך 60 אינצ: sharp752 , LGLA621, SAMSUNG F7100 או הצעה אחרת
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
לחברי הפורום הנכבדים:
אני מחפש מסך LED בגודל 60 אינץ. מטרות: (1) סרטים מ – bitTorrent שחלקם ב- HD וחלקם לא. (2) סרטים וסדרות לילדים דרך youtube באמצעות google chromecast או סטרימר או מחשב שיהיה מחובר למסך וסדרות לילדים בצפייה ישירה walla וכו. (3) הצגת סירטונים ביתיים שנצאים ברשת הביתית (יש לי חיבור RJ-45 בסלון) (4) יתכן שבעתיד, אחבר קונסולת משחקים כלשהי.
תקציב לא גבוה, K12 אך מעדיף להוציא 9-10K. בהתחלה חשבתי על LG LA621 , ראיתי אותה באולם תצוגה והייתי מרוצה מאיכות התמונה. בנוסף, יש לה לא מעט פייצ’רים ב – SMART שישמשו אותי (אולי יורידו את הצורך לחבר מחשב קבוע למסך). אשתי ראתה את המסך והתאכזבה מהעיצוב שלו ומכך שהמסך עבה ולא יראה יפה בתלייה על הקיר.
התחלתי לחפש דגמים אחרים, חשבתי על Sharp752 שככל הנראה יותר טוב מה – 652 Sharp , ומעוצב יותר (בשביל אשתי) מה – LG LA621. הבעיה עם שארפ 752 היא שאין כמעט מידע עליו, האם מדובר בדגם יותר טוב מה – 652 Sharp ? האם לדעתכם שווה לשלם 8.5K עבור המסך זה. קראתי שחלק או רוב מסכי שארפ אינם תומכים בפורמט של מצלמות ב – AVCHD (סיומת *.mts) האם מישהו יודע להרחיב בנידון?
ישנה אופציה נוספת והיא לשלם קרוב ל – 13K עבור סמסונג F7100 מיבוא מקביל. לא הייתי רוצה להגיע לסכומים כל כך גבוהים. ה -LG LA621 בהחלט הייתה מספקת אותי. אשתי אמרה שהיא מוכנה שנוסיף עוד K2.5 עבור F7100. האם 7100 כל כך מוצלחת ששווה להגיע לסכומים כל כך גבוהים ? האם המוצר זהה לחלוטין אם קונים מיבוא מקביל (אני מתכוונן לתמיכת עברית ואפליקציות ) ?
אודה מאוד אם תוכלו לחוות דעה.
תודה רבה
אני מחפש מסך LED בגודל 60 אינץ. מטרות: (1) סרטים מ – bitTorrent שחלקם ב- HD וחלקם לא. (2) סרטים וסדרות לילדים דרך youtube באמצעות google chromecast או סטרימר או מחשב שיהיה מחובר למסך וסדרות לילדים בצפייה ישירה walla וכו. (3) הצגת סירטונים ביתיים שנצאים ברשת הביתית (יש לי חיבור RJ-45 בסלון) (4) יתכן שבעתיד, אחבר קונסולת משחקים כלשהי.
תקציב לא גבוה, K12 אך מעדיף להוציא 9-10K. בהתחלה חשבתי על LG LA621 , ראיתי אותה באולם תצוגה והייתי מרוצה מאיכות התמונה. בנוסף, יש לה לא מעט פייצ’רים ב – SMART שישמשו אותי (אולי יורידו את הצורך לחבר מחשב קבוע למסך). אשתי ראתה את המסך והתאכזבה מהעיצוב שלו ומכך שהמסך עבה ולא יראה יפה בתלייה על הקיר.
התחלתי לחפש דגמים אחרים, חשבתי על Sharp752 שככל הנראה יותר טוב מה – 652 Sharp , ומעוצב יותר (בשביל אשתי) מה – LG LA621. הבעיה עם שארפ 752 היא שאין כמעט מידע עליו, האם מדובר בדגם יותר טוב מה – 652 Sharp ? האם לדעתכם שווה לשלם 8.5K עבור המסך זה. קראתי שחלק או רוב מסכי שארפ אינם תומכים בפורמט של מצלמות ב – AVCHD (סיומת *.mts) האם מישהו יודע להרחיב בנידון?
ישנה אופציה נוספת והיא לשלם קרוב ל – 13K עבור סמסונג F7100 מיבוא מקביל. לא הייתי רוצה להגיע לסכומים כל כך גבוהים. ה -LG LA621 בהחלט הייתה מספקת אותי. אשתי אמרה שהיא מוכנה שנוסיף עוד K2.5 עבור F7100. האם 7100 כל כך מוצלחת ששווה להגיע לסכומים כל כך גבוהים ? האם המוצר זהה לחלוטין אם קונים מיבוא מקביל (אני מתכוונן לתמיכת עברית ואפליקציות ) ?
אודה מאוד אם תוכלו לחוות דעה.
תודה רבה
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
היי,
הייתי בהתלבטות די קרובה לשלך. בניגוד אליך, אני אפילו לא שקלתי את הסמסונג מפני שחרגה מהתקציב שלי (עד 10K)
גם אני שקלתי את השארפ אך מאחר ואין על המסך הזה שום מידע ברשת (גם בחו"ל וגם בארץ) החלטתי לא להכנס איתו להרפתקאה.
לי באופן אישי היה חשוב מאד כל הנושא של INPUT LAG במצב מחשב ו/או משחק מאחר ואני משחק המון עם PS3 ולפעמים עם מחשב.
המון מסכים, גם מסכי סופר היי-אנד (ואולי אפילו בעיקר), יכולים להיות מעולים להצגת סרטים וטלוויזה אך בלתי שמישים למשחקים. בגלל זמני תגובה איטיים להחריד.
בחרתי בסופו של דבר ב LG 60LA621Y. אתה מוזמן לקרוא את הדיון שלי לגביו ולהסיק מסקנות (לטוב ולרע)
(עשיתי לו ביקורת חובבנית די מפורטת בעמוד 3)
למעט הבעיה איתו שאני מתאר בדיון - המסך סה"כ טוב ונותן תמורה טובה לטעמי לכסף.
http://www.hometheater.co.il/vt207242.% ... D7%94.html
הייתי בהתלבטות די קרובה לשלך. בניגוד אליך, אני אפילו לא שקלתי את הסמסונג מפני שחרגה מהתקציב שלי (עד 10K)
גם אני שקלתי את השארפ אך מאחר ואין על המסך הזה שום מידע ברשת (גם בחו"ל וגם בארץ) החלטתי לא להכנס איתו להרפתקאה.
לי באופן אישי היה חשוב מאד כל הנושא של INPUT LAG במצב מחשב ו/או משחק מאחר ואני משחק המון עם PS3 ולפעמים עם מחשב.
המון מסכים, גם מסכי סופר היי-אנד (ואולי אפילו בעיקר), יכולים להיות מעולים להצגת סרטים וטלוויזה אך בלתי שמישים למשחקים. בגלל זמני תגובה איטיים להחריד.
בחרתי בסופו של דבר ב LG 60LA621Y. אתה מוזמן לקרוא את הדיון שלי לגביו ולהסיק מסקנות (לטוב ולרע)
(עשיתי לו ביקורת חובבנית די מפורטת בעמוד 3)
למעט הבעיה איתו שאני מתאר בדיון - המסך סה"כ טוב ונותן תמורה טובה לטעמי לכסף.
http://www.hometheater.co.il/vt207242.% ... D7%94.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

תודה על התגובתך ועל הפירוט.
הייתי מאוד שמח "ללכת" על ה - LG הבעייה שאשתי לא רוצה בגלל הלטענתה הוא מגושם ועבה (מידת עומק)
בתלייה על הקיר.
אשתי רוצה להמסך יהיה די צמוד לקיר (מתכננים לתלות), אופציות שראיתי בשארפ 752 וב - F7100 סמסונג.
אך כפי שציינתי: F7100 עולה 12.5K מיבוא מקביל (מעט חושש), שארפ 752 מאוד מעוצבת אך אין מידע עליה.
הייתי מאוד שמח "ללכת" על ה - LG הבעייה שאשתי לא רוצה בגלל הלטענתה הוא מגושם ועבה (מידת עומק)
בתלייה על הקיר.
אשתי רוצה להמסך יהיה די צמוד לקיר (מתכננים לתלות), אופציות שראיתי בשארפ 752 וב - F7100 סמסונג.
אך כפי שציינתי: F7100 עולה 12.5K מיבוא מקביל (מעט חושש), שארפ 752 מאוד מעוצבת אך אין מידע עליה.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

נכון, הוא עבה יותר מאחרים בגלל שהתאורה האחורית שלו היא מסוג DIRECT LED בניגוד ל- EDGE LED, כלומר מאוחר במקום בהיקף הפאנל. זה לא שהוא מיושן או משהו, זה פשוט שיטה שונה. אמורים להיות לתצורה כזו כמה יתרונות, אך לצערי, כפי שגיליתי על בשרי, יש הבדל בין הנייר למציאות.
אגב, לא שאני משכנע אותך או משהו, אבל לדעתי ההבדל בעובי לא כזה מורגש בסופו של דבר כשהמסך תלוי.
אבל היי, מי יכול לשכנע אישה כשהיא מחליטה על משהו? זה סגור הרמטית. כמו לנסות לשחרר ג'אבקה עם חלודה.
אגב, לא שאני משכנע אותך או משהו, אבל לדעתי ההבדל בעובי לא כזה מורגש בסופו של דבר כשהמסך תלוי.
אבל היי, מי יכול לשכנע אישה כשהיא מחליטה על משהו? זה סגור הרמטית. כמו לנסות לשחרר ג'אבקה עם חלודה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
לי יש ES 8000 מיבוא מקבילי מדגם אירופאי. יש לי מסך נוסף מאותה שנה בחדר השינה. אין שום הבדלים הסמארט ובעברית. כלומר המסך מהבחינה של הגיור זהה לחלוטין ליבוא הרשמי. אכן יש לו יתרונות שמצדיקים תוספת תשלום:
1. עיצוב כבר אמרת
2. סמארט חזק יותר (מעבד וגם אפליקציות כגון וואלה שציינת כמקור צפייה לילדך)
3. איכות תמונה טובה יותר
4. תלת מימד לא מעניין אותך אבל האקטיבי שלה באופן מורגש יותר טוב מסדרה 6 של סמסונג.
5. אפשר להוסיף גימיקים כמו מצלמה ועוד גימיקים כמו שידור תמונה מהמסך לניידים וטאבלטים של סמסונג וכו׳
6. תומכת בערכת שדרוג שלדעתי היא לא רק גימיק אלא אופציה מאוד מעניינת לעתיד. ככה למשל מסכי ה4k של החברה ידעו לכאורה לתת מענה לכל חיבור עתידי.
1. עיצוב כבר אמרת
2. סמארט חזק יותר (מעבד וגם אפליקציות כגון וואלה שציינת כמקור צפייה לילדך)
3. איכות תמונה טובה יותר
4. תלת מימד לא מעניין אותך אבל האקטיבי שלה באופן מורגש יותר טוב מסדרה 6 של סמסונג.
5. אפשר להוסיף גימיקים כמו מצלמה ועוד גימיקים כמו שידור תמונה מהמסך לניידים וטאבלטים של סמסונג וכו׳
6. תומכת בערכת שדרוג שלדעתי היא לא רק גימיק אלא אופציה מאוד מעניינת לעתיד. ככה למשל מסכי ה4k של החברה ידעו לכאורה לתת מענה לכל חיבור עתידי.
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
אני חושב של gaming אין ספק
שהסוני נותנת את החוויה הכי טובה,
עם נתונים הכי נמוכים ל input leg משמעותית מכל מסך שיצא בזמן האחרון
ואני חושב שלמשל ה W805 עולה על ה LG בכל פרמטר פרט ל smart
שלא לומר ה 905 שחויית הצפייה בה מדהימה
ואפילו הדגמים החדשים למשל ה 50 אינטש ( W8 ) שעולה בסביבות ה 6500 קצת פחות
יתנו תמורה יותר טובה ל gamer
הבעיה היחידה יכולה להיות המחיר אני מניח ב 60 ומעלה...

שהסוני נותנת את החוויה הכי טובה,
עם נתונים הכי נמוכים ל input leg משמעותית מכל מסך שיצא בזמן האחרון
ואני חושב שלמשל ה W805 עולה על ה LG בכל פרמטר פרט ל smart
שלא לומר ה 905 שחויית הצפייה בה מדהימה
ואפילו הדגמים החדשים למשל ה 50 אינטש ( W8 ) שעולה בסביבות ה 6500 קצת פחות
יתנו תמורה יותר טובה ל gamer
הבעיה היחידה יכולה להיות המחיר אני מניח ב 60 ומעלה...
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אין מסך של סוני בגודל שהוא מחפש שמתקרב בכלל לתקציב שלו.
חוץ מזה, נכון שלסוני ה input lag הנמוך ביותר, סביב ה 17ms, אך גם ה lg הנ"ל נותנת זמן תגובה סביר בהחלט, סביב ה 40ms. מעל ל 50ms זה כבר מורגש ומציק. במיוחד במשחקים מהירים.
חוץ מזה, נכון שלסוני ה input lag הנמוך ביותר, סביב ה 17ms, אך גם ה lg הנ"ל נותנת זמן תגובה סביר בהחלט, סביב ה 40ms. מעל ל 50ms זה כבר מורגש ומציק. במיוחד במשחקים מהירים.
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

מבאס שאני לא רוכש מסך שמתאים לי, רק בגלל קטע "עיצובי" ( אני מדבר על lg la621).
הסוני 60 אינץ מעט יקרה, לא עדיף כבר לשלם k12.5 עבור
סמסונג 7100F ?
שאלות:
1. האם סמסונג 7100F שווה 12.5 מיבוא מקביל?
2. אם הכל זאת האופציה הזולה, מישהו בכל זאת יכול
להרחיב על שארפ 752 ?
הסוני 60 אינץ מעט יקרה, לא עדיף כבר לשלם k12.5 עבור
סמסונג 7100F ?
שאלות:
1. האם סמסונג 7100F שווה 12.5 מיבוא מקביל?
2. אם הכל זאת האופציה הזולה, מישהו בכל זאת יכול
להרחיב על שארפ 752 ?
- guyz6471
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
הי,
לפי דעתי לא שווה לרכוש את ה 7100
כי אתה יכול לרכוש את ה 7500 במחיר קצת יותר גבוה
ויש כמה הבדלים
Micro Dimming נחמד אבל לא deal breaker
Clear Motion960 CMR,מול 720 CMR גם לא קריטי
ב 7500 יש מצלמה מובנית ב 7100 לא (זה כבר עניין של צורך אישי)
אבל מה שבחינתי הוא כן deal breaker שאין אפשרות לשדרוג עתידי EVO KIT
ואם כבר הולכים על סמסונג ואם כבר על סדרה גבוה חבל לאבד את היתרון הזה.
דעתי האישית כמובן
לפי דעתי לא שווה לרכוש את ה 7100
כי אתה יכול לרכוש את ה 7500 במחיר קצת יותר גבוה
ויש כמה הבדלים
Micro Dimming נחמד אבל לא deal breaker
Clear Motion960 CMR,מול 720 CMR גם לא קריטי
ב 7500 יש מצלמה מובנית ב 7100 לא (זה כבר עניין של צורך אישי)
אבל מה שבחינתי הוא כן deal breaker שאין אפשרות לשדרוג עתידי EVO KIT
ואם כבר הולכים על סמסונג ואם כבר על סדרה גבוה חבל לאבד את היתרון הזה.
דעתי האישית כמובן
- NK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1994
עם כבר שארפ ,אז בדיגמי הקוואטרון , ה-621 נותנת תמורה מאוד גבוהה לכסף .
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

מתחיל לחשוב בכיוון של פנסוניק 60ST60. ביקורות מעולות על האיכות.
מקבלים טלויזיה במה מאוד גבוהה תמורת 10 - 11K.
קראתי שיודעת להציג תמונה איכותית אף בחדר מואר (שיפור משמעותי מהדגמים הקודמים).
חבל שהסמארט דליל.
מקבלים טלויזיה במה מאוד גבוהה תמורת 10 - 11K.
קראתי שיודעת להציג תמונה איכותית אף בחדר מואר (שיפור משמעותי מהדגמים הקודמים).
חבל שהסמארט דליל.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא מכיר את המסך הזה משימוש אישי, אך כדאי לך לברר (או לבדוק בעצמך בפועל) איך הוא מבחינת INPUT LAG עבור גיימינג. ממה שקראתי עליו פה ושם ברשת בפורמים בחו"ל יש מדידות וטענות שהוא ממש גרוע. סביב ה 70ms.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
752 היא ווריאציה של ה-750 בתוספת מקלט לוויני DVB-S2. המשמעות היא שניתן להתחבר ולקבל מאות ערוצים ללא תשלום.
כמו כן ניתן להקליט תכניות לכונן קשיח חיצוני. המסך כולל גם מקלט DVB-T לשידורי ישראל.
המסך הוא EDGE LED והוא 100 הרץ. כולל AQUOS NET ו-HbbTV. יש לו DLNA בנוסף לכניסת ה-USB. ויש 4 כניסות HDMI.
כמו כן ניתן להקליט תכניות לכונן קשיח חיצוני. המסך כולל גם מקלט DVB-T לשידורי ישראל.
המסך הוא EDGE LED והוא 100 הרץ. כולל AQUOS NET ו-HbbTV. יש לו DLNA בנוסף לכניסת ה-USB. ויש 4 כניסות HDMI.
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אסף, אני מניח שהוא מכיר כבר את הנתונים שציינת מפני שאלו נתונים יבשים שאפשר לקחת מאתר היצרן או כל אתר אחר שמוכר את המסך.
מה שמעניין הם דברים שאי אפשר למצוא כנתונים יבשים ובשביל זה אתרים מסויימים עושים ביקורות. מדידת שחורים, ניגודיות, דיוק צבעים ובכלל התמודדות עם סרטי וידאו בפורמטים שונים וכן הלאה.. אלו יכולות שלא רשומות בצורה יבשה ורשמית בשום מקום. בשביל זה חייבים ביקורת.
וכשאין ביקורות (ועל המסך הזה - אין ביקורות) אז הקניה שלו היא פחות או יותר הימור. יכול להיות מסך מעולה לצרכים שלו ויכול להיות נפילה.
מה שמעניין הם דברים שאי אפשר למצוא כנתונים יבשים ובשביל זה אתרים מסויימים עושים ביקורות. מדידת שחורים, ניגודיות, דיוק צבעים ובכלל התמודדות עם סרטי וידאו בפורמטים שונים וכן הלאה.. אלו יכולות שלא רשומות בצורה יבשה ורשמית בשום מקום. בשביל זה חייבים ביקורת.
וכשאין ביקורות (ועל המסך הזה - אין ביקורות) אז הקניה שלו היא פחות או יותר הימור. יכול להיות מסך מעולה לצרכים שלו ויכול להיות נפילה.
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

רכשתי "60 ST60.
הותקנה היום. צורפו תמונות.
תודה רבה לחברי הפורום על העזרה בקבלת ההחלטה.
הסקירה של עפר, יחד עם סקירות אחרות באתרים בעולם, יחד עם התרשמות אישית באולם תצוגה,
גרמו לבחור - "אסתי".
המתקין המליץ להתקין את המסך בגובה של: 80 ס"מ - תחילת מסך (מרכז מסך - 120 ס"מ).
לי זה נראה מדיי גבוה. ביקשתי להתקין כ - 8 ס"מ פחות מהצעתו של המתקין, כלומר:
72 תחילת מסך (פנאל), 112 - מרכז מסך.
מקווה שעשיתי נכון (אין לי ניסיון קודם).
בנוסף, למי שמכיר את ה -60 -ST , האם יש פעולות שרצוי לעשות "בימים הראשונים" של המסך על מנת
למנוע צריבות עתידיות ?
תודה רבה לחברי הפורום על העזרה בקבלת ההחלטה.
הסקירה של עפר, יחד עם סקירות אחרות באתרים בעולם, יחד עם התרשמות אישית באולם תצוגה,
גרמו לבחור - "אסתי".
המתקין המליץ להתקין את המסך בגובה של: 80 ס"מ - תחילת מסך (מרכז מסך - 120 ס"מ).
לי זה נראה מדיי גבוה. ביקשתי להתקין כ - 8 ס"מ פחות מהצעתו של המתקין, כלומר:
72 תחילת מסך (פנאל), 112 - מרכז מסך.
מקווה שעשיתי נכון (אין לי ניסיון קודם).
בנוסף, למי שמכיר את ה -60 -ST , האם יש פעולות שרצוי לעשות "בימים הראשונים" של המסך על מנת
למנוע צריבות עתידיות ?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

- Anton
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
לטעמי עשית את הבחירה הנכונה מבחינת איכות תמונה!
תהנה ותתחדש!
יש הרבה שירשורים על הנושא הזה, בעיקרון ההמלצה היא להריץ מסך לבן בקונטרסט 100 במשך 20 שעות.
ולאחר מכן במשך 80 שעות לראות בקונטרסט לא יותר מ-50.
זה מה שאני עשיתי עם הפלזמה שלי ובנתיים טפו טפו טפו, הכל פיקס.
יש הרבה שירשורים על הנושא הזה, בעיקרון ההמלצה היא להריץ מסך לבן בקונטרסט 100 במשך 20 שעות.
ולאחר מכן במשך 80 שעות לראות בקונטרסט לא יותר מ-50.
זה מה שאני עשיתי עם הפלזמה שלי ובנתיים טפו טפו טפו, הכל פיקס.
הבלוג שלי: https://antonfunwithmedia.blogspot.com/ (ביקורות\המלצות לסדרות, סרטים, מוזיקה וקולנוע בייתי)
ערוץ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSjcbV ... vvvNFOSuLQ?
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

האם אפשר מעט יותר פרטים ?
האם אתה יכול לשלוח ליניקים או בבקשה להסביר כיצד "מריצים":
מסך לבן בקונטרסט 100 במשך 20 שעות.
1. איך אני עושה זאת ? מדובר על stream מסוים שניתן להוריד ?
2. אני מניח "שהצעד" השני: "לראות ב - קונטרסט של עד 50", הוא פשוט לעשות שימוש יום יומי רגיל אך עם לא יותר מקונטרסט 50.
תודה,
מסך לבן בקונטרסט 100 במשך 20 שעות.
1. איך אני עושה זאת ? מדובר על stream מסוים שניתן להוריד ?
2. אני מניח "שהצעד" השני: "לראות ב - קונטרסט של עד 50", הוא פשוט לעשות שימוש יום יומי רגיל אך עם לא יותר מקונטרסט 50.
תודה,
- Anton
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
1. הכי קל זה לחבר מחשב ולשים תמונה של לבן על כל המסך. לא לשכוח לוודא שאין שומרי מסך או כיבוי אוטמטי כלשהו.
2. כן, צפייה רגילה עם קונטרסט 50.
לאחר ה100 שעות, העלתי את הקונטרסט ל60 (במצב THX cinema) לי זה מספיק לגמרי.
2. כן, צפייה רגילה עם קונטרסט 50.
לאחר ה100 שעות, העלתי את הקונטרסט ל60 (במצב THX cinema) לי זה מספיק לגמרי.
הבלוג שלי: https://antonfunwithmedia.blogspot.com/ (ביקורות\המלצות לסדרות, סרטים, מוזיקה וקולנוע בייתי)
-
Cohen26
-
- חבר פעיל

מספר שאלות לגבי "הרצה"
1. במידה והמסך "עבד" כבר כ - 3 שעות מאז שנקנה, האם עדין מדובר בשלב שבו אפשרי עדיין להריץ את המסך ?
2. לאחר כמה שעות צפייה, כבר אין טעם לביצוע ההרצה ? (מכיוון שהמסך כבר לא נחשב "חדש").
3. בתהליך ההרצה, אני מניח שעליי לבטל את שומר המסך המובנה של הטלויזיה, כיצד עושים זאת ?
4. אנחנו מתארחים אצל חברים בצפון לכל החג הראשון, האם היית חושש להשאיר הרצה למשך 40 שעות ?
5. בתהליך ההרצה, האם יש הבדל בהצגת תמונה "לבנה" סטטית על הפלזמה (כמו זו שצרפתי) או שעדיף להריץ סטריים שהועלה לאתר "ומנגן" כ - 30 שניות תמונה לבנה.
אשמח לתשובות,
חג שמח
2. לאחר כמה שעות צפייה, כבר אין טעם לביצוע ההרצה ? (מכיוון שהמסך כבר לא נחשב "חדש").
3. בתהליך ההרצה, אני מניח שעליי לבטל את שומר המסך המובנה של הטלויזיה, כיצד עושים זאת ?
4. אנחנו מתארחים אצל חברים בצפון לכל החג הראשון, האם היית חושש להשאיר הרצה למשך 40 שעות ?
5. בתהליך ההרצה, האם יש הבדל בהצגת תמונה "לבנה" סטטית על הפלזמה (כמו זו שצרפתי) או שעדיף להריץ סטריים שהועלה לאתר "ומנגן" כ - 30 שניות תמונה לבנה.
אשמח לתשובות,
חג שמח
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור