תקלה בצריבת DVD ממצלמה דיגיטלית

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
Daemon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ברשותי מצלמת וידאו D8 (דיגיטל 8) אשר שומרת את הוידאו בפורמט דיגיטלי על גבי קלטות Hi8..
לאחרונה צילמתי סרט בזמן שהותי בחו"ל ורציתי לצרוב אותו לסרט DVD. חיברתי את המצלמה למחשב באמצעות כבל Firmwire והורדתי את כל תכולת הקלטת בפורמט DV-PAL באמצעות Windows Movie Maker. אחרי שערכתי אותו עם התוכנה שמרתי את הסרט שוב בפורמט DV-PAL. סה"כ 40 דקות, 10 ג'יגה ברזולוציה 720x576.

ניסיתי לצרוב את הסרט ללא תפריטים נוספים באמצעות Roxio MyDVD 8. סה"כ באיכות המקסימלית הסרט יצא 3.3 ג'יגה. אחרי תהליך צריבה שלקח שעה וחצי-שעתיים ניסיתי להפעיל את הסרט במחשב, הסרט עבד בסדר גמור.
כשניסיתי להפעיל אותו על שני נגני הדי וי די הביתיים שלי, הסרט עבד בצורה לא טובה, התמונה נמרחה באופן חד במיוחד, והתמונה הייתה מאוד לא ברורה ולא נוחה לצפייה..

כשניסיתי לצרוב עם התוכנה הנ"ל סרט אחר שהורדתי מהאינטרנט התמונה נראתה בסדר גמור. כך שאין לי מושג היכן הבעיה.

נתוני המחשב שלי
AMD Athlon 64 3200+
1GB DDR RAM
ATI Readon X800 GTO 256mb
Windows XP

הדיסק שעליו צרבתי (DVD-RW) של חברה טיוואנית בשם PENGO. אבל זאת לא הבעיה כי כמו שאמרתי, סרטון אחר שהורדתי מהאינטרנט עבד טוב.

הנגנים בהם בדקתי את הסרט הם: אחד של Apex-Digital והשני של Hyundai.

אני לא יודע למי אפשר לפנות, בבקשה נסו לעזור לי, פניתי בפורומים של Roxio MyDVD וגם הם לא יכלו לעזור לי בטענה שהבעיה ככל הנראה לא אצלם כי סרט אחר שצרבתי עם התוכנה שלהם עבד טוב.

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”