תוספת קטנה לקולנוע הביתי
-
ishaked
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
המשפחה התרחבה בפאוור נוסף, anthem mca30.
לא היה ברור כל כך למה אני אחבר את המגבר. על הנייר האנטם מספק יותר כוח מאשר הקרל והשילוב עם ה802 הותיקים אמור לעבוד טוב יותר (בתיאורתי).
לאחר מספר נסיונות ושידוכים שונים הבנתי כמה דברים:
1. למדתי להעריך את האיכות שיוצאת מהקרל. לא יעזור, הסאונד פשוט טוב יותר, נקודה.
2. הסנטר עובד מעט טוב יותר עם האנטם, כנראה שזה עניין של כוח.
3. ההפעלה האוטומטית בקבלת סיגנל שיש באנטם פשוט גיאונית. חבל שלא מאמצים את זה יותר.
כרגע הקרל מניע רק את הקדמיים ומאפשר לשאר שלושת הערוצים הפנויים לנוח. כשתהיה לי סבלנות אני אבדוק אפשרות להשתמש ב4 ערוצים בחיבור בברידג' לקדמיים.
האנטם מחובר לסנטר ולאחוריים וכאן נכנס עניין האוטומטי שמאוד אהבתי. בצפייה בטלויזיה או בשמיעת מוסיקה המגבר נשאר במצב standby ונדלק רק כשהפרוססור מעביר סיגנל של 5.1.
נאלצתי לוותר בשלב זה על הפטיפון בגלל בעיית מקום. צריך לתכנן מחדש את המזנון ולמצוא מקום גם בשבילו.
עצוב..
לא היה ברור כל כך למה אני אחבר את המגבר. על הנייר האנטם מספק יותר כוח מאשר הקרל והשילוב עם ה802 הותיקים אמור לעבוד טוב יותר (בתיאורתי).
לאחר מספר נסיונות ושידוכים שונים הבנתי כמה דברים:
1. למדתי להעריך את האיכות שיוצאת מהקרל. לא יעזור, הסאונד פשוט טוב יותר, נקודה.
2. הסנטר עובד מעט טוב יותר עם האנטם, כנראה שזה עניין של כוח.
3. ההפעלה האוטומטית בקבלת סיגנל שיש באנטם פשוט גיאונית. חבל שלא מאמצים את זה יותר.
כרגע הקרל מניע רק את הקדמיים ומאפשר לשאר שלושת הערוצים הפנויים לנוח. כשתהיה לי סבלנות אני אבדוק אפשרות להשתמש ב4 ערוצים בחיבור בברידג' לקדמיים.
האנטם מחובר לסנטר ולאחוריים וכאן נכנס עניין האוטומטי שמאוד אהבתי. בצפייה בטלויזיה או בשמיעת מוסיקה המגבר נשאר במצב standby ונדלק רק כשהפרוססור מעביר סיגנל של 5.1.
נאלצתי לוותר בשלב זה על הפטיפון בגלל בעיית מקום. צריך לתכנן מחדש את המזנון ולמצוא מקום גם בשבילו.
עצוב..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
תתחדש ותהנה

איזה סנטר זה ,של וילסון ?
איזה סנטר זה ,של וילסון ?
-
ishaked
-
- חבר ותיק

אכן.istarmini כתב:תתחדש ותהנה![]()
איזה סנטר זה ,של וילסון ?...
wilson cub 2 שמשמש כסנטר.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
ishaked כתב:אכן.......
wilson cub 2 שמשמש כסנטר....
כן מכיר אותו .
מנסיון אצל חבר שים לב לא לחתוך אותו נמוך מידי ,כי בעוצמות גבוהות הוא עלול לעשות פיקים.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7415
עצוב ,מאוד עצוב. נורא.. נורא .. איך ששמעתי באתי . איזה סנטר חיה . מה זה.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
רעיון מדליק לשדך את האנת'ם עם הטריגר לערוצי הסראונד!

וכמובן שאי אפשר להתעלם מהסנטר המדהים הזה!
נ.ב. כבודו (ויופיו) של הקרל בהחלט במקומו מונח, והאמת שאני לא מופתע שהוא נשאר השידוך המועדף לקדמיים!
וכמובן שאי אפשר להתעלם מהסנטר המדהים הזה!
נ.ב. כבודו (ויופיו) של הקרל בהחלט במקומו מונח, והאמת שאני לא מופתע שהוא נשאר השידוך המועדף לקדמיים!
- זמר
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1365
תתחדש ותהנה כאחד שמחזיק גם אנטם 3 ערוצים פשוט מפתיע מה שהמגבר הזה. עושה לרמקולים בהתחלה לא הבנתי זאת עד שהתרגלתי אליו כשעברתי בינו לבין הz11 לאחר תקופה הבנתי שהאנטם לוקח פה בגדול תהנה ובגדול 
- guys
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
קודם כל תתחדש!!!
אגב, מה יש לך בין הרמקולים למזנון? האם מונובלוקים?
אגב, מה יש לך בין הרמקולים למזנון? האם מונובלוקים?
- new-guy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1802
כל שדרוג שלך עושה כייף לעיניים!
תתחדש,מחכה לפוסט/שדרוג הבא שלך
תתחדש,מחכה לפוסט/שדרוג הבא שלך
40 שנה לך תיזכור..
-
ishaked
-
- חבר ותיק

אחד מהם זה מונובלוק מתוך סט להנעת הסנטר האחורי. השני זה פונוסטייג' לפטיפון מאותה סדרה.guys כתב:קודם כל תתחדש!!!
אגב, מה יש לך בין הרמקולים למזנון? האם מונובלוקים?...
-
ishaked
-
- חבר ותיק

נערך
- new-guy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1802
יש לך סנטר אחורי????ishaked כתב:אחד מהם זה מונובלוק מתוך סט להנעת הסנטר האחורי. השני זה פונוסטייג' לפטיפון מאותה סדרה..........
טוב אתה חייב לעשות תמונה פנורמית להמחשה
40 שנה לך תיזכור..
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
סנטר אחורי זה בטח שריד מהתקופה של הדיסקריט וה-ES אבל כבר שנים שלא ראיתי פס קול 6.1... חוץ מDVD הדגמה ישן שיש לי ומפוצץ בפסי קול בפורמטים האלה. היום גם כל האמולציות החדשות כבר לא לוקחות בחשבון ערוץ של סנטר אחורי. תמיד סקרן אותי לשמוע מה האפקט המתקבל... סליחה על הגלישה מהנושא. תתחדש על הדוגמן החדש!
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
עדיין יש לזה שימוש, כי רסיברים שתומכים ב-7.1 אמורים עקרונית לאחד את ערוצי הסראונד האחורי ולהעביר את המידע הנ"ל לסנטר האחורי...Alon_Solo כתב:סנטר אחורי זה בטח שריד מהתקופה של הדיסקריט וה-ES אבל כבר שנים שלא ראיתי פס קול 6.1... חוץ מDVD הדגמה ישן שיש לי ומפוצץ בפסי קול בפורמטים האלה. היום גם כל האמולציות החדשות כבר לא לוקחות בחשבון ערוץ של סנטר אחורי. תמיד סקרן אותי לשמוע מה האפקט המתקבל... סליחה על הגלישה מהנושא. תתחדש על הדוגמן החדש!...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
אני חושב דווקא ההפך. הם יודעים לפצל את הערוץ האחורי לצדדיים אבל לא ההפך. אין חיבור לסנטר אחורי באף רסיבר חדש שיצא לי לראות בשנים האחרונות. גם לא בסוג של קומבינה.
-
ishaked
-
- חבר ותיק

הפרוססור שלי יכול לעבד כל אות ל6.1 או 7.1 כמו אני מניח כמעט כל רסיבר מהשנים האחרונות.
אני פחות משתמש בזה כי הפרוססור לא מעביר את המקור אלא עושה פיענוח לאות.
לעיתים נדירות אני מוריד סרט שקודד ב6.1 ואז הוא משמיע את המקור בצורה הזו.
אין לי בשלב זה את הפורמטים החדשים כי הפרוססור ללא HDMI. אני שוקל לרכוש איזה נגן OPPO ולחבר אותו 7.1 אנלוגי ולהנות מהם.
אני פחות משתמש בזה כי הפרוססור לא מעביר את המקור אלא עושה פיענוח לאות.
לעיתים נדירות אני מוריד סרט שקודד ב6.1 ואז הוא משמיע את המקור בצורה הזו.
אין לי בשלב זה את הפורמטים החדשים כי הפרוססור ללא HDMI. אני שוקל לרכוש איזה נגן OPPO ולחבר אותו 7.1 אנלוגי ולהנות מהם.
יש ללמוד מטעויות של אחרים, אנחנו לא חיים מספיק זמן בשביל לטעות כל כך הרבה.
-
ishaked
-
- חבר ותיק

בד"כ על אחת מיציאות הרמקולים יהיה רשום איזה מהם משמש לחיבור רמקול אחורי אחד (סנטר אחורי).Alon_Solo כתב:אני חושב דווקא ההפך. הם יודעים לפצל את הערוץ האחורי לצדדיים אבל לא ההפך. אין חיבור לסנטר אחורי באף רסיבר חדש שיצא לי לראות בשנים האחרונות. גם לא בסוג של קומבינה....
בכל מקרה אצלי יש אפשרות לחיבור של סראונד אחורי (זוג) אבל לא תהיה כל משמעות כי הספה צמודה לקיר ואין לי את המרחק הרצוי מהסראונד "הצדדי" שממוקם אצלי גם ככה על הקיר האחורי.
הסנטר האחורי ממוקם בנקודת האמצע שלהם בתיקרה.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
תתחדש ותהנה 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
תתחדש
יש לך סטאפ..... ללקק את האצבעות!!
המון הנאה
יש לך סטאפ..... ללקק את האצבעות!!
המון הנאה
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
יש לא מעט רסיבריםAlon_Solo כתב:אני חושב דווקא ההפך. הם יודעים לפצל את הערוץ האחורי לצדדיים אבל לא ההפך. אין חיבור לסנטר אחורי באף רסיבר חדש שיצא לי לראות בשנים האחרונות. גם לא בסוג של קומבינה....
שנותנים אופציית חיבור 6.1
כאשר הרמקול האחורי שמאלי מיועד עבור "סנטר/מרכז אחורי"...ו-מוגדר כ-SINGLE.
---ראה תמונה מצורפת---
בדרכ ימאהה אוהבת להעניק את האופציה הנ"ל...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור