לפי נסיון ה-chromecast הייתי מציע למי שמתעניין בקופסא להזמין כמה שיותר מוקדם
ולחכות ל-root לפני חיבור לרשת לעידכונים
אחרי הפריצה הראשונה שהיא בד"כ אפשרית ויותר קלה
רוב הסיכויים שהפרצות ייסגרו כי כמו גוגל
הדאגה שלהם היא אמון יצרני התוכן (והם עצמם בתוכם)
zoso כתב:עד כמה שידוע כל השירותים NETFLIX HULU PANDORA... חסומים לישראל
...
נו באמת...
מי שזה מעניין אותו מוצא פיתרון.
בנוסף ראיתי באחת הביקורות שאפשר להתקין plex
הביקורות די חלוקות בין אנשים שבעיקר מרוצים מהמהירות והשליטה הקולית לכאלה שמאוכזבים שאין להם אפליקציה של חברת הכבלים שלהם כמו hbogo
לצערי הרב, אמזון כנראה לא מודעת לשוק האדיר והשווה מיליארדים של 7-8 מיליון ישראלים, ובוחרת לתמקד בשוק נישתי וקטן של 300 מיליון איש בלבד בארה"ב...
עכשיו ברצינות: זהו כנראה האיום הכי גדול על APPLE TV עד כה, ועשוי אפילו לדחוק מהשוק לחלוטין כמה מהשחקנים היותר קטנים כגון ROKU וגוגל.
החיסרון היחיד הוא היעדר HBO GO - בכל פרמטר אחר הקופסה הזאת אוכלת את המתחרות בלי מלח - אז אני מקווה שזה חיסרון זמני...
המוצר נבדק ומתחבר באמצעות unlocator לכל השרותים השונים (HULU PLUS / Amazon Prime / Netflix).
כמו כן הותקנה גרסת XBMC Gotham - מה - 19 לאפריל (בטא) - בסך הכול מתפקד טוב למעט ההתסתיגויות :
Known issues
Hardware video decoding is semi-working. See the #Builds section above.
VC-1 and MPEG2 are not hardware decoded in XBMC on the Fire TV.
USB cannot currently be used for drive storage.
The fast forward and rewind buttons on the Fire TV remote are not yet working in XBMC. However, the directional buttons do work for normal and big "steps" forward and back.
A static click or pop may be heard when opening a Dolby Digital file in Gotham. One workaround is to turn off NAVIGATION SOUNDS (Settings > Appearance > Skin) and KEEP AUDIO DEVICE ALIVE (Settings > System > Audio Output). NOTE: This may cause playback issues with DTS-HD or TrueHD files.
כמו כן הותקן עבור ה - XBMC תוסף ה IPTVSIMPLE שעובד בצורה טובה (למעט מספר ערוצים מדווחים שאינם תקינים) - וגם כאן אני מודה על מלאכת הקודש שמבוצעת בנושא.
אני חייב לומר שהממשק שלו מעולה והביצועים שלו מאוד מרשימים.
בכלל, זה הקופסאת Android הכי טובה שראיתי בכל קריטריון אפשרי (וראיתי לא מעט).
לא בדיוק הבנתי איך מתקינים עליו אפליקציות אנדרויד לא רשמיות (אם כי לא היה לי יותר מדי זמן איתו). מישהו יכול להגיד לי מה הפרוצדורה לעשות התקנה של אפליקציות כמו XBMC?