אייך האיכות בpopcorn time
-
oz007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
אייך האיכות בpopcorn time
- yagel_k
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
טובה +
אצלי הסרט קצת מקרטע, אבל זה עניין של טעינה.
בנוסף, התוכנה מגיבה אצלי לאט, מעניין אם זה אצל כולם.
יש קינפוג מסויים שמומלץ לעשות?
אצלי הסרט קצת מקרטע, אבל זה עניין של טעינה.
בנוסף, התוכנה מגיבה אצלי לאט, מעניין אם זה אצל כולם.
יש קינפוג מסויים שמומלץ לעשות?
-
oz007
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
זהו מוזר לא מצאתי שום setting מישהו יודע איפה זה נמצא אם בכלל?
אגב טובה+ כלומר זה שווה לסרט באיכות HD ?
אגב טובה+ כלומר זה שווה לסרט באיכות HD ?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
לא יותר הגיוני לנסות?oz007 כתב:אייך האיכות בpopcorn time...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73420
- שם מלא: ערן
אם הבנתי נכון הסרטים שמורידים בתוכנה הזו הם מההפצות של YIFY - מה שאומר ש HD איכותי זה ממש לא. לא יכול להיות HD איכותי 1080P בקובץ ששוקל 1-2 ג'יגה.
קח לדוגמא את הסרט הבא:
The Hobbit The Desolation of Smaug
בהפצה של YIFY הסרט שוקל 2 ג'יגה בלבד! בהפצות של קבוצות נורמליות הסרט שוקל כ 14 ג'יגה.
תוסיף לכך את העובדה ש TIFI לא מציינים בהפצות שלהם מה סוג האודיו הקיים שם ואת הביטרייט של הסרט ותבין שכנראה חוסכים פה המון על חשבון איכות הקול והווידאו.
בעיניי הפצה של YIFY זה יותר DVD מ HD.
קח לדוגמא את הסרט הבא:
The Hobbit The Desolation of Smaug
בהפצה של YIFY הסרט שוקל 2 ג'יגה בלבד! בהפצות של קבוצות נורמליות הסרט שוקל כ 14 ג'יגה.
תוסיף לכך את העובדה ש TIFI לא מציינים בהפצות שלהם מה סוג האודיו הקיים שם ואת הביטרייט של הסרט ותבין שכנראה חוסכים פה המון על חשבון איכות הקול והווידאו.
בעיניי הפצה של YIFY זה יותר DVD מ HD.
- Zrizi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
אני חושב שYIFY הם נקודה קוסט אפקטיבית של ביצועים לנפח, ובסטרימינג זה אידיאלי. זה כמו 720p של youtube.
זה ממש לא איכות DVDת אבל זה גם לא האיכות המקסימלית לאודיופילים ווידאופילים. עבור קומדיות רומנטיות למשל, אין שום צורך ביותר מזה.
זה ממש לא איכות DVDת אבל זה גם לא האיכות המקסימלית לאודיופילים ווידאופילים. עבור קומדיות רומנטיות למשל, אין שום צורך ביותר מזה.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
Zrizi כתב:אני חושב שYIFY הם נקודה קוסט אפקטיבית של ביצועים לנפח, ובסטרימינג זה אידיאלי. זה כמו 720p של youtube.
זה ממש לא איכות DVDת אבל זה גם לא האיכות המקסימלית לאודיופילים ווידאופילים. עבור קומדיות רומנטיות למשל, אין שום צורך ביותר מזה....
מסכים, יותר מזה רוב האנשים שמתמשים בתכונה הזו האיכות פחות מעניינת אותם.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

ברור, מצד שני השאלה נשאלה פה בפורום, ורב גולשי הפורום לא ממש ישמחו לקבל תכני HD באיכות הכי נמוכה שקיימת בסצנה כיום, לא? למען האמת חלק לא קטן מהמשתתפים פה אפילו לא ירדו מאיכות בלוריי, ולמרות שאני "מסתפק" ב 1080P, אני רוצה שזה יהיה באיכות הכי גבוהה שניתן, לפחות בהפצות שעושות ריפ מבלוריי.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אבל רוב האנשים הם לא כמו בפורום פה, ערן. תאמין או לא אבל יש אתרים בישראל שכוללים תרגום מובנה באיכות SD (!) והם פופולאריים מאוד.
אנשים רוצים לראות סדרות/סרטים ולא אכפת להם באיזו איכות.
אנשים רוצים לראות סדרות/סרטים ולא אכפת להם באיזו איכות.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

מאמין לך, אבל הבחור שאל שאלה, והתשובה שלי עדיין בעינה עומדת, האיכות בתוכנה הזו היא מהנמוכות שניתן למצוא בסצנת שיחרורי ה HD כיום. אם זה מספיק לו, שיבושם לו