מכשירי חשמל חדשים לבית - תנור + מכונת כביסה
שלום לכולם,
אנחנו מתכננים להחליף את התנור ומכונת הכביסה שעשו את שלהם והייתי רוצה להתייעץ אתכם.
ביקרנו במספר חנויות וכרגע המוצרים שעומדים על הפרק הם :
מכונת כביסה, התלבטות בין :
BOSCH 8 ליטר (מיוצרת בגרמניה)
SAMSUNG 8 ליטר
- אני לא זוכר את הדגמים במדוייק אבל הרעיון הכללי הוא מכונה גרמנית ואמינה מול קוריאנית וחדשנית. ה-bosch נהנית מאמינות ומוניטין טוב (הנוכחית שלנו היא BOSCH ורק פעם אחת ב-13 שנה נאלצנו לקרוא לטכנאי שיחליף גוף חימום), לעומת זאת הסמסונג מלאה בכל מיני תכונות "חכמות" כמו שקילה של הכביסה, תוכניות חכמות, תצוגה דיגיטלית ועוד - לגבי האמינות הייתי רוצה לשמוע חוות דעת.
תנור :
HB75GB550B סימנס - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847912 - קיבל המלצות חמות מהמוכר
BQ1Q6I213 סמסונג - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844570 - המוכר לא המליץ עליו...
בכל מקרה, הסימנס נהנה מאמינות והסמסונג מחדשנות - 2 מאווררי טורבו, ניתן לפצל את התנור ל-2 ולקבוע בכל תא טמפרטורה שונה. ניתן להפעיל תכנות של ניקוי באדים או אידוי של אוכל (נראה לי סתם גימיק כיוון שצריך לשפוך מים בתחתית התנור = מקביל להנחת קערה עם מים בתנור "רגיל")
אני מאוד אוהב את מוצרי סמסונג כיוון שהם חדשניים ומתקדמים, לגבי האמינות לאורך שנים - אני לא ממש סגור על זה. הבנתי שלתנורי אפיה הם נכנסו רק בשנים האחרונות.
תודה מראש לכל מי שיוכל לתת קצת חוות דעת או כיוונים למחשבה
אנחנו מתכננים להחליף את התנור ומכונת הכביסה שעשו את שלהם והייתי רוצה להתייעץ אתכם.
ביקרנו במספר חנויות וכרגע המוצרים שעומדים על הפרק הם :
מכונת כביסה, התלבטות בין :
BOSCH 8 ליטר (מיוצרת בגרמניה)
SAMSUNG 8 ליטר
- אני לא זוכר את הדגמים במדוייק אבל הרעיון הכללי הוא מכונה גרמנית ואמינה מול קוריאנית וחדשנית. ה-bosch נהנית מאמינות ומוניטין טוב (הנוכחית שלנו היא BOSCH ורק פעם אחת ב-13 שנה נאלצנו לקרוא לטכנאי שיחליף גוף חימום), לעומת זאת הסמסונג מלאה בכל מיני תכונות "חכמות" כמו שקילה של הכביסה, תוכניות חכמות, תצוגה דיגיטלית ועוד - לגבי האמינות הייתי רוצה לשמוע חוות דעת.
תנור :
HB75GB550B סימנס - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=847912 - קיבל המלצות חמות מהמוכר
BQ1Q6I213 סמסונג - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=844570 - המוכר לא המליץ עליו...
בכל מקרה, הסימנס נהנה מאמינות והסמסונג מחדשנות - 2 מאווררי טורבו, ניתן לפצל את התנור ל-2 ולקבוע בכל תא טמפרטורה שונה. ניתן להפעיל תכנות של ניקוי באדים או אידוי של אוכל (נראה לי סתם גימיק כיוון שצריך לשפוך מים בתחתית התנור = מקביל להנחת קערה עם מים בתנור "רגיל")
אני מאוד אוהב את מוצרי סמסונג כיוון שהם חדשניים ומתקדמים, לגבי האמינות לאורך שנים - אני לא ממש סגור על זה. הבנתי שלתנורי אפיה הם נכנסו רק בשנים האחרונות.
תודה מראש לכל מי שיוכל לתת קצת חוות דעת או כיוונים למחשבה
להוריי תנור סמסונג שסובל מבעיות רבות. השירות בינוני ולמרות שתמיד מגיע טכנאי הבעיות לא נפתרו לחלוטין.
לדוגמא - לפעמים הוא לא מחמם אם מכוונים לחום גבוה מ225 (בערך), לפעמים הוא לא מחמם בכלל בהתחלה. הסיפור של השני מאווררים זה גימיק בעיקר שלא באמת עוזר בחימום בשני מגשים נפרדים. הדבר היחיד שטוב בו זו המסילה הטלסקופית התחתונה (בבוש/סימנס זו תוספת תשלום), אך באופן כללי הוא לא הרכישה המוצלחת ביותר.
לעצמי רכשתי תנור של בוש, הראשון שמופיע בזאפ כשמחפשים תנור אפייה.
לא יקר ופשוט מעולה. הכל עובד והפונקציה של החימום מהיר אפילו שימושית.
במכונת כביסה הלכתי על סימנס 8 קג, אני מאוד מרוצה (ומנצל את התכונות שלה הרבה מכפי שחשבתי) אך היא לא זולה.
אם לא היא, הייתי הולך על מכונה של lg שנותנות תמורה גבוהה לכסף.
לדוגמא - לפעמים הוא לא מחמם אם מכוונים לחום גבוה מ225 (בערך), לפעמים הוא לא מחמם בכלל בהתחלה. הסיפור של השני מאווררים זה גימיק בעיקר שלא באמת עוזר בחימום בשני מגשים נפרדים. הדבר היחיד שטוב בו זו המסילה הטלסקופית התחתונה (בבוש/סימנס זו תוספת תשלום), אך באופן כללי הוא לא הרכישה המוצלחת ביותר.
לעצמי רכשתי תנור של בוש, הראשון שמופיע בזאפ כשמחפשים תנור אפייה.
לא יקר ופשוט מעולה. הכל עובד והפונקציה של החימום מהיר אפילו שימושית.
במכונת כביסה הלכתי על סימנס 8 קג, אני מאוד מרוצה (ומנצל את התכונות שלה הרבה מכפי שחשבתי) אך היא לא זולה.
אם לא היא, הייתי הולך על מכונה של lg שנותנות תמורה גבוהה לכסף.
- shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אנחנו הלכנו על סימנס כמעט בהכל חוץ מכיריים,,,,,
מכונת כביסה Siemens WM12S468ME
ותנור Siemens HB33GB650 שהוא לא פירוליטי.
עכשיו תוכלו לקבל 5 שנות אחריות בתוספת 200ש"ח לכל מוצר אם אני לא טועה ובתנור תקבלו גם עוד תבנית ומגירות טלסקופיות.
בברכה,
אורי
מכונת כביסה Siemens WM12S468ME
ותנור Siemens HB33GB650 שהוא לא פירוליטי.
עכשיו תוכלו לקבל 5 שנות אחריות בתוספת 200ש"ח לכל מוצר אם אני לא טועה ובתנור תקבלו גם עוד תבנית ומגירות טלסקופיות.
בברכה,
אורי
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לך על סימנס/בוש בלי לחשוב פעמיים. זו ההתמחות שלהם.
שתרצה מסך או סמארטפון תרכוש סמסונג
שתרצה מסך או סמארטפון תרכוש סמסונג
- shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
שדרגנו לזה:RAKANI כתב:מצטרף להמלצות אין כמו סימנס , בוש רק בתנור תשקול לקנות פירולטי ( זה הדבר היחיד שמצטער שלא קניתי )...
Siemens HB75GB550
יש עכשיו 5 שנות אחריות מלאה ועוד כמה תוספות כמו תבנית ומסילות ב199 ש"ח,,,,שווה!
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אצלי כל הבית סימנס
טפו טפו
הכל עובד סבבה
מייבש, מכונת כביסה, כיריים, מדיח ותנור
פשוט מצוין
אני שונא החלפות וקניות כאלו
מאוד נהנה לרכוש מוצרים להרבה שנים ומוכן לשלם על זה ײַותר
טפו טפו
הכל עובד סבבה
מייבש, מכונת כביסה, כיריים, מדיח ותנור
פשוט מצוין
אני שונא החלפות וקניות כאלו
מאוד נהנה לרכוש מוצרים להרבה שנים ומוכן לשלם על זה ײַותר
העם דורש..... כל מיני דברים
מצטרף להמלצה על סימנס/בוש.
ממליץ לך לשים לב בנוגע לארץ יצור/הרכבה.
בעת תהליך הרכישה של מדיח כלים חדש תוצרת בוש נודע לי שהמדיחים הזולים של המותג אינם מיוצרים כלל בגרמניה אלא מיוצרים בפולין (מדובר במדיחים שהפנים שלהם איננו נירוסטה מלא אלא מכיל גם פלסטיק - חיצונית הם נראים זהים) - במדיחים תוצרת גרמניה מוטבע על החלק העליון של פנים הדלת - Made in Germany.
אני לא בטוח שהמצב זהה גם בתנורים ומכונות כביסה אבל לא כל מוצר של בוש הוא בהכרח מיוצר בגרמניה.
ממליץ לך לשים לב בנוגע לארץ יצור/הרכבה.
בעת תהליך הרכישה של מדיח כלים חדש תוצרת בוש נודע לי שהמדיחים הזולים של המותג אינם מיוצרים כלל בגרמניה אלא מיוצרים בפולין (מדובר במדיחים שהפנים שלהם איננו נירוסטה מלא אלא מכיל גם פלסטיק - חיצונית הם נראים זהים) - במדיחים תוצרת גרמניה מוטבע על החלק העליון של פנים הדלת - Made in Germany.
אני לא בטוח שהמצב זהה גם בתנורים ומכונות כביסה אבל לא כל מוצר של בוש הוא בהכרח מיוצר בגרמניה.
אין הנחה שבמכונות כביסה- מכני= אמין?
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
לליין המדובר של בוש(תוצרת גרמניה) יש גם מכונה פשוטה ומכנית אבל באותה איכות?
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- טלHD
- גורו

כן, אבל גם נטולת פיצ'רים. קונסטרוקטה.ModChiP כתב:לליין המדובר של בוש(תוצרת גרמניה) יש גם מכונה פשוטה ומכנית אבל באותה איכות?...
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e- ... erby=price
אותה האיכות?
אצלי גם כל הבית סימנס (תנור מדיח מכונת כביסה) וקונסטרוקטה במייבש ובקולט אדים (שם הרשתי לעצמי "להתפשר מעט..")
כבר כמעט 5 שנים ואני מרוצה מאוד מכולם !
במכונות הכביסה כידוע לי רק דגמי ה8KG ומעלה מיוצרים בגרמניה - והם שווים כל שקל! (מכונה של כ90 ק"ג.. סוס עבודה איכותי , ללא רצועות ופחמים עד עכשיו 0 תקלות ! -ועובדת די קשה...)
אם הכיס מאפשר - ממליץ בחום !
כבר כמעט 5 שנים ואני מרוצה מאוד מכולם !
במכונות הכביסה כידוע לי רק דגמי ה8KG ומעלה מיוצרים בגרמניה - והם שווים כל שקל! (מכונה של כ90 ק"ג.. סוס עבודה איכותי , ללא רצועות ופחמים עד עכשיו 0 תקלות ! -ועובדת די קשה...)
אם הכיס מאפשר - ממליץ בחום !
- טלHD
- גורו

אותו קונצרן/לעיתים באותו מפעל.ModChiP כתב:אותה האיכות?...
אבל למרות הכל, מדובר על הליין ה"זול" ללא פיצ'רים ותכונות מתקדמות.
תסיק את המסקנות.
אוקיי.