טופס חידוש ויזה לארה"ב?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3739
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 285 פעמים
הגיע הזמן לחידוש הויזה לארה"ב.
1.ניסיתי למצוא טופס חידוש ולא הצלחתי .יש רק טופס הוצאת ויזה.
2.האם מישהו יודע אם יש טופס מיוחד לחידוש?
1.ניסיתי למצוא טופס חידוש ולא הצלחתי .יש רק טופס הוצאת ויזה.
2.האם מישהו יודע אם יש טופס מיוחד לחידוש?
אין יותר חידוש של ויזה תייר, מוציאים חדשה בכל פעם - וגם עכשיו הויזה לא תקפה ל 10 שנים אלא לפי שיקול דעת השגרירות.
הכי חשוב זה לתת רק את פרטי אמת ולא לתחמן בראיון. יעזור אם יש לך מסמכים המוכיחים את הזיקה לארץ, למשל סטודנט בזמן תואר, בעל עסק והתחייבויות שימנעו ממך לקום בוקר אחד ולעזוב את הארץ..
הכי חשוב זה לתת רק את פרטי אמת ולא לתחמן בראיון. יעזור אם יש לך מסמכים המוכיחים את הזיקה לארץ, למשל סטודנט בזמן תואר, בעל עסק והתחייבויות שימנעו ממך לקום בוקר אחד ולעזוב את הארץ..
כל מה שרשמת לא עוזר לי בגיל 24 לקבל ויזהLQDForce כתב:
הכי חשוב זה לתת רק את פרטי אמת ולא לתחמן בראיון. יעזור אם יש לך מסמכים המוכיחים את הזיקה לארץ, למשל סטודנט בזמן תואר, בעל עסק והתחייבויות שימנעו ממך לקום בוקר אחד ולעזוב את הארץ.....
אז אני אגיד לך ת'כלס , אל תגיש בקשה לקבלת ויזה.
אם אתה מחליט לנסוע לארה"ב , רק אז תגיש. 2-3 חודשים לפני הנסיעה.
בגיל כזה, פשוט לא יאשרו לך ככה סתם, ואז הרבה יותר קשה להתמודד עם סירוב כי אתה נכנס ל 'שיטליסט' שלהם.
mp3lll - ברגע שאתה מגיש בקשה הם כבר מבררים עליך את כל הפרטים, אז לא תמיד יציקו לך בריאיון.
בגיל כזה, פשוט לא יאשרו לך ככה סתם, ואז הרבה יותר קשה להתמודד עם סירוב כי אתה נכנס ל 'שיטליסט' שלהם.
mp3lll - ברגע שאתה מגיש בקשה הם כבר מבררים עליך את כל הפרטים, אז לא תמיד יציקו לך בריאיון.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הם עדיין בטראומה של ישראלים ועגלות\כל עבודה לא חוקית (מה לעשות,אמריקאים טיפוסים מרובעים,בניגוד אלינו
) ובגלל זה פוסלים על ימין ועל שמאל.
כשהוצאתי (10שנים) ויזה לפני שלוש שנים (אז בן 29) גם אני באתי עם קלסר 2קילו של ניירת וסיפור מוכן,אישרו לי במקום.
מחזק לגבי להוציא רק לפני נסיעה,לא סתם ככה ביום בהיר,הם חושדים בכולם ולא מסמפטים אותנו,זה מה יש לצערנו.
כשהוצאתי (10שנים) ויזה לפני שלוש שנים (אז בן 29) גם אני באתי עם קלסר 2קילו של ניירת וסיפור מוכן,אישרו לי במקום.
מחזק לגבי להוציא רק לפני נסיעה,לא סתם ככה ביום בהיר,הם חושדים בכולם ולא מסמפטים אותנו,זה מה יש לצערנו.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
נסיעה דרך העבודה במאי, שכבר אישרו לי מהעבודה שאני יכול לנסוע רק צריך לקבל ויזה.LQDForce כתב:אז אני אגיד לך ת'כלס , אל תגיש בקשה לקבלת ויזה.
mp3lll - ברגע שאתה מגיש בקשה הם כבר מבררים עליך את כל הפרטים, אז לא תמיד יציקו לך בריאיון....
כל פרטי הנסיעה מהעבודה כבר נסגרו ובאתי עם זה לראיון + טופס ההרשמה שלי לנסיעה.
אם לא הנסיעה הזאת אין לי מה לחפש בארה"ב.
פעם ראשונה אי פעם שהגשתי אי פעם בקשה.
לכל מי שכבר היה ויזה בעבר לא צריך להיות בעיה פשוט הוא עושה את כל התהליך כמו להוציא חדש.
זה לא האמריקאים ששוללים לכם את הויזה, מבחינת ארה"ב שכולם (כמעט) יקבלו אשרת כניסה ובכלל שלא יצטרכו ויזת תייר !!
זו מדינת ישראל והשגרירות שבכוונה מונעים מישראלים את הזכות הזו, ומנסים בכוח להשאיר אנשים בארץ מפחד שיהגרו ויעזבו את הארץ.
אגב, ארה"ב לאחרונה הגישה בקשה רשמית לישראל לעבור לדרכון חכם ואז יתירו את הצורך בוויזה תייר , אבל אצלנו במדינה חוששים מהרעיון ובינתיים זה נתקע..
דור - אין ממש קשר לויזה קודמת אם אתה צעיר סטודנט שנמצא אצלם ב'רשימת סיכון'.
המצב בשטח הוא שאם אתה צעיר ולא יכול להוכיח זיקה לישראל , לרבות מטרה ברורה של הוצאת הויזה ותאריכי ביקור ספציפיים - אז רוב הסיכויים שישללו את הבקשה שלך, ואז אתה נתקע עם ערעורים וסחבת ומתחיל להבין שכנראה לארה"ב אתה לא תגיע בקרוב..
זו מדינת ישראל והשגרירות שבכוונה מונעים מישראלים את הזכות הזו, ומנסים בכוח להשאיר אנשים בארץ מפחד שיהגרו ויעזבו את הארץ.
אגב, ארה"ב לאחרונה הגישה בקשה רשמית לישראל לעבור לדרכון חכם ואז יתירו את הצורך בוויזה תייר , אבל אצלנו במדינה חוששים מהרעיון ובינתיים זה נתקע..
דור - אין ממש קשר לויזה קודמת אם אתה צעיר סטודנט שנמצא אצלם ב'רשימת סיכון'.
המצב בשטח הוא שאם אתה צעיר ולא יכול להוכיח זיקה לישראל , לרבות מטרה ברורה של הוצאת הויזה ותאריכי ביקור ספציפיים - אז רוב הסיכויים שישללו את הבקשה שלך, ואז אתה נתקע עם ערעורים וסחבת ומתחיל להבין שכנראה לארה"ב אתה לא תגיע בקרוב..