בורג ג'מבו תקוע בקיר
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
הי
לפני שנה תליתי מדפים. עקב הכובד שלהם השתמשתי בבורג עם אום מתפוצץ.
לצערי המדפים נפלו לפני מספר חודשים וכעת קניתי תומכי מדף שאמורים להחזיק את המשקל של המדפים (הקודמים מסתבר היו חלשים מדי)
הבעייה שלי שאחד הברגים מסתבר תקוע בקיר ולא ממש רוצה לצאת החוצה. לא משנה כמה אני לוחץ אותו או דוחף אותו הוא תקוע.
גם להבריג אותו החוצה לא עוזר - הוא מסתובב במקום בתוך הקיר
אם אני מבריג אותו פנימה הוא מוברג אבל החוצה לא.
למשהו יש רעיון כיצד ניתן להוציא את הבורג?
המחשבה שלי היא במקרה הכי גרוע לנסר את הראש ולקבע את העסק עם אום א"כ אבל אין לי מושג כיצד ניתן לנסר בורג 12 ממ
לפני שנה תליתי מדפים. עקב הכובד שלהם השתמשתי בבורג עם אום מתפוצץ.
לצערי המדפים נפלו לפני מספר חודשים וכעת קניתי תומכי מדף שאמורים להחזיק את המשקל של המדפים (הקודמים מסתבר היו חלשים מדי)
הבעייה שלי שאחד הברגים מסתבר תקוע בקיר ולא ממש רוצה לצאת החוצה. לא משנה כמה אני לוחץ אותו או דוחף אותו הוא תקוע.
גם להבריג אותו החוצה לא עוזר - הוא מסתובב במקום בתוך הקיר
אם אני מבריג אותו פנימה הוא מוברג אבל החוצה לא.
למשהו יש רעיון כיצד ניתן להוציא את הבורג?
המחשבה שלי היא במקרה הכי גרוע לנסר את הראש ולקבע את העסק עם אום א"כ אבל אין לי מושג כיצד ניתן לנסר בורג 12 ממ
נערך לאחרונה על ידי erlich01 ב 10/04/2014 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה שלא תחצוב קצת, תחתוך את הבורג עם דיסק ותסגור עם קלסימו?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
היה לי מקרה כזה עם בורג "ג'אמבו" בקיר ממ"ד - לא בדיוק המקום שרוצים לחצוב בו...
השחלתי מברג מאחורי שפת הבורג ויצרתי מנוף ("קונטרה") כלפי חוץ ובעדינות הברגתי החוצה את הבורג (עם מברגה) לאט לאט זה משתחרר.
המנוף יוצר בעצם את הלחץ שאתה צריך על האום בכדי שלא יסתובב על ריק
בהצלחה
יוסי
השחלתי מברג מאחורי שפת הבורג ויצרתי מנוף ("קונטרה") כלפי חוץ ובעדינות הברגתי החוצה את הבורג (עם מברגה) לאט לאט זה משתחרר.
המנוף יוצר בעצם את הלחץ שאתה צריך על האום בכדי שלא יסתובב על ריק
בהצלחה
יוסי
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

בסופו של דבר מצאתי פתרון
רציתי להשתמש בבורג הרי ולא להרוס אותו אז פשוט ניסרתי לו את הראש והברגתי אום
רק שלנסר אותו עבדתי די קשה עם סכין מטבח (כזה שקונים שישיה ב 10 שקלים) ואחרי רבע שעה ושלושה סכינים הרוסים הראש נשבר ואום הוברג
אני יודע שהמלצתם לי לקדוח בקיר (אורך הבורג כ 7 ס"מ בפנים וזה קיר עם השכנים)\ אבל באמת שלא רציתי להתעסק עם זה.
אז בערב כאשר כולם ישנים שמתי אוזניות ולאט לאט התחלתי לעבוד וניסרתי אותו. בלי דיסק, רעש או לכלוך
לגבי קונטרה - זה היה אחד הדברים הראשונים שניסיתי......
רציתי להשתמש בבורג הרי ולא להרוס אותו אז פשוט ניסרתי לו את הראש והברגתי אום
רק שלנסר אותו עבדתי די קשה עם סכין מטבח (כזה שקונים שישיה ב 10 שקלים) ואחרי רבע שעה ושלושה סכינים הרוסים הראש נשבר ואום הוברג
אני יודע שהמלצתם לי לקדוח בקיר (אורך הבורג כ 7 ס"מ בפנים וזה קיר עם השכנים)\ אבל באמת שלא רציתי להתעסק עם זה.
אז בערב כאשר כולם ישנים שמתי אוזניות ולאט לאט התחלתי לעבוד וניסרתי אותו. בלי דיסק, רעש או לכלוך
לגבי קונטרה - זה היה אחד הדברים הראשונים שניסיתי......
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
איך לעזעזאל הצלחת לחתוך בורג ג'מבו עם סכיני מטבח ? אתה בטח מצוות לענייין..
-
erlich01
- חבר פעיל במיוחד

המבנה של הסכין עם ידית פלסטיק די קרוב לסכין של מסורית
בעזרת מקל ארטיק, בזוקה וסכין יצרתי מסור דיסק במהירות 30000 סל"ד ובשנייה חתחתי.
חוץ מזה - אני בכלל מגייור
האמת - מי שעזר לי היה החבר הכי טוב שלי לפעמים - Letherman wave - חבר מצויין שמעולם לא בגד בי. השופין שלו תרם למאמץ. לקח זמן אבל אתה מוזמן לנסות
בעזרת מקל ארטיק, בזוקה וסכין יצרתי מסור דיסק במהירות 30000 סל"ד ובשנייה חתחתי.
חוץ מזה - אני בכלל מגייור
האמת - מי שעזר לי היה החבר הכי טוב שלי לפעמים - Letherman wave - חבר מצויין שמעולם לא בגד בי. השופין שלו תרם למאמץ. לקח זמן אבל אתה מוזמן לנסות