6000 ש״ח ל giotto עם PID?
זה סביב 7000 כולל הכל - נראה מחיר מעולה למכונה שאין להשיג בארץ.
הפתרון עם ה-PID מאוד מאוד מעניין (למרות שלא יחסוך קולינגפלאש).
לי יש את ה-V2 ואני סופר מרוצה ככה שממני תקבל רק המלצות.
תשאל לגבי אחריות ותבדוק חנויות בגרמניה ואיטליה, יש כאן הרבה המלצות.
הפתרון עם ה-PID מאוד מאוד מעניין (למרות שלא יחסוך קולינגפלאש).
לי יש את ה-V2 ואני סופר מרוצה ככה שממני תקבל רק המלצות.
תשאל לגבי אחריות ותבדוק חנויות בגרמניה ואיטליה, יש כאן הרבה המלצות.
ההבדלים במחירים שם הם גם לפי כמות הקונים שמתעניינים במוצר באותו זמן, וגם בגלל שחלק מהמחירים כוללים מעמ אירופי, והשאר מקוזזים כבר כי הם מיועדים לאיביי הבינלאומי. לפי מה שהם כותבים בעצמם הם גמישים במחיר.
״דודי זקני מנקיי הדעת שבירושלים היה. בנפש סוערה הייתי מביא לפניו שאלות באורחות חיים ובהנהגת עולם. והוא היה משיב במתינות: אספר לך מעשה באחד מבני ירושלים. וכשגמר את המעשה, חייך ושתק. מתוך המעשה נפתרה שאלתי.״
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
הזהר !
בלי להתייחס למכונה
מוכר עם 98.4% אתה צריך להזהר, בטח בעסקה יקרה ומורכבת מבחינת משלוח.
מציע לך לבדוק אותו היטב ולקרוא על מה בדיוק קיבל שליליים. (ותחקור גם אחורה, יותר מ-12 חודש).
אני לא הייתי רוכש ממוכר עם כזה רקורד.
בכל מקרה בהצלחה.
מוכר עם 98.4% אתה צריך להזהר, בטח בעסקה יקרה ומורכבת מבחינת משלוח.
מציע לך לבדוק אותו היטב ולקרוא על מה בדיוק קיבל שליליים. (ותחקור גם אחורה, יותר מ-12 חודש).
אני לא הייתי רוכש ממוכר עם כזה רקורד.
בכל מקרה בהצלחה.
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
אם המכונה היא היא מכונת מחליף חום , התרומה של ה pid לעיניין החליטה פשוט חסרת משמעות , כי ממילא הטמפרטורה בדוד היא מעל 100 c לכן זה טריק שאין בו דבר , והא מיותר לחלוטין במכונת מחליף חום .
אם זה דבאל בוילר זה כמובן כבר סיפור אחר , ואז התרומה של ה pid היא משמעותית ביותר וחשובה מאוד .
תיבדוק את העיניין הזה ?
למרות שלא ניראה הגיוני כלל שיצרן יכניס pid למחליף חום , אלא אם זה פשוט כבר נהייה יותר זול כמערכת שליטה ובקרה מטרמוסטט ! בכול אופן התרומה של pid במחליף חום לאיכות האספרסו זה כאמור 0 מוחלט !
אם זה דבאל בוילר זה כמובן כבר סיפור אחר , ואז התרומה של ה pid היא משמעותית ביותר וחשובה מאוד .
תיבדוק את העיניין הזה ?
למרות שלא ניראה הגיוני כלל שיצרן יכניס pid למחליף חום , אלא אם זה פשוט כבר נהייה יותר זול כמערכת שליטה ובקרה מטרמוסטט ! בכול אופן התרומה של pid במחליף חום לאיכות האספרסו זה כאמור 0 מוחלט !
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
הוא איטקלי אז 100% שביעות רצון זה לא משהו הגיוני גם ככה.
קנייה באיביי זה דבר בטוח יחסית אבל יש לאנשים פה ניסיון טוב עם קרלו מלה גונדולה.
קנייה באיביי זה דבר בטוח יחסית אבל יש לאנשים פה ניסיון טוב עם קרלו מלה גונדולה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
הייתי מאוד נזהר - באתר של רוקט עצמם אין כלל דגם הנקרא V3. הדגם היחיד עם PID הינו זה עם הבוילר הכפול, והעיצוב שו הוא שונה. מדובר בדגם R58 כאשר על הידית השמאלית יש כיתוב ברור של R58.
להלן הלינק ליצרן עצמו :
http://www.rocket-espresso.it/domestic/
להלן הלינק ליצרן עצמו :
http://www.rocket-espresso.it/domestic/
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

שמעו זה ניראה לי פשוט מכונה מיותרת , כי אם מתחילים לשחק עם ה pid בישביל לדייק טמפרטורה בראש החליטה, נישארים בעצם בלי הקצפה כמעט , דבר שמאוד יעייף , כבר עדיף להרכיב pid על מכונת דוד יחיד, בימקום כל המישחק המיותר הזה . . .
או פשוט ליקנות את אותה מכונה בלי ה pid ואז להנות ממכונת מחליף חום "אמיתית" בלי מישחקים מיותרים . . .
או פשוט ליקנות את אותה מכונה בלי ה pid ואז להנות ממכונת מחליף חום "אמיתית" בלי מישחקים מיותרים . . .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גם באלקטרה שמים PID ובפאימה החדשה.
זה כנראה פשוט יותר זול כבר מפרסוסטט. זה לא דבר פסול.
זה כנראה פשוט יותר זול כבר מפרסוסטט. זה לא דבר פסול.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

כן זה ברור שזה לא פסול, וגם יותר מדויק, רק כל העיניין כאן זה דווקא לא לתת למשתמש קצה לשחק עם הטמפרטורה במקרה הזה,
כי זה פשוט מכניס "רעש" מיותר לתהליך שכלל אינו זקוק לשליטה הכלכך עקיפה ומיותרת במקרה הזה,
הדבר החיובי היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה בעצם כיוון קל של לחץ ההקצפה. . . ללא צורך בפתיחת המכונה.
כי זה פשוט מכניס "רעש" מיותר לתהליך שכלל אינו זקוק לשליטה הכלכך עקיפה ומיותרת במקרה הזה,
הדבר החיובי היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה בעצם כיוון קל של לחץ ההקצפה. . . ללא צורך בפתיחת המכונה.