שלום לכולם
אני מעוניין להחליף את הכבלים של הרמקולים שלי היום אני משתמש בכבלים המקוריים שקיבלתי עם המגבר והבנתי שאם אחליף אותם אני אשמע בהרבה יותר טוב.
הרמקולים ממוקמים בסלון הדגם של הרמקולים שלי זה Harman Kardon HKTS16 צירפתי תמונה שלהם
והמגבר שלי הוא Denon AVR 1509 ואם יש השפעה מבחינת המיקום של הרמקולים מבחינת גובה שהם צריכים להיות מהרצפה.
אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי ולתת את הדעה המקצועית שלכם בנושא וחשוב לי להפיק את ההכי טוב מהרמקולים והמגבר אני גם שומע עם כבל אופטי שמחובר מהמגבר למחשב ועוד כבל אופטי שמחובר מהמגבר לטלויזיה.
צירפתי את התמונות של המגבר ושל הרמקולים.
המון תודה על העזרה.
צריך המלצה להחלפת הכבלים של הרמקולים שלי
בתור אחד שכן שומע הבדלים בין כבלים אני מצטער לומר לך שבסט שציינת אני לא מאמין שתוכל לשמוע הבדל כלשהו....
לו אני במקומך הייתי פונה לחנות מתמחה ( פיוז למשל או לחנות שממנה רכשת את הסט ) ומבקש להשאיל ( תמורת פיקדון ) כבלים בתקציב שאתה מציב לעניין ופשוט בודק. לפי ניסיוני, השפעת כבילה על סט סטליטים לא מורגשת.
ארז
לו אני במקומך הייתי פונה לחנות מתמחה ( פיוז למשל או לחנות שממנה רכשת את הסט ) ומבקש להשאיל ( תמורת פיקדון ) כבלים בתקציב שאתה מציב לעניין ופשוט בודק. לפי ניסיוני, השפעת כבילה על סט סטליטים לא מורגשת.
ארז
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
חבל על הכסף שלך . בן אנוש לא מסוגל לשמוע הבדלים בין כבלים ,כל עוד הוא לא יודע מה הוא שומע בכל רגע נתון. ברגע שיודעים מה ששומעים ,בכל רגע נתון ,מתחילים לשמוע הבדלים או במילים אחרות ,שומעים עם העיניים ולא עם האוזניים.
מאוד יתכן שהכבל שקיבלת הוא בעל חתך נמוך אז פשוט קנה ברשת כבל 2.5 ,במחיר שפוי של מספר שקלים בודדים למטר ,חבר ותהנה.
אין שום קשר בין איכות הרכיבים ,לסיכוי שתשמע הבדלים, הסר דאגה מאוזניך
בהצלחה
מאוד יתכן שהכבל שקיבלת הוא בעל חתך נמוך אז פשוט קנה ברשת כבל 2.5 ,במחיר שפוי של מספר שקלים בודדים למטר ,חבר ותהנה.
אין שום קשר בין איכות הרכיבים ,לסיכוי שתשמע הבדלים, הסר דאגה מאוזניך
בהצלחה