ירידת מחירים
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
שלום לכולם...
אני לפני קניית מסך SAMSUNG 55F6400
הצלחתי כבר להגיע למחיר
של 8300 בערך בייבוא רשמי.
ראיתי כבר שדגמי UHD של סמסונג הגיעו לארץ ואני מניח שאלו דגמי 2014/2015.
השאלה שלי היא האם לדעתכם המחירים אמורים לרדת עוד בחודש חודשיים הקרובים בצורה ששווה להמתין עם קניית המסך (ירידה של 1000 ש"ח היא כן משמעותית בשבילי)או שהמחירים כבר ירדו מספיק וזהו המחיר הכי טוב שניתן יהיה למצוא את המסך הנ"ל?
תודה לכל העוזרים
אני לפני קניית מסך SAMSUNG 55F6400
הצלחתי כבר להגיע למחיר
של 8300 בערך בייבוא רשמי.
ראיתי כבר שדגמי UHD של סמסונג הגיעו לארץ ואני מניח שאלו דגמי 2014/2015.
השאלה שלי היא האם לדעתכם המחירים אמורים לרדת עוד בחודש חודשיים הקרובים בצורה ששווה להמתין עם קניית המסך (ירידה של 1000 ש"ח היא כן משמעותית בשבילי)או שהמחירים כבר ירדו מספיק וזהו המחיר הכי טוב שניתן יהיה למצוא את המסך הנ"ל?
תודה לכל העוזרים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
המחירים תמיד יורדים*, ככה זה עובד.. כל הזמן באים דגמים חדשים ויוצאים דגמים אחרים..
לך תנבא עכשיו כמה יירד ומתי, קשה לי להאמין שמישהו יכול לענות לך על זה במדויק. זה יהיה ניחוש.
*אלא אם לפיד יכניס מס "עשירים" חדש על מסכים מעל 54 אינץ' ואז המחירים יכולים בהחלט לעלות.
לך תנבא עכשיו כמה יירד ומתי, קשה לי להאמין שמישהו יכול לענות לך על זה במדויק. זה יהיה ניחוש.
*אלא אם לפיד יכניס מס "עשירים" חדש על מסכים מעל 54 אינץ' ואז המחירים יכולים בהחלט לעלות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
shlomiaz07
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 276
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
זה ברור שהמחירים יורדים לאורך זמן כנגד דגמים חדשים יותר.
אבל בוא לא נשכח שאת הדגמים ה"ישנים" מפסיקים לייצר...ואז אני מסתכן בחוסר במלאי.
אני אחדד את השאלה שלי...
האם דגמי 2014/2015 של סמסונג כבר נכנסו לשוק?ואם לא מתי להערכתכם זה יקרה?ובכמה זה יוריד את המחיר בערך(בהסתמכות על שנים קודמות)?הכל בהערכה/ניחוש מושכל...
תודה
אבל בוא לא נשכח שאת הדגמים ה"ישנים" מפסיקים לייצר...ואז אני מסתכן בחוסר במלאי.
אני אחדד את השאלה שלי...
האם דגמי 2014/2015 של סמסונג כבר נכנסו לשוק?ואם לא מתי להערכתכם זה יקרה?ובכמה זה יוריד את המחיר בערך(בהסתמכות על שנים קודמות)?הכל בהערכה/ניחוש מושכל...
תודה
בזכות יאיר לפיד המחסנים מלאים ב 50" ומעלה עתיקים שאף אחד לא רוצה לגעת בהם.
עכשיו שנכנסים דגמים חדשים והישנים סתם תופסים מקום - הולכים למכור את העתיקים בזיל הזול...
תודה רבה לפיד, עכשיו זה רק לחכות עוד 3 שנים בשביל לקנות את הדגם שיוצא בחודש הבא במחיר שפוי
עכשיו שנכנסים דגמים חדשים והישנים סתם תופסים מקום - הולכים למכור את העתיקים בזיל הזול...
תודה רבה לפיד, עכשיו זה רק לחכות עוד 3 שנים בשביל לקנות את הדגם שיוצא בחודש הבא במחיר שפוי
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
דגמי H מנסיון של שנים עברו כנראה יכנס בין מאי ליולי ובהתאם למלאי דגמי F. לשעתי ההמתנה לא ממש תעזור בשלב הזה. אני אומנם לא בדקתי לעומק אבל מהידע הכללי שלי מה שיקרה זה שהמחיר לא ממש ירד גם כשיכנסו הדגמים החדשים. זה קורה כי יש מספיק אנשים שלא ממש מבינים ולא ידעו שזה דגם ישן, כאלה שגם מחפשים לחסוך מול הדגם החדש וגם סביר שלא תקבל מבצעים שיש כיום כמו סאונדבר על דגם ישן כשכבר הושק החדש. בקיצור, ממה שראיתי בעבר, המחיר לא יורד כי יש להם סבלנות ומספיק קונים בשביל לחכות שכל המלאי הישן יימכר.
הוא כבר לא יודע מאיפה להוציא לאנשים המסכנים את הכסף, מניא...!jacko-il כתב:המחירים תמיד יורדים*, ככה זה עובד.. כל הזמן באים דגמים חדשים ויוצאים דגמים אחרים..
*אלא אם לפיד יכניס מס "עשירים" חדש על מסכים מעל 54 אינץ' ואז המחירים יכולים בהחלט לעלות....