אני רוצה להתנצל על שאני העלבתי את אורי ואת בני ואת אביגדור.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
רמקולים, אני חייב להגיד, שקראתי את השירשור המקורי שלך, שבגינו אתה מתנצל,
ובאמת שאפשר היה לקרוא אותו בשני אופנים,
אחד ריגשי,
והשני פרגמטי.
ואני חייב להגיד, שלא הבנתי את העליהום שעשו עליך.
רציתי לכתוב את זה. נראה לי שהייתי היחיד.
ופשוט השירשור כבר ננעל. (וטוב שכך).
ממש אין לך מה להתנצל.
יפה שאתה עושה את זה.
גם בעבודה, וגם בכלל בחיים, לפעמים אנחנו אומרים ביקורת, או מקבלים ביקורת מבחוץ,
ואנשים יכולים לפרש את הכוונה הטובה בצורה לא נכונה.
אין ספק שיש לך לב טוב.
שיהיה חג שמח!!!!
ובאמת שאפשר היה לקרוא אותו בשני אופנים,
אחד ריגשי,
והשני פרגמטי.
ואני חייב להגיד, שלא הבנתי את העליהום שעשו עליך.
רציתי לכתוב את זה. נראה לי שהייתי היחיד.
ופשוט השירשור כבר ננעל. (וטוב שכך).
ממש אין לך מה להתנצל.
יפה שאתה עושה את זה.
גם בעבודה, וגם בכלל בחיים, לפעמים אנחנו אומרים ביקורת, או מקבלים ביקורת מבחוץ,
ואנשים יכולים לפרש את הכוונה הטובה בצורה לא נכונה.
אין ספק שיש לך לב טוב.
שיהיה חג שמח!!!!
האמת שאני מאוכזב, אני ציפיתי מבני שיסלח לי, ואני לא רואה שהוא סולח לי.
אני מקווה שאם הוא ממשיך לבחור בדרך הרעה ,ולהודיע על כל הודעה שלי שאני מפריע, שמנהלי הפורום יבינו שזה רק מתוך נקמה ולא כי זה נכון.
אני מקווה שאם הוא ממשיך לבחור בדרך הרעה ,ולהודיע על כל הודעה שלי שאני מפריע, שמנהלי הפורום יבינו שזה רק מתוך נקמה ולא כי זה נכון.
מדריך התקנה של התוסף של ה XBMC של בני,למי שלא מבין טוב במחשבים.והתקנת NAVIX
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 93#2055593
התקנת מקור
http://www.hometheater.co.il/vp2069014#2069014
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 93#2055593
התקנת מקור
http://www.hometheater.co.il/vp2069014#2069014
לך לפינהavigdork כתב:לא הבנתי איך אני קשור לעסק וממה הייתי אמור להיעלב....
- dvb-acavish
- חבר ותיק

רמקולים. עוד משהו.
אני די בטוח שעופר בן אדם מאוד חכם. ורואה את הדברים בתור האמא הגדולה ובתור האח הגדול ובצורה מאוד חכמה, כבר קלטתי את זה עליו.
אז אני בטוח שאין לך מה לחשוש מזה שיחסמו אותך או שישתיקו אותך.
כי..... שוב.... לדעתי ממש לא פגעת בהם....
ואפשר היה לקרוא את מה שכתבת גם בלי להיעלב.
בואו לא נשכח שמאחורי הכל עומדים אנשים.
גם אתה. וגם הם.
לדעתי מי שהתנהג פה בבריונות זה דווקא לא אתה.
אני אומר את זה בתור מדינה ניטרלית, ולא מעוניין להיות חבר או אויב.
לגבי ההודעות הפרטיות, אם שולחים לך.
זה באמת לא יפה.
יאללה. שכח מזה אח שלי.
אל תתייחס. ותעבור הלאה.
אתה כל כך פרגמטי, ומצד שני כל כך ריגשי?? בוא נא אתה מזכיר לי את הבן אדם הכי קרוב אליי
אני די בטוח שעופר בן אדם מאוד חכם. ורואה את הדברים בתור האמא הגדולה ובתור האח הגדול ובצורה מאוד חכמה, כבר קלטתי את זה עליו.
אז אני בטוח שאין לך מה לחשוש מזה שיחסמו אותך או שישתיקו אותך.
כי..... שוב.... לדעתי ממש לא פגעת בהם....
ואפשר היה לקרוא את מה שכתבת גם בלי להיעלב.
בואו לא נשכח שמאחורי הכל עומדים אנשים.
גם אתה. וגם הם.
לדעתי מי שהתנהג פה בבריונות זה דווקא לא אתה.
אני אומר את זה בתור מדינה ניטרלית, ולא מעוניין להיות חבר או אויב.
לגבי ההודעות הפרטיות, אם שולחים לך.
זה באמת לא יפה.
יאללה. שכח מזה אח שלי.
אל תתייחס. ותעבור הלאה.
אתה כל כך פרגמטי, ומצד שני כל כך ריגשי?? בוא נא אתה מזכיר לי את הבן אדם הכי קרוב אליי
- dvb-acavish
- חבר ותיק

אז יאללה. תסלחו אחד לשני.
שימו את האגו בצד.
מה שהיה היה.
כולנו חברים.
די. מספיק.
וחברים, זה לא נעים לשחק אחד נגד מאה.
יש פה סוג של ביריונות.
זה נכון. בן אדם משקיע עבודה לילות כימים, כולנו מכורים למשהו,
אז בן אדם מתמכר ומשקיע את החיים שלו בפרוייקט ונותנים לו ביקורת, והוא לא יכול לקבל אותה.
זה קורה כל הזמן. וזה לא נעים.
תעשו שולם.
תיפגשו לבירה באיזה פאב ותעבירו את זה הלאה.
אני פה כבר איזה 5-6 שנים.
וחוץ מ-mp3 שבאמת יש לו פה גדול לפעמים,
כולם פה אחלה של אנשים. וכנראה כולם רגישים
דווקא אני מצפה מחברי השלישייה שאחד מהם יצור איתך קשר וינסה לפתור את הבעיות שניתקלת בהן, כי אולי עוד אנשים נתקלו בהם. וככה אולי גם תוציאו שירשור משותף בעניין, אם זה קשור להדרכה,
או שיוציאו תיקון , אם זה באג.
שימו את האגו בצד.
מה שהיה היה.
כולנו חברים.
די. מספיק.
וחברים, זה לא נעים לשחק אחד נגד מאה.
יש פה סוג של ביריונות.
זה נכון. בן אדם משקיע עבודה לילות כימים, כולנו מכורים למשהו,
אז בן אדם מתמכר ומשקיע את החיים שלו בפרוייקט ונותנים לו ביקורת, והוא לא יכול לקבל אותה.
זה קורה כל הזמן. וזה לא נעים.
תעשו שולם.
תיפגשו לבירה באיזה פאב ותעבירו את זה הלאה.
אני פה כבר איזה 5-6 שנים.
וחוץ מ-mp3 שבאמת יש לו פה גדול לפעמים,
כולם פה אחלה של אנשים. וכנראה כולם רגישים
דווקא אני מצפה מחברי השלישייה שאחד מהם יצור איתך קשר וינסה לפתור את הבעיות שניתקלת בהן, כי אולי עוד אנשים נתקלו בהם. וככה אולי גם תוציאו שירשור משותף בעניין, אם זה קשור להדרכה,
או שיוציאו תיקון , אם זה באג.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יאללה, בואו נשים הכל מאחורינו. אנחנו לא כאן בשביל להעליב או להעלב...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אוקיי כמה דברים (אחרי עבודה ולימודים)
הצלחתי למצוא את הזמן להגיב פה וזו תיהיה תגובתי האחרונה בעניין ולא בקטע של איום.
יש כאן ניסיון לצייר אותי כאדם אחר ממה שאני באמת, רבים פה מכירים אותי לא מעט זמן ויודעים היטב מי אני ומה אני עושה בשבילכם כל יום ויום.
יום אחד מגיע משתמש (כמו לא מעט לפניו) ומתחיל לשאול שאלות בשרשור, בהתחלה זה טבעי אבל לאחר ניסיונות להסביר יפה שאותם שאלות כבר נשאלו ופשוט ניתן לערוך חיפוש אותו המשתמש בוחר להתעלם מבקשותיי ולזרוק אתם יודעים את ההמשך.
אז השרשור מתחיל לצבור ספאם של כן.. אותו משתמש, אחרי שסמכתי שחברים אחרים בפורום יתנו לאותו משתמש מענה ולא בהצלחה בחר המשתמש להתחיל לפתוח שרשורים כפולים כאן באתר והרבה כאן בפורום מה שיצר בלאגן בפורום שגם ככה לא מסודר וחבל.
לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים לבקש מאותו משתמש להפסיק במעשיו בחר המשתמש להמשיך בשלו ובסוף פתח מסע הכפשה נגדי ונגד האתר.
עכשיו אני מתחבר ורואה עוד מסע, מסע של אני הנפגע ובני הפוגע, אני המתחנן לסליחה ובני מתעלם וכו'.
אז בני לא פה באתר 24/7, לבני יש חיים שלמים, הוא בן אדם, עם חובות, משפחה, עבודה וכו'.. כן אמיתי אז בני לא הגיב על השניות כי הוא לא התעלם אלא כי הוא לא קרא את הפוסט המדובר.
אין לי מה לסלוח לך אישית, זהו מרחב וירטואלי ואם לחברים למעלה לא אכפת מהלכלוך בגן אז אני בתור משתמש מהשורה לא אומר מילה כי כבר לא אכפת לי,
אם היה אכפת לי מכל משתמש שניסה לפגוע בי ובשמי הטוב כאן באתר מזמן הייתי לוקח את השקעתי למקום אחר אז חבר יקר אתה לא תצליח לעשות את מה שרבים לפנייך ניסו, המשך נא לפתוח שרשורים, להספים בפורומים ושכל הדף יהיה מלא ברמקולים - לי לא אכפת.
יש כאן ניסיון לצייר אותי כאדם אחר ממה שאני באמת, רבים פה מכירים אותי לא מעט זמן ויודעים היטב מי אני ומה אני עושה בשבילכם כל יום ויום.
יום אחד מגיע משתמש (כמו לא מעט לפניו) ומתחיל לשאול שאלות בשרשור, בהתחלה זה טבעי אבל לאחר ניסיונות להסביר יפה שאותם שאלות כבר נשאלו ופשוט ניתן לערוך חיפוש אותו המשתמש בוחר להתעלם מבקשותיי ולזרוק אתם יודעים את ההמשך.
אז השרשור מתחיל לצבור ספאם של כן.. אותו משתמש, אחרי שסמכתי שחברים אחרים בפורום יתנו לאותו משתמש מענה ולא בהצלחה בחר המשתמש להתחיל לפתוח שרשורים כפולים כאן באתר והרבה כאן בפורום מה שיצר בלאגן בפורום שגם ככה לא מסודר וחבל.
לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים לבקש מאותו משתמש להפסיק במעשיו בחר המשתמש להמשיך בשלו ובסוף פתח מסע הכפשה נגדי ונגד האתר.
עכשיו אני מתחבר ורואה עוד מסע, מסע של אני הנפגע ובני הפוגע, אני המתחנן לסליחה ובני מתעלם וכו'.
אז בני לא פה באתר 24/7, לבני יש חיים שלמים, הוא בן אדם, עם חובות, משפחה, עבודה וכו'.. כן אמיתי אז בני לא הגיב על השניות כי הוא לא התעלם אלא כי הוא לא קרא את הפוסט המדובר.
אין לי מה לסלוח לך אישית, זהו מרחב וירטואלי ואם לחברים למעלה לא אכפת מהלכלוך בגן אז אני בתור משתמש מהשורה לא אומר מילה כי כבר לא אכפת לי,
אם היה אכפת לי מכל משתמש שניסה לפגוע בי ובשמי הטוב כאן באתר מזמן הייתי לוקח את השקעתי למקום אחר אז חבר יקר אתה לא תצליח לעשות את מה שרבים לפנייך ניסו, המשך נא לפתוח שרשורים, להספים בפורומים ושכל הדף יהיה מלא ברמקולים - לי לא אכפת.
אני מאוכזב לגלות שאתה אדם לא סובלני ובעיקר לא סלחן.benny123 כתב:אוקיי כמה דברים (אחרי עבודה ולימודים)
אם היה אכפת לי מכל משתמש שניסה לפגוע בי ובשמי הטוב כאן באתר מזמן הייתי לוקח את השקעתי למקום אחר אז חבר יקר אתה לא תצליח לעשות את מה שרבים לפנייך ניסו, המשך נא לפתוח שרשורים, להספים בפורומים ושכל הדף יהיה מלא ברמקולים - לי לא אכפת....
לפחות אני את המבוקש עליי להתנצל כראוי עשיתי.
תודה רבה על התמיכה בי עופר.