חודש מלא במכשירי דגל בעלי מפרטים מרשימים. למי המפרט הטוב ביותר ולמה לצפות?

1. למה "למרות" במשפט הראשון אם אין ניגוד? "בזכות" יתאים יותר, אם אתה מתעקש.למרות שפע הדלפות בלתי פוסקות של מידע לפני תערוכת ברצלונה, לא היו הפתעות מיוחדות בהכרזת המכשיר, ועיקר השיפורים הם בתחום צילום לילה שמתיימר להיות איכותי יותר בעזרת גדול יותר, ועיבוד תמונה שלאחר צילום שלמעשה מנסה לזהות מתוך התמונה את האובייקט העיקרי ולתת עומק שדה גדול יותר לעצמים שאינם בפוקוס, לא חסרות תוכנות במרקט היום בעלות תכונות דומות....
תודה על ההערות - אכן מדובר בשגיאת סופר שתתוקן.Asafc כתב:1. למה "למרות" במשפט הראשון אם אין ניגוד? "בזכות" יתאים יותר, אם אתה מתעקש.......
2. "....שמתיימר להיות איכותי יותר בעזרת גדול יותר, ועיבוד תמונה....". נעלמה פה מילה באמצע
ביקורת בונה, כן?...

ufffnick כתב:מה שמדהים אותי בחגיגות האלה שהדבר היחיד שמושך אותי לשדרג (אם בכלל) זו ההקשחה של חלקם.
מה שמרתיע אותי זו ההבנה שמלבד זאת אני לא מבין למה לשדרג את הS2...
ודווקא הגודל לא נראה לי מושך במיוחד, אחת הסיבות שברגע שהוא ימות, דווקא ה- Z1 COMPACT מוביל משמעותית על כולם, לדעתי.
גם מוקשח, לא שונה מהותית במפרט בסיסי, מסך "קטן" (זהה בגודל לS2 ומשופר בכל פרמטר אחר) ובמחיר אטרקטיבי יותר....

רוצה מכשיר מוקשח ובכחצי במחיר ממכשירי הדגל?ufffnick כתב:מה שמדהים אותי בחגיגות האלה שהדבר היחיד שמושך אותי לשדרג (אם בכלל) זו ההקשחה של חלקם.
מה שמרתיע אותי זו ההבנה שמלבד זאת אני לא מבין למה לשדרג את הS2...
ודווקא הגודל לא נראה לי מושך במיוחד, אחת הסיבות שברגע שהוא ימות, דווקא ה- Z1 COMPACT מוביל משמעותית על כולם, לדעתי.
גם מוקשח, לא שונה מהותית במפרט בסיסי, מסך "קטן" (זהה בגודל לS2 ומשופר בכל פרמטר אחר) ובמחיר אטרקטיבי יותר....

מה שאתה כותב נשמע לי מוזר מכוון שביתי בת ה 13 מתפעלת אותו ביד אחת ונוח לה.ufffnick כתב:החזקתי אותו לכמה דקות משחק, מאוד לא נוח בכף יד.
גדול ומגושם מידי, וממש לא נוח בכיס, אגב גם הS2 מרגיש לי (עדיין) לעיתים נדירות גבולי בגודל שלו.
בכל זאת, הייעוד העיקרי של זה (לתפיסתי) זה טלפון נייד, שכל התיפעול שלו צריך להיעשות עם יד אחת.
לא מבין למה צריך לייצר מסך כל כך גדול בשביל אותם פיצ'רים בדיוק ואותה חומרה בקירוב ממש טוב, תוך פגיעה קשה בשימושיות.
אפילו פעולה בסיסית כמו חיוג צריך שתי ידיים, ואם אני מתעקש רק עם האגודל אני מסכן אותו בנפילה....

שמע... אני לא אדבר על נתונים יבשים על הנייר...ufffnick כתב:אתה רציני?
לא מוקשח וחומרת בסיס דומה מידי לs2.
כל כך שונה מהs4 שלא מבין מאיפה החוצפה לקרוא לו מיני. אני הייתי קןרא לו בשם קצת פחות מעליב את האינטיליגנציה כמו s2.2 כי s2.1 שמור לs3 מיני....

S2 הוא עגלה למול S4.ufffnick כתב:לא אמרתי שהוא הטוב מכולם.
אמרתי שההבדל בין S2 לבאים אחריו לא משמעותי מספיק בפרמטרים עקרוניים, שיצדיק הפרש מחיר כל כך גבוהה, ולמעשה הגימיקים הלא שימושיים שנוספו עם הזמן הם אלה שנעשה בהם שימוש שיווקי והצדקה למחירם המופקע.
ניסיון ההגחכה שלך רק מבהיר שלא הבנת את מהות הדיון....

אתה מודע לזה שההפרש הכל כך גבוהה ומופקע כהגדרתך... בין S2 לבין S4 מיני הוא כ 300 ₪?!?!ufffnick כתב:... שיצדיק הפרש מחיר כל כך גבוהה,...