מי משתמש פה בכבל RGBS ?..
-
נדב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1020
אני למשל משתמש בו עבור הפנסוניק PWD8.
עוד מישהו?
אני מנסה לערוך רשימה של כל מסכי הפלזמה וה-LCD שיכולים להשתמש בכבל הזה עבור איכות אופטימלית מממירי הכבלים והלוויין (המוצעים היום כמובן).
עד עכשיו יש לי ברשימה את ה:
פנסוניק דגם PWD7 ו-PWD8 ן-PHD8
NEC דגם 42XR4 וכנראה גם 42XR3
DVDO ISCAN VP-30
עוד מישהו?
אני מנסה לערוך רשימה של כל מסכי הפלזמה וה-LCD שיכולים להשתמש בכבל הזה עבור איכות אופטימלית מממירי הכבלים והלוויין (המוצעים היום כמובן).
פנסוניק דגם PWD7 ו-PWD8 ן-PHD8
DVDO ISCAN VP-30
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 17/12/2006 21:01, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
Re: אילו מסכי פלזמה \ LCD זקוקים לכבל RGBS ?
לא כולם. רק אילו שמגיעים עם הכרטיס הכפול! (הכוונה למסכים-מוניטורים, לא ל-VIERA שאיני יודע כיצד מופיעים החיבורים שם)Ncoder כתב:אני יודע שמסכי פלזמה של פנסוניק תומכים בזה, מכירים מסכים אחרים ?...
-
נדב
-
- חבר ותיק

כל המסכים של פנסוניק (לא יודע בקשר לסדרות ה-HDTV) מגיעים כברירת מחדל עם הכרטיס הכפול.
אמנם יורוקום יכולה לספק לך מודולים אחרים כבקשתך אך לפי מה שהבנתי אין אפשרות טובה יותר ללקוח מאשר המודול הכפול.
לפי מה שהבנתי יורוקום יכולים להציע רק 2 מודולים בודדים לקומפוננט כתחליף למודול הכפול ומודול HDMI בתוספת תשלום.
אני יודע שלגאסי אודיו למשל יכול לספק גם מודול SCART אך הוא בטח מייבא אותם אישית כי יורוקום לא מספקת אותם.
וכמובן השאלה בעינה בתוספת קלה:
מכירים מסכי פלזמה \ LCD \ מקרנים אחרים שדורשים את חיבור ה-RGBS (או בעצם ה-RGBcvS) עבור איכות אופטימלית ?
אמנם יורוקום יכולה לספק לך מודולים אחרים כבקשתך אך לפי מה שהבנתי אין אפשרות טובה יותר ללקוח מאשר המודול הכפול.
לפי מה שהבנתי יורוקום יכולים להציע רק 2 מודולים בודדים לקומפוננט כתחליף למודול הכפול ומודול HDMI בתוספת תשלום.
אני יודע שלגאסי אודיו למשל יכול לספק גם מודול SCART אך הוא בטח מייבא אותם אישית כי יורוקום לא מספקת אותם.
וכמובן השאלה בעינה בתוספת קלה:
מכירים מסכי פלזמה \ LCD \ מקרנים אחרים שדורשים את חיבור ה-RGBS (או בעצם ה-RGBcvS) עבור איכות אופטימלית ?
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
שים לב לשירשור הזה. לזה אני מתכוון. יורוקום משווקת את המסכים בשתי קונפיגורציות.Ncoder כתב:כל המסכים של פנסוניק (לא יודע בקשר לסדרות ה-HDTV) מגיעים כברירת מחדל עם הכרטיס הכפול.
אמנם יורוקום יכולה לספק לך מודולים אחרים כבקשתך אך לפי מה שהבנתי אין אפשרות טובה יותר ללקוח מאשר המודול הכפול....
-
נדב
-
- חבר ותיק

DannyZ זה לא 2 קונפיגורציות.
יורוקום משווקת בכל אתרי אינטרנט ובכל החנויות מסך + מודול כפול כי בלי המודול הכפול אין לך בעצם כלום (רק חיבור VGA).
Viera זה PWD8 ככה מופיע על הקרטון שלי (וככה הופיע גם על הקרטון של ה-PWD7 שרכשתי והחזרתי בהתחלה).
המודול הכפול הוא המודול הסטנדרטי והברירת מחדלתי ומי שקנה מסך וקיבל מודולים אחרים זה או בגלל שהוא ביקש ככה או שדחפו לו את זה כי נגמרו המודולים הרגילים.
אגב אם אני לא טועה יש לך אפשרות בחודשיים הראשונים לקניית המסך לבקש להחליף מודול אבל כאמור המודול הכפול הוא זה שנותן את התמורה הרבה ביותר
.
יורוקום משווקת בכל אתרי אינטרנט ובכל החנויות מסך + מודול כפול כי בלי המודול הכפול אין לך בעצם כלום (רק חיבור VGA).
Viera זה PWD8 ככה מופיע על הקרטון שלי (וככה הופיע גם על הקרטון של ה-PWD7 שרכשתי והחזרתי בהתחלה).
המודול הכפול הוא המודול הסטנדרטי והברירת מחדלתי ומי שקנה מסך וקיבל מודולים אחרים זה או בגלל שהוא ביקש ככה או שדחפו לו את זה כי נגמרו המודולים הרגילים.
אגב אם אני לא טועה יש לך אפשרות בחודשיים הראשונים לקניית המסך לבקש להחליף מודול אבל כאמור המודול הכפול הוא זה שנותן את התמורה הרבה ביותר
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
-
נדב
-
- חבר ותיק

תודה זיו, אבל למה האופצייה הזאת לא מצויינת בדפי המכירה?
אני מניח שהמסך הקודם 42XR3 גם מכיל את האפשרות הזאת, יש לך מושג מי הוא הייבואן הרשמי? (ואולי אם יש גם אחד "פחות" רשמי?)
אני מניח שהמסך הקודם 42XR3 גם מכיל את האפשרות הזאת, יש לך מושג מי הוא הייבואן הרשמי? (ואולי אם יש גם אחד "פחות" רשמי?)
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

המסך NEC 42XR4 תומך ב RGBS, אני ועוד רבים מחוברים ככה.
כתבתי אפילו מדריך להכנת הכבל
יבואן רישמי: יניר מערכות.
יבואנים לא רישמיים אתה יכול למצוא ב ZAP.
כתבתי אפילו מדריך להכנת הכבל
יבואן רישמי: יניר מערכות.
יבואנים לא רישמיים אתה יכול למצוא ב ZAP.
-
נדב
-
- חבר ותיק

תודה זיו, באמת שאני לא מבין למה לא מציינים את המידע הזה..
בגלל זה חשבתי שאולי רק הפנסוניק תומך בזה...
אשמח לשמוע על עוד מסכים ומקרנים
.
ואגב את המדריך שלך ראיתי מזמן, אחלה מדריך, שמתי לך שם הודעה
.
בגלל זה חשבתי שאולי רק הפנסוניק תומך בזה...
אשמח לשמוע על עוד מסכים ומקרנים
ואגב את המדריך שלך ראיתי מזמן, אחלה מדריך, שמתי לך שם הודעה
-
נדב
-
- חבר ותיק

מי משתמש פה בכבל RGBS ?..
אני למשל משתמש בו עבור הפנסוניק PWD8.
עוד מישהו?
פנסוניק דגם PWD7 ו-PWD8
תודה.
עוד מישהו?
פנסוניק דגם PWD7 ו-PWD8
תודה.
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 12/12/2006 23:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
אני משתמש בו לחיבור ממיר הוט למעבד תמונה DVDO ISCAN VP-30...
-
נדב
-
- חבר ותיק

אוקיי אז :
פנסוניק דגם PWD7 ו-PWD8
DVDO ISCAN VP-30
אור, אני מניח שמהמעבד תמונה אתה מחבר למסך באיכות RGB או אחר?
מה זהו? רק 4 פלזמות ו-2 חברות?
פנסוניק דגם PWD7 ו-PWD8
DVDO ISCAN VP-30
אור, אני מניח שמהמעבד תמונה אתה מחבר למסך באיכות RGB או אחר?
מה זהו? רק 4 פלזמות ו-2 חברות?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
נדב
-
- חבר ותיק

וואלה שאלה טובה,
המידע הזה עשוי לשמש לכתיבת מאמר בנושא חיבורים או כחלק מנושא כללי אחר אך בעיקר על מנת לדעת מי הם "קהל היעד" לכבל ה-RGBS, יש לי מודעה בלוחות (אסור לי לפרט עלייה כאן מצטער) ואני רוצה לעדכן אותה ולאפשר לגולשים לדעת האם הם "מתאימים" להצעה שבלוחות.
מצטער אסור לי לפרסם פה דברים, נראה לי שבכל זאת פירטתי מעל ומעבר ולא אתפלא אם ההודעה תימחק.
המידע הזה עשוי לשמש לכתיבת מאמר בנושא חיבורים או כחלק מנושא כללי אחר אך בעיקר על מנת לדעת מי הם "קהל היעד" לכבל ה-RGBS, יש לי מודעה בלוחות (אסור לי לפרט עלייה כאן מצטער) ואני רוצה לעדכן אותה ולאפשר לגולשים לדעת האם הם "מתאימים" להצעה שבלוחות.
מצטער אסור לי לפרסם פה דברים, נראה לי שבכל זאת פירטתי מעל ומעבר ולא אתפלא אם ההודעה תימחק.
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
יש לי גם NEC 61XR4 שמקבלת RGBS (מן הסתם כי היא מאותה סדרה של 42XR4)
-
נדב
-
- חבר ותיק

61
? פשייייייייייייייי
אכן, את הפלזמה שלך היית צריך להזכיר מזמן
...
אכן, את הפלזמה שלך היית צריך להזכיר מזמן
-
נדב