בקומה השנייה יש לנו מרפסת ארוכה שחלק מהעץ בתקרה התחיל להתפורר בגלל נזילת מים מהגג רעפים. אחרי שעליתי על הגג ותיקנתי את הרעפים הגיע זמנו של העץ. כאן העץ לפני הצביעה וניתן לראות את החלק שהוחלף.

כמה ימים אחר כך, לאחר ביקור במסעדה מקסימה בישוב לוטם בצפון (מסעדת רוטמן) החליטה אשתי שיהיה נחמד לצבוע את הקירות בגוון אדום כלשהו. הגיע יום שישי, הילדים בגן והלכנו לבחור צבע. לאחר הצביעה מצאתי כמה אריחי פסיפס שנשארו מהשיפוץ שעשינו בעת הקנייה. כמה תמונות לפני הפיניש.

"המממ..... נראה לי שחסר משהו. אולי נעשה פרקט חום?" אמרה זוגתי. לאחר כמה ימי בדיקה וקריאה בפורומים החלטנו ללכת על ריצוף קרמיקה בגלל השמש והחיבה של אשתי לשטיפת רצפות עם קוב מים
פה כבר הזמנתי איש מקצוע. סגרנו על מחיר ויום הגעה. כהרגלם בקודש של קבלני ישראל, הוא לא הגיע. טלפון אליו ומסתבר שהוא בשקר כלשהו ולא יכול להגיע ולא יודע מתי יוכל. בתרגום חופשי "מצאתי פרוייקט גדול יותר עם יותר כסף"
"יאללה אני מרצף!" פרגון מיידי מאשתי ויאללה לעסק (ממש יאללה... 2 סופי שבוע נמשך הסיפור הזה)
טוב. מתחילים
בחרנו ריצוף דמוי פרקט בצבע חום כהה ויאללה מתחילים. כמובן שאין לי את מכונת החיתוך אז הכל נעשה עם דיסק יהלום.

צוברים מהירות ונסיון. כמובן שהשקעתי בכל יחידה שתהיה מושלמת ומאוזנת

רואים התקדמות!

אחרי הרבה מאמץ, תיקונים ומשחקי שיפוע התחלתי את הרובה. בחרתי צבע בז שיתן קונטרה לצבע הכהה של הריצוף.

זהו! 4 שבועות אחרי שהתחלנו עם כמה רעפים סדוקים ועצים רקובים סיימתי שיפוץ מלא של המרפסת
אשתי שמחה ואני הוספתי כישורים חדשים לארסנל שלי. הנה תמונות של התוצר המוגמר

הפרוייקט הבא: קניית רהיטים
מבצע - אשתי
בוחר - אשתי
משלם - אני