איתור פריט דואר מארה"ב - מעולם לא הגיע אליי
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שלום לכולם,
רציתי לשאול אם מישהו יודע האם יש משהו שאפשר לעשות אם שלחו לי משהו (סטנד כזה של דיבורית לשמשת הרכב), בדואר לא רשום, מארה"ב ב 12/2/2014 וזה עדיין לא הגיע?
זה מוצר די יקר (כ- 250 ש"ח) וזה פשוט נעלם איפשהו בשילוח. יש לי מספר אישור קבלת הפריט ב USPS פלורידה בארה"ב אבל זה לא מספר למעקב, רק אישור שילוח.
מעולם עוד לא קרה לי שמשהו ששלחו אליי לא הגיע. (היו לי עיקובים ופריטים שהגיעו שבורים, אבל לפחות הם הגיעו..)
רציתי לשאול אם מישהו יודע האם יש משהו שאפשר לעשות אם שלחו לי משהו (סטנד כזה של דיבורית לשמשת הרכב), בדואר לא רשום, מארה"ב ב 12/2/2014 וזה עדיין לא הגיע?
זה מוצר די יקר (כ- 250 ש"ח) וזה פשוט נעלם איפשהו בשילוח. יש לי מספר אישור קבלת הפריט ב USPS פלורידה בארה"ב אבל זה לא מספר למעקב, רק אישור שילוח.
מעולם עוד לא קרה לי שמשהו ששלחו אליי לא הגיע. (היו לי עיקובים ופריטים שהגיעו שבורים, אבל לפחות הם הגיעו..)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

הזמנתי מאיביי, המוכר מפלורידה ארה"ב ומשם הפריט נשלח.
היום בבוקר פניתי אליו דרך איביי והוא מיד אמר שאין שום בעיה ונתן לי לבחור בין שתי אפשרויות, הראשונה זה שהוא יישלח לי אחד כזה שוב והשנייה זה החזר כספי מלא.
החזרתי לו הודעה שאני אמתין עוד מספר ימים לתת לזה צ'אנס ואז אם לא יגיע אודיע לו שיישלח לי אחר. אין לי צורך בזיכוי.
כחצי שעה אחרי פתיחת הדיון כאן נכנסתי לאתר של USPS כזה לראות אם יש מידע לגבי המשלוח הזה. להפתעתי, ראיתי שעודכן כאן שהחבילה הועברה לשילוח ב 2/4/2014 - אתמול !!
לפני יומיים בדקתי שם וכמובן שלא היה שום חיווי על משהו למעט הרישום שהם קיבלו את החבילה למשלוח ב 19/2. מה הם עשו עם החבילה מאז שהם קבלו אותה עד אתמול זו תעלומה. הזוי.
לכן, כנראה שזו התשובה שלי. אאלץ להמתין עוד קצת ולנשוך שפתיים עד האיבלת הזאת.
היום בבוקר פניתי אליו דרך איביי והוא מיד אמר שאין שום בעיה ונתן לי לבחור בין שתי אפשרויות, הראשונה זה שהוא יישלח לי אחד כזה שוב והשנייה זה החזר כספי מלא.
החזרתי לו הודעה שאני אמתין עוד מספר ימים לתת לזה צ'אנס ואז אם לא יגיע אודיע לו שיישלח לי אחר. אין לי צורך בזיכוי.
כחצי שעה אחרי פתיחת הדיון כאן נכנסתי לאתר של USPS כזה לראות אם יש מידע לגבי המשלוח הזה. להפתעתי, ראיתי שעודכן כאן שהחבילה הועברה לשילוח ב 2/4/2014 - אתמול !!
לפני יומיים בדקתי שם וכמובן שלא היה שום חיווי על משהו למעט הרישום שהם קיבלו את החבילה למשלוח ב 19/2. מה הם עשו עם החבילה מאז שהם קבלו אותה עד אתמול זו תעלומה. הזוי.
לכן, כנראה שזו התשובה שלי. אאלץ להמתין עוד קצת ולנשוך שפתיים עד האיבלת הזאת.
איך יכול להיות שאמרת שאין מספר רישום של חבילה ועכשיו פתאום יש לך את המספר?
האם המספר מתחיל ב-LF? או ב-R?
בכל מקרה, בארה"ב השולח יכול להוציא "בול" בבית/בעסק דרך המחשב, ואז נוצר המספר מעקב והוא יכול לשלם דרך המחשב.
אבל, הוא יכול גם לשכוח את החבילה אצלו ולא לשלוח אותה.
יכול להיות שהוא טעה ולא מסר את החבילה ורק עכשיו הבין את הטעות ומסר אותה לדואר. בגלל זה התאריכים האלו.
תדביק את מה שכתוב באתר של USPS כאן ונראה.
האם המספר מתחיל ב-LF? או ב-R?
בכל מקרה, בארה"ב השולח יכול להוציא "בול" בבית/בעסק דרך המחשב, ואז נוצר המספר מעקב והוא יכול לשלם דרך המחשב.
אבל, הוא יכול גם לשכוח את החבילה אצלו ולא לשלוח אותה.
יכול להיות שהוא טעה ולא מסר את החבילה ורק עכשיו הבין את הטעות ומסר אותה לדואר. בגלל זה התאריכים האלו.
תדביק את מה שכתוב באתר של USPS כאן ונראה.
-
jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

רשמתי ככה כי זה מה שהיה רשום לי באימייל מהמוכר. לכן, שערתי שכנראה מדובר באיזה מספר של אישור משלוח בלבד ותו לא.
זה מה שנרשם לי באימייל המקורי מהמוכר:
[left]Thank you for your purchase. We value your business!
Your purchase has been shipped from our WEST MELBOURNE, FL, warehouse via USPS Intl First Class.
Please note that this number will not show tracking information.[/left]
ולגבי מה שאתה אומר לגבי הבול האלקטרוני - יש לי תחושה שאתה צודק.
זה מה שמופיע באתר של USPS:
זה מה שנרשם לי באימייל המקורי מהמוכר:
[left]Thank you for your purchase. We value your business!
Your purchase has been shipped from our WEST MELBOURNE, FL, warehouse via USPS Intl First Class.
Please note that this number will not show tracking information.[/left]
ולגבי מה שאתה אומר לגבי הבול האלקטרוני - יש לי תחושה שאתה צודק.
זה מה שמופיע באתר של USPS: