בזק בינלאומי עם גיימר או הוטנט?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה אני אחד שאוהב לשחק במשחקי רשת וMMOS ואוהב להוריד דברים ממש מהר.
אני כרגע מחובר לבזק בינלאומי עם תשתית הוט בחיבור 100 מגה ויש לי פינגים/לאגים גבוהים במשחקים.
השאלה שלי כזאת דברתי כרגע עם נציג בזק בינלאומי ויש לי 2 אפשרויות.
1.להוריד למהירות של 30 מגה ולהתחבר לגיימר.
2.להשאר עם 100 מגה בלי גיימר
3.או האפשרות לעבור לHOTNET ולהגדיר 100 מגה כי שמעתי שהיא הכי מומלצת לחיבור אוטומטי
מה אתם ממליצים?

turbine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

אני אישית הייתי בבזק בינלאומי בתשתית הוט 100
ואני אומר לך שהוטנט משמעותית יותר טובים ( ממש מורגש אפילו בגלישה לאתרים )
כנראה הם מתעדפים את הוטנט על שאר הספקיות
תעבור ולא תתחרט
אם אתה מנוי להוטמובייל זה גם בחינם

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

turbine כתב:אני אישית הייתי בבזק בינלאומי בתשתית הוט 100
ואני אומר לך שהוטנט משמעותית יותר טובים ( ממש מורגש אפילו בגלישה לאתרים )
כנראה הם מתעדפים את הוטנט על שאר הספקיות
תעבור ולא תתחרט
אם אתה מנוי להוטמובייל זה גם בחינם
...
אבל היתרון בבזק בינלאומי זה הכבל הרחב מאוד,
אני ראיתי שדרך ספקיות אינטרנט אחרות, במהירות הורדה של 15 מגה, דרך אתר האינטרנט של היו טיוב, בעיקר בשידור של 1080P HD
שהתמונת וידאו נתקעת כל הרבה יותר זמן.בניגוד לPOWER NGN של בזק בינלאומי במהירות הורדה של 15 מגה.שם בקושי זה נתקע.
נערך לאחרונה על ידי רמקולים ב 05/04/2014 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

רמקולים כתב:
...
...
אבל היתרון בבזק בינלאומי זה הכבל הרחב מאוד,
אני ראיתי שדרך ספקית אינטרנט, דרך אתר האינטרנט של היו טיוב, בעיקר בשידור של 1080P HD
שהתמונת וידאו נתקעת כל הרבה יותר זמן.
...
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב על 1080 הסרטונים נתקעים ושלא נדבר על אתרים אחרים זה בקושי זז בקושי נכנס לאתרים וכולייי...כן יש לי הוטמובייל.זאת אומרת אני אמור לקבל בחינם?פשוט להתקשר לבזק בינלאומי מחר ולבקש מהם להתנתק?

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

someonewhy כתב:
...
...
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב על 1080 הסרטונים נתקעים ושלא נדבר על אתרים אחרים זה בקושי זז בקושי נכנס לאתרים וכולייי...כן יש לי הוטמובייל.זאת אומרת אני אמור לקבל בחינם?פשוט להתקשר לבזק בינלאומי מחר ולבקש מהם להתנתק?
...
אולי המחשב שלך פגום ?
לי אין בעיה של תקיעות ואיטיות.
אולי שכחו בבזק בילנאומי להעביר אותך לכבל. של POWER NGN ?
גם אותי הם שחכו להעביר.
אם אתה בטוח שהמחשב שלך תקין, כולל כרטיס המסך,הזיכרון ,הארד דיסק,הלוח אם והמעבד,
והמודם נתב שלך תקין,כול מערכת ההפעלה ודפדפן האינטרנט ונגן הפלאש של היו טיוב.
ושלא מתחברים אל המודם נתב שלך ? ושאין במחשב שלך עומס יותר של פעולות ?
האם אין בעיה בחברה של התשתית של האינטרנט שלך ?
אם זה בזק עם בזק בינלאומי תנסה קודם בהגדרות המודם נתב לשנות במשתמש אחרי השטרודל לספרה 1,
ולבדוק פה
http://www.bezeq.co.il/internetandphone ... speedtest/
ואחרי זה לחזור ל014.
אם כל זה תקין.
אז עדיף שתתקשר לבזק בינלאומי ותשאל אותם למה זה נתקע אצלך הסרטון ביו טיוב ,האם אתם בטוחים שאני בכבל של POWER NGN ?
אם הם אומרים לך שאתה שם, ואתה מרגיש מסיבה כל שהיא הם מעדיפים לתת לך שירות גרוע, אז עדיף שתגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.
בהצלחה.
אם הבעיה בבזק אז אז עדיף שתגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.
נערך לאחרונה על ידי רמקולים ב 05/04/2014 17:02, נערך פעם 1 בסך הכל.

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

רמקולים כתב:
...
...
אולי המחשב שלך פגום ?
לי אין בעיה של תקיעות ואיטיות.
אולי שכחו בבזק בילנאומי להעביר אותך לכבל. של POWER NGN ?
גם אותי הם שחכו להעביר.
אם אתה בטוח שהמחשב שלך תקין, כולל כרטיס המסך,הזיכרון ,הארד דיסק,הלוח אם והמעבד,
והמודם נתב שלך תקין,כול מערכת ההפעלה ודפדפן האינטרנט ונגן הפלאש של היו טיוב.
אז עדיף שתתקשר לבזק בינלאומי ותשאל אותם למה זה נתקע אצלך הסרטון ביו טיוב ,האם אתם בטוחים שאני בכבל של POWER NGN ?
אם הם אומרים לך שאתה שם, ואתה מרגיש מסיבה כל שהיא הם מעדיפים לתת לך שירות גרוע, אז עדיף שתגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגדיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.
בהצלחה.
...
לא המחשב שלי עובד כמו שצריך וכן אני בPOWER NGN התקשרתי לשירות טכני ובררתי בקיצור אני רואה שהיום איאפשר לדבר איתם כי שבת סגורים מה הדרך הכי מהירה להתנתק?פשוט להגיד להם שאני מעוניין להתנתק?או לשלוח גם מהאתר נתק?

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני ערכתי את ההודעה שלי
במקרה שלך לדעתי.
אז עדיף שתגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.

אבל מה גורם לך להאמין שהבעיה היא לא בחברה של תשתית האינטרנט HOT ?
מדריך התקנה של התוסף של ה XBMC של בני,למי שלא מבין טוב במחשבים.והתקנת NAVIX
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 93#2055593
התקנת מקור
http://www.hometheater.co.il/vp2069014#2069014

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

רמקולים כתב:אני ערכתי את ההודעה שלי
במקרה שלך לדעתי.
אז עדיף שתגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.

אבל מה גורם לך להאמין שהבעיה היא לא בחברה של תשתית האינטרנט HOT ?
...
אני לא יכול להוסיף @1 אחרי המשתמש בגלל אני מוגדר על חיבור אוטומטית אין לי את שם המשתמש.
עשיתי את בדיקת המהירות דרך האתר שהבאת ואני מקבל הרגע 40 מגה הורדה והעלאה 2059KBS..
אני לא חושב שזה HOT בגלל שדברתי איתם אצלהם הכול תקין..ועוד משהו תגובה אחת מעליך משהו אמר שהוא היה גם בהוט ובזק בינלאומי ועבר להוטנט ואין לו שום בעיות יותר..מה אתה ממליץ קודם להוריד ל30 מגה ולנסות גיימר אם יהיה טוב אז להשאר עם גיימר ואם לא לעזוב את הספק?

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

someonewhy כתב:
...
...
אני לא יכול להוסיף @1 אחרי המשתמש בגלל אני מוגדר על חיבור אוטומטית אין לי את שם המשתמש.
עשיתי את בדיקת המהירות דרך האתר שהבאת ואני מקבל הרגע 40 מגה הורדה והעלאה 2059KBS..
אני לא חושב שזה HOT בגלל שדברתי איתם אצלהם הכול תקין..ועוד משהו תגובה אחת מעליך משהו אמר שהוא היה גם בהוט ובזק בינלאומי ועבר להוטנט ואין לו שום בעיות יותר..מה אתה ממליץ קודם להוריד ל30 מגה ולנסות גיימר אם יהיה טוב אז להשאר עם גיימר ואם לא לעזוב את הספק?
...
זה שהם אומרים לך שזה תקין, זה לא מחייב שזה תקין.
אם אתה מקבל בתוצאת הבדיקה בשיטה קווית 40 מגה בבדיקת מהירות במקום 70 מגה, אז זה לא תקין.
כי 100 תקין, הכי הרבה זה ירידה ל 70 מגה.בקווי.
בעצם ל HOT תבדוק פה
http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/

אם אתה מאמין שהבעיה היא בבזק בינלאומי, אז מומלץ שאתה תגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

רמקולים כתב:
...
...
זה שהם אומרים לך שזה תקין, זה לא מחייב שזה תקין.
אם אתה מקבל בתוצאת הבדיקה בשיטה קווית 40 מגה בבדיקת מהירות במקום 70 מגה, אז זה לא תקין.
כי 100 תקין, הכי הרבה זה ירידה ל 70 מגה.בקווי.
בעצם ל HOT תבדוק פה
http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/

אם אתה מאמין שהבעיה היא בבזק בינלאומי, אז מומלץ שאתה תגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.
...
[img2=550x394]http://oi57.tinypic.com/6eq886.jpg[/img2]
המהירות כרגע מהאתר של HOT אני חושב שהכול תקין לא?

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

someonewhy כתב:
...
...
[img2=550x394]http://oi57.tinypic.com/6eq886.jpg[/img2]
המהירות כרגע מהאתר של HOT אני חושב שהכול תקין לא?
...
נראה לי שכן אז
אז מומלץ שאתה תגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.

נראה לי ששירות נתק עלול לנתק אותך בצורה כזאת שאם בחברת בזק בינלאומי יתקנו אצלך את התקלה, כמו שאני הצעתי לך להגיד להם, אז בספקית אינטרנט אחרת, אתה עלול פחות להנות בצפיה בסרטונים דרך האינטרנט.
כי זה באמת מאוד משנה האם לאותו ספקית יש כבל רחב של לפחות 7.2 טרה בייט , שרשום את זה באתר האינטרנט של הספקית למשל כמו באתר האינטרנט של ספקית בזק בינלאומי
https://www.bezeqint.net/internet/powerngn
ולא שרק אומרים בטלפון שזה נכון ושזה טוב, כי לא חסרים נציגי שירות שעלולים לרמות רק כדי להשיג לקוחות ולקבל על זה תוספת במשכורת שלהם.
תראה לי פה בבקשה איפה רשום שחברת ספקית האינטרנט הוטנט שאתה שוקל לעבור אליה, שמחה שיש לה גם כבל אינטרנט רחב מאוד של לפחות 7.2 טרה .
https://www.hotnet.net.il/

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

רמקולים כתב:
...
...
נראה לי שכן אז
אז מומלץ שאתה תגיד להם שאתה רוצה את הזכות שלך להתנתק כי אתה לא מקבל תמורה למה שאתה מקבל. אתה גם יכול גם להוסיף להגיד להם שאתה שוקל לפנות בקשר לשירות הגרוע לכלי התקשורת.

נראה לי ששירות נתק עלול לנתק אותך בצורה כזאת שאם בחברת בזק בינלאומי יתקנו אצלך את התקלה, כמו שאני הצעתי לך להגיד להם, אז בספקית אינטרנט אחרת, אתה עלול פחות להנות בצפיה בסרטונים דרך האינטרנט.
כי זה באמת מאוד משנה האם לאותו ספקית יש כבל רחב של לפחות 7.2 טרה בייט , שרשום את זה באתר האינטרנט של הספקית למשל כמו באתר האינטרנט של ספקית בזק בינלאומי
https://www.bezeqint.net/internet/powerngn
ולא שרק אומרים בטלפון שזה נכון ושזה טוב, כי לא חסרים נציגי שירות שעלולים לרמות רק כדי להשיג לקוחות ולקבל על זה תוספת במשכורת שלהם.
תראה לי פה בבקשה איפה רשום שחברת ספקית האינטרנט הוטנט שאתה שוקל לעבור אליה, שמחה שיש לה גם כבל אינטרנט רחב מאוד של לפחות 7.2 טרה .
https://www.hotnet.net.il/
...
תשמע אין לי מושג כמה רחב יש להם אבל מה שכן ראיתי בלינק שהבאת POWER NGN הם מציעים 3MB העלאה גם בהוט...פשוט ראשונה שאני שומע על זה איך אני משדרג את מהירות העלאה שלי ל3MB?

turbine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

תתקשר להוטנט תגיד להם שיש לך הוטמובייל ומגיע לך אינטרנט חינם שיחברו אותך ...
תעבוד מס ימים עם הוטנט על התשתית שלך
מבטיח לך שלא תתאכזב

לאחר מכן תתנתק מבזק בינלאומי באהבה
אצלי היה שיפור משמעותי

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

turbine כתב:תתקשר להוטנט תגיד להם שיש לך הוטמובייל ומגיע לך אינטרנט חינם שיחברו אותך ...
תעבוד מס ימים עם הוטנט על התשתית שלך
מבטיח לך שלא תתאכזב

לאחר מכן תתנתק מבזק בינלאומי באהבה
אצלי היה שיפור משמעותי
...
שלחתי לך פרטית בבקשה תקרא

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

someonewhy כתב:
...
...
תשמע אין לי מושג כמה רחב יש להם אבל מה שכן ראיתי בלינק שהבאת POWER NGN הם מציעים 3MB העלאה גם בהוט...פשוט ראשונה שאני שומע על זה איך אני משדרג את מהירות העלאה שלי ל3MB?
...
יכול להיות שחלק של המבצעים של בזק בינלאומי לא מעודכן.

zahipan2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 481
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #16 

תגידו, הוטנט באמת מגבילים את נפח הגלישה ל-50GB? כי אם כן זה ממש גרוע, רק יוטיוב מבזבז לנו 30GB בחודש, שלא לדבר על טורנט ומשחקי רשת, חבל שיש את המגבלה המפגרת הזאת כי אני רוצה להצטרף אליהם.

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

zahipan2 כתב:תגידו, הוטנט באמת מגבילים את נפח הגלישה ל-50GB? כי אם כן זה ממש גרוע, רק יוטיוב מבזבז לנו 30GB בחודש, שלא לדבר על טורנט ומשחקי רשת, חבל שיש את המגבלה המפגרת הזאת כי אני רוצה להצטרף אליהם.
...
איפה רשום שהם מגבילים ?

turbine
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

רשום.. כל הספקיות רושמות ד"א
אבל אף אחד לא באמת מגביל.

ValorHeart
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #19 

zahipan2 כתב:תגידו, הוטנט באמת מגבילים את נפח הגלישה ל-50GB? כי אם כן זה ממש גרוע, רק יוטיוב מבזבז לנו 30GB בחודש, שלא לדבר על טורנט ומשחקי רשת, חבל שיש את המגבלה המפגרת הזאת כי אני רוצה להצטרף אליהם.
...
עד עכשיו הם לא מגבילים.

רמקולים
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

ValorHeart כתב:
...
...