התחדשתי בIE8! בדרך לארץ!
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
תתחדש!
אם אתה רוצה להחליף כבל בשביל שיפור בסאונד (אבל האיכות בנייה שלו קצת פחות טובה מאשר הכבל המקורי)
אז ממליץ על זה: http://www.ebay.com/itm/Upgrade-Cable-f ... 19bebdab56
אבל אם אתה פשוט רוצה כבל יותר איכותי מבחינת איכות בנייה אז פשוט אל תקנה כבל אחר, המקורי מצויין.
אם אתה רוצה להחליף כבל בשביל שיפור בסאונד (אבל האיכות בנייה שלו קצת פחות טובה מאשר הכבל המקורי)
אז ממליץ על זה: http://www.ebay.com/itm/Upgrade-Cable-f ... 19bebdab56
אבל אם אתה פשוט רוצה כבל יותר איכותי מבחינת איכות בנייה אז פשוט אל תקנה כבל אחר, המקורי מצויין.
- mikel1999
- חבר ותיק

ממה שקראתי הכבל שנתתי לך בלינק משפר את הסאונד, לא יודע מה שווים כבלים אחרים.
לגבי מה שTrendin אמר, בגדול זה נכון, הכבל שמקבלים עם IE8 מעולה, ההבדלים יהיו הבדלים גדולים יחסית לכבל,
אישית אני חושב שכבר עדיף לקנות מגבר או מקור יותר טוב.
ולא, אי אפשר להוסיף דרייברים.
לגבי מה שTrendin אמר, בגדול זה נכון, הכבל שמקבלים עם IE8 מעולה, ההבדלים יהיו הבדלים גדולים יחסית לכבל,
אישית אני חושב שכבר עדיף לקנות מגבר או מקור יותר טוב.
ולא, אי אפשר להוסיף דרייברים.
- mikel1999
- חבר ותיק

האטמים בהתאמה אישית לא שווים את זה אלא אם הIE8 הולכות להיות האוזניות היחידות שלך לכמה שנים הקרובות,
וגם אז אני לא בטוח שזה יהיה שווה לעשות אטמים כאלו.
כדי לעשות אותם אתה צריך ללכת לאיזה מכון (לא זוכר את השם) ולעשות שם דגם של שתי האוזניים שלך ,זה יעלה לך 150 שקל.
ואז לשלוח את הדגם הזה לחו"ל כדי שיעשו לך את האטמים עצמם, אני חושב שזה יעלה 100$~ (בטח ייקח שבועיים עד חודש עד שיחזירו לך את האטמים)
מה יצא לך מזה? יותר אטימה ושיפור קטן בסאונד, ופחות 500ש"ח~ בבנק.
וגם אז אני לא בטוח שזה יהיה שווה לעשות אטמים כאלו.
כדי לעשות אותם אתה צריך ללכת לאיזה מכון (לא זוכר את השם) ולעשות שם דגם של שתי האוזניים שלך ,זה יעלה לך 150 שקל.
ואז לשלוח את הדגם הזה לחו"ל כדי שיעשו לך את האטמים עצמם, אני חושב שזה יעלה 100$~ (בטח ייקח שבועיים עד חודש עד שיחזירו לך את האטמים)
מה יצא לך מזה? יותר אטימה ושיפור קטן בסאונד, ופחות 500ש"ח~ בבנק.