דיבורים כמו חול ...ואין מה לאכול....בינתיים לא מרוצה W805 אשמח לעזרה
שלום,
אחרי התלבטויות רבות פה בפורום רכשנו את הW805.
ידענו מראש שיכולות הסמארט שלה יותר נחותות מהLG אבל עדיין מספיק ידידותיות.
איש המכירות הדגול הבטיח חיבור פשוט למחשב והזרמת המידע עם כתוביות ביתר קלות, חיבור הסמארטפון/טאבלט ישירות לטויזיה עם שיקוף המסך ואפשרות לחיבור מקלדת ועכבר לטובת הדפדפן.
אז ככה:
-מקלדת לא ניסיתי אבל עכבר בדפדפן עובד.
הדפדפן הזה איטי להחריד (ולא בגלל מהירות גלישה) פשוט מרגיש כאילו מחשב ממש ישן ותקוע...
-נסיון תקשורת בין הסלולרי למסך ללא הצלחה . מה שכן הצלחתי להוריד את האפליקציה כדי שהסלולרי ישמש כשלט לשלוט בטלויזיה ותו לא.....אי אפשר להציג תמונות/סרטונים וכו'...חלומה של כל סבתא עם נכדים ונכדות כרגע התמסמס.
- חיבור למחשב נעשה בדרך לא דרך...את הסרט אני מצליח לנגן אבל בלי כתוביות....
- לא מצליח להציג תמונות ומוזיקה...ואין תיקיה שיתוף יפה וידידותית כמו שהוסבר לפני המכירה...
נסיון יצירת קשר עם ישפאר מזעזע....
היה שם איזה איש שירות לקוחות שזורק דברים באוויר בלי ביסוס ולא מצליח לעזור ...
התמזל מזלו שאני עוד מבין במחשבים (99.9 אחוז שיותר ממנו) ועדיין לא נפתרו הבעיות...
אני בהתחלה חשבתי שישפאר בשירות לא מתפשרים...
אותו בחורצ'יק אמר לי להוריד תוכנה MKV MERGE ולסנכרן את הכתבויות...
אני לא מעוניין לפני כל סרט שאני רואה להתחיל להדביק כתוביות...יש לי סרט, יש לי כתוביות עם אותו שם ..ללחוץ על פליי ויאלללה לצפות בכייף.
אם יש פה חבר'ה בעלי הטלויזיה אשמח לדעת איך הם יסתדרו עם הבעיות שהצגתי.
תודה
אחרי התלבטויות רבות פה בפורום רכשנו את הW805.
ידענו מראש שיכולות הסמארט שלה יותר נחותות מהLG אבל עדיין מספיק ידידותיות.
איש המכירות הדגול הבטיח חיבור פשוט למחשב והזרמת המידע עם כתוביות ביתר קלות, חיבור הסמארטפון/טאבלט ישירות לטויזיה עם שיקוף המסך ואפשרות לחיבור מקלדת ועכבר לטובת הדפדפן.
אז ככה:
-מקלדת לא ניסיתי אבל עכבר בדפדפן עובד.
הדפדפן הזה איטי להחריד (ולא בגלל מהירות גלישה) פשוט מרגיש כאילו מחשב ממש ישן ותקוע...
-נסיון תקשורת בין הסלולרי למסך ללא הצלחה . מה שכן הצלחתי להוריד את האפליקציה כדי שהסלולרי ישמש כשלט לשלוט בטלויזיה ותו לא.....אי אפשר להציג תמונות/סרטונים וכו'...חלומה של כל סבתא עם נכדים ונכדות כרגע התמסמס.
- חיבור למחשב נעשה בדרך לא דרך...את הסרט אני מצליח לנגן אבל בלי כתוביות....
- לא מצליח להציג תמונות ומוזיקה...ואין תיקיה שיתוף יפה וידידותית כמו שהוסבר לפני המכירה...
נסיון יצירת קשר עם ישפאר מזעזע....
היה שם איזה איש שירות לקוחות שזורק דברים באוויר בלי ביסוס ולא מצליח לעזור ...
התמזל מזלו שאני עוד מבין במחשבים (99.9 אחוז שיותר ממנו) ועדיין לא נפתרו הבעיות...
אני בהתחלה חשבתי שישפאר בשירות לא מתפשרים...
אותו בחורצ'יק אמר לי להוריד תוכנה MKV MERGE ולסנכרן את הכתבויות...
אני לא מעוניין לפני כל סרט שאני רואה להתחיל להדביק כתוביות...יש לי סרט, יש לי כתוביות עם אותו שם ..ללחוץ על פליי ויאלללה לצפות בכייף.
אם יש פה חבר'ה בעלי הטלויזיה אשמח לדעת איך הם יסתדרו עם הבעיות שהצגתי.
תודה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
DLNA אמור לעבוד טוב במסך הזה עם כתוביות. צריך לעדכן את הגרסה של המסך כדי שיהיו כתוביות. זה מה שאנשים אמרו פה.
מצד שני, כמו שכבר אמרו לך, סטרימר או מחשב יפתרו לך את כל הבעיות. טלויזיות עדיין לא נועדו להיות מחשבים או סטרימרים שתומכים בכל הפורמטים ולכן זה עדיין גימיקי.
מצד שני, כמו שכבר אמרו לך, סטרימר או מחשב יפתרו לך את כל הבעיות. טלויזיות עדיין לא נועדו להיות מחשבים או סטרימרים שתומכים בכל הפורמטים ולכן זה עדיין גימיקי.
איכות התמונה טובה.
את עניין ה3D עוד לא הצלחתי להבין איך הוא עובד מה מו מי...
לגבי העצה שלך אני לא כל כך מסכים כי החלטתי לקנות את אחד המסכים בשוק...אנשי המכירות הבטיחו משהו מסוים ואני ציפיתי שבSONY אני לא אתאכזב..
לא מעוניין להשקיע עוד כמה מאות שקלים על סטרימר...
מישהו בעל מסך זהה יודע לתפעל את הדברים שהזכרתי למעלה?
לגבי העצה שלך אני לא כל כך מסכים כי החלטתי לקנות את אחד המסכים בשוק...אנשי המכירות הבטיחו משהו מסוים ואני ציפיתי שבSONY אני לא אתאכזב..
מישהו בעל מסך זהה יודע לתפעל את הדברים שהזכרתי למעלה?
אם אתה סבור שבגלל שקנית ״סוני״ אז אתה לא צריך מחשב לאינטרנט, סטרימר לסרטים ,או apple tv בשביל להראות לסבתא תמונות מהאייפון אז לא פלא שאתה מאוכזב... מי שלא משקיע שוקע ידידי.aroesti כתב:איכות התמונה טובה.
מישהו בעל מסך זהה יודע לתפעל את הדברים שהזכרתי למעלה?...
לא ברור לי התגבוה הזאת.simon3 כתב:אם אתה סבור שבגלל שקנית ״סוני״ אז אתה לא צריך מחשב לאינטרנט, סטרימר לסרטים ,או apple tv בשביל להראות לסבתא תמונות מהאייפון אז לא פלא שאתה מאוכזב... מי שלא......
משקיע שוקע ידידי....
אני בסך הכל מוזן מהמידע שהאיש מכירות סיפק לי...תגידו לי שהוא שיקר ואני לא יכול לבצע את הדברים שהוא אמר אז אני אשקול את הצעדים הבאים שלי כלפי ישפאר.
אני בכלל לא מסכים עם הדעה שלך..קניתי את אחת הטלויזיות הטובות בקטגוריה אם לא הכי טובה...איך אתה יכול להגיד שמי שלא משקיע שוקע?!
השקעתי והרבה ואני מצפה לקבל תמורה למחיר.
מה אתה אומר? הוא סתם אמר שאפשר לשקף את הסמארטפון?
הוא סתם אמר שאפשר בקלות לקרוא קבצי SRT?
אני אומר ככה:
אתה מצפה להרבה יותר מדי ממסך שהוא אמנם טוב אבל רחוק מאוד מלהיות הטוב בקטגוריה.
המוכר בחנות יגיד לך כל מה שתרצה לשמוע כולל שהמסך יכין לך אספרסו בבוקר על מנת שתקנה.
במקרה שלך זה אכן עבד יופי!
בהצלחה בצעדים נגד ישפאר.
אתה מצפה להרבה יותר מדי ממסך שהוא אמנם טוב אבל רחוק מאוד מלהיות הטוב בקטגוריה.
המוכר בחנות יגיד לך כל מה שתרצה לשמוע כולל שהמסך יכין לך אספרסו בבוקר על מנת שתקנה.
במקרה שלך זה אכן עבד יופי!
בהצלחה בצעדים נגד ישפאר.
טוב נו, זה לא עוזר כל ההתכסחות פה - קיבלת SMART TV, זה לא בדיוק מה שרצית זה ברור...
אפשר להשלים עם המצב ולחיות עם זה, או לחפש אלטרנטיבה - ישפאר לא יתקינו לך תוכנה חדשה במסך, אני כבר לא מחכה שישפאר יסדרו את עניין הכתוביות באיזו טלוויזיית LENCO לד שקניתי לפני שנתיים, אז אני עדיין הופך אותם עם תוכנה בשביל שיהיה אפשר לראות כתוביות.
ברור לי גם שאני הולך לקנות PS4 בחו"ל ובזול - כי האחריות של ישפאר שווה ל...
אז... לך על איזה סטרימר זול או איזה MK802 אנדרואידי שיסדר לך את כל הפינות
אפשר להשלים עם המצב ולחיות עם זה, או לחפש אלטרנטיבה - ישפאר לא יתקינו לך תוכנה חדשה במסך, אני כבר לא מחכה שישפאר יסדרו את עניין הכתוביות באיזו טלוויזיית LENCO לד שקניתי לפני שנתיים, אז אני עדיין הופך אותם עם תוכנה בשביל שיהיה אפשר לראות כתוביות.
ברור לי גם שאני הולך לקנות PS4 בחו"ל ובזול - כי האחריות של ישפאר שווה ל...
אז... לך על איזה סטרימר זול או איזה MK802 אנדרואידי שיסדר לך את כל הפינות
אז באמת לא ניתן לנגן סרט MKV עם כתוביות SRT שנמצאות באותה תיקיה?
אף אחד לא נתן תשובה חד משמעית...
יש כאן מישהו שרכש את ה805 ויכול לעזור בבקשה?
simon3
אני באמת לא בא במטרה לריב איתך חס וחלילה .
אני נוטה להאמין לאנשים שאני מדבר איתם ...תאמין לי אני עשיתי סקר שוק מהרחבים שיכול להיות..הלכתי וראיתי במו עיני את כל הטלויזיות בקטגוריה, חקרתי, קראתי , דיפדדתי...
לצערי בחנות אין אפשרות לחבר מחשב ולראות איך הסמארט עובד..
שהמוכר אמר לי אל תדאג זה קורא SRT אז חשבתי שהוא יודע על מה הוא מדבר...
אני לא מתכוון להרים ידיים לתרבות שניהיתה פה בארץ של "אין מה לעשות הוא יעשה הכל בשביל למכור".
זה לא מקובל עליי...מצטער...
לא דרשתי פה יכולות SMART משוגעות (הייתי הולך על הLG שמשבחים אותה) לעומת זאת רציתי קצת סמארט (לכן לא הלכתי על 6008 וכו')...
וכן, אני מאמין שהמסך שבחרתי מהטובים בקטגוריה ולא ברור מדוע אתה מנסה להקטין את זה..
simon3
אני נוטה להאמין לאנשים שאני מדבר איתם ...תאמין לי אני עשיתי סקר שוק מהרחבים שיכול להיות..הלכתי וראיתי במו עיני את כל הטלויזיות בקטגוריה, חקרתי, קראתי , דיפדדתי...
אני לא מתכוון להרים ידיים לתרבות שניהיתה פה בארץ של "אין מה לעשות הוא יעשה הכל בשביל למכור".
לא דרשתי פה יכולות SMART משוגעות (הייתי הולך על הLG שמשבחים אותה) לעומת זאת רציתי קצת סמארט (לכן לא הלכתי על 6008 וכו')...
וכן, אני מאמין שהמסך שבחרתי מהטובים בקטגוריה ולא ברור מדוע אתה מנסה להקטין את זה..
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
מה לגבי עדכון גירסה? ניסית?
שאני עזרתי לחברה למצוא טלויזיה שמציגה SRT פשוט לקחתי MKV + SRT על דיסק און קי וביקשתי לנסות.
כל החנויות הסכימו שאני אנסה.
לפעמים אי אפשר להאמין למוכרים, אז עדיף לבדוק את הדברים בעצמנו.
שאני עזרתי לחברה למצוא טלויזיה שמציגה SRT פשוט לקחתי MKV + SRT על דיסק און קי וביקשתי לנסות.
לפעמים אי אפשר להאמין למוכרים, אז עדיף לבדוק את הדברים בעצמנו.
שחר
לא ניסיתי לעשות עדכון גירסה.spacedude כתב:מה לגבי עדכון גירסה? ניסית?
לפעמים אי אפשר להאמין למוכרים, אז עדיף לבדוק את הדברים בעצמנו....
כיצד אני עושה את זה?
ניסיתי לדבר בטלפון פעמיים עם התמיכה של ישפאר והם לא הזכירו זאת (כאמור אותו נציג שלא כל כך הבין).
גם אני חלילה לא מנסה לריב איתך ארואסטי..aroesti כתב:אז באמת לא ניתן לנגן סרט MKV עם כתוביות SRT שנמצאות באותה תיקיה?
simon3
וכן, אני מאמין שהמסך שבחרתי מהטובים בקטגוריה ולא ברור מדוע אתה מנסה להקטין את זה.....
אתה מתאר בעיה ידועה והיא שהמוכרים בחנויות פשוט בורים לגמרי לגבי הסחורה שהם מוכרים!
תוסיף לזה את מה שתיארת שלא ניתן לחבר מחשב או מה שלא יהיה כדי לנסות בפועל את כל מה שהמוכר
מבטיח ותבין למה האכזבה כנראה תהיה מובטחת מראש.
אני לא מומחה גדול אבל לא הבנתי את כל הבעיות שאתה מתאר.
אין כתוביות - גם לי אין אך לא התאמצתי לפתור את זה. מאידך לא הבנתי יש לך מחשב ( באחד התגובות רומזים שאין לך ותקנה STREAMER). אחר כך מדברים על SMARPHONE איזה ? איך אתה מנסה להתחבר למחשה לטלפון.
לי יש גם SONY ולא מבין הכל אבל תנסה ליהיות יותר ספציפי
אין כתוביות - גם לי אין אך לא התאמצתי לפתור את זה. מאידך לא הבנתי יש לך מחשב ( באחד התגובות רומזים שאין לך ותקנה STREAMER). אחר כך מדברים על SMARPHONE איזה ? איך אתה מנסה להתחבר למחשה לטלפון.
לי יש גם SONY ולא מבין הכל אבל תנסה ליהיות יותר ספציפי
simon3
מקווה שאתה מחזיק אצבעות למשחק הערב!
ואני מקווה לראות את מכבי מנצחים חרף האכזבה הרגעית שלי מהטלויזיה הטיפשה
אגב, אני לא מוטי אבל סבתא שלי הייתה אומרת שאמא של מוטי והיא היו משתמשות באותה שמה ליבש את הכביסה שלהם
mony
יש לי מחשב שדרכו אני מנסה להתחבר לטלויזיה ולהציג סרטים שנמצאים לי במחשב על גבי מסך הטלוזיה.
הסרט נמצא באותה תיקיה עם הכתוביות.
הסרט קובץ MKV והכתוביות SRT. אני לוחץ לחצן ימני על הסרט ואז "שלח אל- SONY...." ואז נפתח נגן כזה (מזכיר מדיה פלייר קלאסי) בלי אפשרויות של הוספת כתוביות וכו'.
לגבי הסמארטפון יש אפשרות שנקראת שיקוף או באנגלית MIRORING (משהו כזה) ואני לא מצליח להפעיל אותה בגלאקסי S2 .
באפשרות זו מסך הטלפון פשוט אמור להיות מוצג על גבי המסך הטלויזיה ...כך ניתן לצפות בתמונות וסרטונים מהסמארטפון.
אני עדיין נותן אמון בישפאר ובחוסר תקשורת שלי עם הנציג טכני.
אני אנסה להתקשר אליהם שום פעם מחר ואבקש לדבר עם טכנאי אחר.
מקווה שאתה מחזיק אצבעות למשחק הערב!
ואני מקווה לראות את מכבי מנצחים חרף האכזבה הרגעית שלי מהטלויזיה הטיפשה
אגב, אני לא מוטי אבל סבתא שלי הייתה אומרת שאמא של מוטי והיא היו משתמשות באותה שמה ליבש את הכביסה שלהם
mony
יש לי מחשב שדרכו אני מנסה להתחבר לטלויזיה ולהציג סרטים שנמצאים לי במחשב על גבי מסך הטלוזיה.
הסרט נמצא באותה תיקיה עם הכתוביות.
הסרט קובץ MKV והכתוביות SRT. אני לוחץ לחצן ימני על הסרט ואז "שלח אל- SONY...." ואז נפתח נגן כזה (מזכיר מדיה פלייר קלאסי) בלי אפשרויות של הוספת כתוביות וכו'.
לגבי הסמארטפון יש אפשרות שנקראת שיקוף או באנגלית MIRORING (משהו כזה) ואני לא מצליח להפעיל אותה בגלאקסי S2 .
באפשרות זו מסך הטלפון פשוט אמור להיות מוצג על גבי המסך הטלויזיה ...כך ניתן לצפות בתמונות וסרטונים מהסמארטפון.
אני עדיין נותן אמון בישפאר ובחוסר תקשורת שלי עם הנציג טכני.
אני אנסה להתקשר אליהם שום פעם מחר ואבקש לדבר עם טכנאי אחר.
ניסיתי כמה אופציות כמו אלו שאתה מציין אך זה נראה לי מסורבל. חקרתי וחיפשתי ברשת ומצאתי תוכנה אם אני לא טועה זה היה אתר שהופנה מ SONY התקנתי אותה ואני חייב לציין שפתר את כל הבעיות (תרגום טרם התגברתי אך פחות חשוב לי) הממשק מאד יפה נותן THUMBNAILS לכל קבציי הווידאו שם התוכנה HOMESTREAM לא מכיר את כללי הפורום האם ניתן לפרסם לינק להורדה.
לגבי הגלקסי (יש לי 4) עד עכשיו לא הצלחתי בצורה ישירה SM ו NFC לפי מה שקראתי כנראה רק נתמך במכשרי אקספריה אך גם לזה יש פיתרון שבדקתי ברפרוף ולא לעומר אך יכול לשדר לסוני כל ווידאו תחפש GOOGLE STORE תוכנה בשם BUBLRUPNP
לגבי הגלקסי (יש לי 4) עד עכשיו לא הצלחתי בצורה ישירה SM ו NFC לפי מה שקראתי כנראה רק נתמך במכשרי אקספריה אך גם לזה יש פיתרון שבדקתי ברפרוף ולא לעומר אך יכול לשדר לסוני כל ווידאו תחפש GOOGLE STORE תוכנה בשם BUBLRUPNP
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
גם לי יש סמארט של סמסונג (סדרה 8000) וגם היא אמורה לעשות הכל אבל: שיקוף טלפון/טאבלט רק עם דגמים מתקדמים של סמסונג וגם כאן האפליקציה הייתה חסומה לי מעל לשנה ונוספה רק לאחרונה לחנות של ישראל. מאמין שגם הסוני רוצה סמארטפון רק של סוני. גם אני ממש ממש לא אוהב את שיטת DLAN ולדעתי זה בגדר עינוי סיני שאם יש לי 10,000 שירים שמסודרים בתיקיות ואני יכול לגשת אליהם רק לפי האלפבית. אני מצליח להריץ סרטים דרך הסמארט או לצפות בצפייה ישירה בדפדפן אבל תמיד מעדיף להשתמש במחשב או סטרימר. וכן אנשי מכירות הם אנשי מכירות. כל פעם שאני עובר לי אחד כזה שמסביר למישהו, אני תופס את הראש. לגבי תמונות מהנייד, זה אמור להיות פתיר. רק תצמא קומבינה.
ידידי היקר, יש לי LG דגם אחד לפני ספינת הדגל (לא זוכר בדיוק את המספר, קניתי אותה לפני כשנה וחצי).
ולמרות שהיא סמארט, עברית, קוראת MKV- עדיין הלכתי ורכשתי סטרימר. כי מה לעשות שהיום, הזרמה במסכים עדיין נחותה בהשוואה לזאת של סטרימרים.
(חסר יכולת קריאת SRT (אגב סמארט של LG לא קורא כתוביות SRT בקבצי MKV), איטיות, אי תמיכה בקבצים, אין סימניות...)
ולמרות שהיא סמארט, עברית, קוראת MKV- עדיין הלכתי ורכשתי סטרימר. כי מה לעשות שהיום, הזרמה במסכים עדיין נחותה בהשוואה לזאת של סטרימרים.
(חסר יכולת קריאת SRT (אגב סמארט של LG לא קורא כתוביות SRT בקבצי MKV), איטיות, אי תמיכה בקבצים, אין סימניות...)
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע