רכישת HTPC - עם הקלטה ממיר של הוט
שלום לכולם,
ה- HTPC שלי גמר את הסוס...
אני מעוניין לבצע רכישה חדשה (בהרכבה עצמית)
מכיוון שאני לא ממש בעניינים היום, אשמח לקבל המלצה איפה לרכוש את הרכיבים,
חשוב לי שהמקום מבין ב- HTPC וחובה 2 כרטיסי הקלטה אשר גם מאפשרים TIME SHIFTING והתאמה ל- Microsoft Meida Center.
בעבר רכשתי מ- Digitize את כרטיסי ההקלטה, אבל לא הצלחתי לאתר אותו.
תודה רבה!
דן
ה- HTPC שלי גמר את הסוס...
אני מעוניין לבצע רכישה חדשה (בהרכבה עצמית)
מכיוון שאני לא ממש בעניינים היום, אשמח לקבל המלצה איפה לרכוש את הרכיבים,
חשוב לי שהמקום מבין ב- HTPC וחובה 2 כרטיסי הקלטה אשר גם מאפשרים TIME SHIFTING והתאמה ל- Microsoft Meida Center.
בעבר רכשתי מ- Digitize את כרטיסי ההקלטה, אבל לא הצלחתי לאתר אותו.
תודה רבה!
דן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
במאמר המפרטים המומלצים תוכל למצוא המלצות שיתאימו לך. לדעתי כדאי לך ללכת על HTPC במארז של Antec, הנחשב איכותי ותוכל לשים בו כרטיסי טלוויזיה.
כרטיסי טלוויזיה אנלוגיים קצת קשה להשיג היום, אולם יש את כרטיסי ההקלטה באיכות HD של Hauppauge: ה-Colossus הפנימי וה-HD PVR 2 החיצוני, שעם קצת מאמץ יעבדו גם במדיה סנטר של מיקרוסופט, אם כי שווה לשקול תוכנות אחרות כי מיקרוסופט למעשה הפסיקו את הפיתוח של התוכנה.
מומלץ לרכוש את כרטיסי הטלוויזיה בהזמנה מארה"ב. בארץ - או שאין או שיקר מאוד לעומת חו"ל.
עד כמה שידוע לי, דיג'יטייז לא קיימים יותר, מקווה שאני טועה.
כרטיסי טלוויזיה אנלוגיים קצת קשה להשיג היום, אולם יש את כרטיסי ההקלטה באיכות HD של Hauppauge: ה-Colossus הפנימי וה-HD PVR 2 החיצוני, שעם קצת מאמץ יעבדו גם במדיה סנטר של מיקרוסופט, אם כי שווה לשקול תוכנות אחרות כי מיקרוסופט למעשה הפסיקו את הפיתוח של התוכנה.
מומלץ לרכוש את כרטיסי הטלוויזיה בהזמנה מארה"ב. בארץ - או שאין או שיקר מאוד לעומת חו"ל.
עד כמה שידוע לי, דיג'יטייז לא קיימים יותר, מקווה שאני טועה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה,
האם ה- HD של Hauppauge יודע לעשות גם Time Shifting ? והאם אני יכול לחבר אותו ליציאה הרגילה של ממיר הוט (בגלל ההגנה בערוצים מסויימים)?
אשמח לקבל המלצה על חנות בארץ, לפחות כדי לרכוש הכל חוץ מאשר כרטיסי ההקלטה.
תודה
האם ה- HD של Hauppauge יודע לעשות גם Time Shifting ? והאם אני יכול לחבר אותו ליציאה הרגילה של ממיר הוט (בגלל ההגנה בערוצים מסויימים)?
אשמח לקבל המלצה על חנות בארץ, לפחות כדי לרכוש הכל חוץ מאשר כרטיסי ההקלטה.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-Time Shifting מעולם לא בוצע ע"י כרטיס הטלוויזיה עצמו אלא ע"י התוכנה בה אתה משתמש.
לכן, התשובה היא כן.
אם יש לך ממיר HD ישן יותר של הוט (עם לוגו Thomson עליו), תוכל להקליט באיכות HD מיציאת הקומפוננט שלו.
חנויות - אני לא יכול להמליץ ספציפית, אך אין שום בעייה לרכוש גם ברשתות הגדולות (KSP, אייבורי וכו).
לכן, התשובה היא כן.
אם יש לך ממיר HD ישן יותר של הוט (עם לוגו Thomson עליו), תוכל להקליט באיכות HD מיציאת הקומפוננט שלו.
חנויות - אני לא יכול להמליץ ספציפית, אך אין שום בעייה לרכוש גם ברשתות הגדולות (KSP, אייבורי וכו).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תתחדש ותיהנה!