בכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק עם XBMC רץ ברקע וחוזר אחרי מספר שעות, אני רואה הודעה של "אין אפשרות מרוחק. האם ברצונך להמשיך בסריקה?"
אז כמה שאלות בקשר לזה:
1. למה הוא סורק כל הזמן? האם מבוצעת אצלי סריקה אוטומטית כל פרק זמן מסוים? אם כן, איך אני מבטל את זה
2. אני לא מזהה שום בעיה בחיבור לאינטרנט, ובדקתי את זה מספר פעמים. אם אין בעיה בחיבור, מאיפה מגיעה ההודעה הזו?
3. האם יש קשר להכנסת המחשב/התוכנה למצב SLEEP אוטומטי ובגלל זה יש כביכול קטיעה של הסריקה? אם כן, איפה משנים את זה בהגדרות XBMC?
השאלה הראשונה הכי חשובה. אני רוצה יכולה שליטה על הסריקה. בכל פעם שאני מכניס סרט חדש לתיקית הסרטים שלי אני רוצה להורות לו על סריקה בצורה ידנית. אם כבר משהו אוטומטי אז בטח שלא כל יום... איפה מגדירים את הדברים האלו?
תודה!
XMBC - הודעת שגיאה חוזרת
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לא אמורה להתבצע סריקה אילולא הגדרת אותה
ההודעה שאתה רואה קורה שהסקראפר שאתה מנסה לשאוב ממנו מידע לא עובד באותו הרגע או שהחיבור שלך לאינטרנט שלך לא עובד באותו רגע
איזו גירסא אתה?
לא התקנת תוספים מיוחדים כמו watchdog או מתזמן סריקות אחר וכו נכון?
בכל אופן,
קיימת הגדרה של "סרוק ספרייה לתוכן חדש בהפעלה״
זה נמצא בהגדרות - וידאו.
זה אומר שכל פעם שתפעיל את התוכנה הוא יסרוק אוטומטית את הספרייה
נסה לנטרל את זה ולנסות שוב..
בכל אופן -
סריקה ידנית:
כנס למצב ספרייה - סרטים - תלחץ חץ שמאלה על מנת לפתוח את התפריט הצדדי - שם יש עדכון ספרייה (בהנחה ואתה בגוטהם, בדרמה זה בלחצן ימיני על אחד הסרטים..ואז)
ההודעה שאתה רואה קורה שהסקראפר שאתה מנסה לשאוב ממנו מידע לא עובד באותו הרגע או שהחיבור שלך לאינטרנט שלך לא עובד באותו רגע
איזו גירסא אתה?
לא התקנת תוספים מיוחדים כמו watchdog או מתזמן סריקות אחר וכו נכון?
בכל אופן,
קיימת הגדרה של "סרוק ספרייה לתוכן חדש בהפעלה״
זה נמצא בהגדרות - וידאו.
זה אומר שכל פעם שתפעיל את התוכנה הוא יסרוק אוטומטית את הספרייה
נסה לנטרל את זה ולנסות שוב..
בכל אופן -
סריקה ידנית:
כנס למצב ספרייה - סרטים - תלחץ חץ שמאלה על מנת לפתוח את התפריט הצדדי - שם יש עדכון ספרייה (בהנחה ואתה בגוטהם, בדרמה זה בלחצן ימיני על אחד הסרטים..ואז)
תודה רבה תומר. הורדתי את ההגדרה האוטומטית ואני מקווה שזה יפתור את הבעיה.
האם זו יכולה להיות שאיבת מידע אוטומטית של סקראפטר שמגיע מאחת ההרחבות ושם הוא מוגדר כאוטומטי? אם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהם? מותקנים לי איזה 20 תוספים.
בנוסף, יכול להיות מצב שאם יש לי סרט אחד שהוא לא מוצא עליו מידע הוא ימשיך לסרוק ולסרוק עד שאגיד לו להפסיק? כי ככה זה מרגיש. יש שם סרט אחד שלא מתעדכן בשום מידע, אולי זו הבעיה. הרי אני לא רוצה שגם כשאגדיר סריקה ידנית זה יקרה.
האם זו יכולה להיות שאיבת מידע אוטומטית של סקראפטר שמגיע מאחת ההרחבות ושם הוא מוגדר כאוטומטי? אם כן, איך אני יכול לדעת איזה מהם? מותקנים לי איזה 20 תוספים.
בנוסף, יכול להיות מצב שאם יש לי סרט אחד שהוא לא מוצא עליו מידע הוא ימשיך לסרוק ולסרוק עד שאגיד לו להפסיק? כי ככה זה מרגיש. יש שם סרט אחד שלא מתעדכן בשום מידע, אולי זו הבעיה. הרי אני לא רוצה שגם כשאגדיר סריקה ידנית זה יקרה.