אני ואשתי החלטנו שהכול יגיע אבל בצורה מחושבת, לא בהכרח מיד, בית חדש הוא לא משימה קלה ויש המון הוצאות.
חשבתי לעצמי, למה לרוץ ולרכוש LED ענקית 60-65 אינטץ' לסרטים וטלויזה, בשביל שופוני? כן!
אבל, אם לומר את האמת אני רואה רק סרטים, וכדורסל, מכבי בגביע אירופה ומשחקי ליגה וגביע חשובים.
בשביל מכבי, חדשות, ותכניות לילדים, נראה לי שלעת עתה נישאר עם הסמסונג הישנה, 37 אינטץ', אפילו לא לתלות.
כך יפתח לי תקציב למקרן + מסך בהוצאה נמוכה יותר לדעתי. לסרטים, ואפילו גם בשביל מכבי
אני לא בונה על מקרן 20000 ש"ח זה באמת יקר.
ראיתי לדוגמה את הOptoma HD25 או אפילו את גרסת הLV שלו במחירים פנטסטיים באמזון, ואולי אוכל להוריד גם בארץ לסביבות 1000-1500 ש"ח הפרש ממחיר אמזון שישתלם לרכוש כאן.
מקרן כזה שמביא תמורה למחיר גם יפתח לי אופציה לרכוש מסך הקרנה לא רע, אפילו טוב! לשפר מעט את סטאפ הרמקולים הקיים וגם להינות מהתקנה יחסית זולה כי מדובר בבניה וכול דבר שנעשה במהלך הבניה מוזיל משמעותית עלויות .
מסך LED חדיש בגודל 60-65 אינטץ' , שגם זה כנראה יהיה גבולי לסלון חדש שהיום נותן מינימום 4 מ' מרחק ישיבה, יעלה בין 10000 ש"ח ל60(שאני מעדיף גדול יותר) ל 20000 ש"ח ואף יותר. זה עוד לפני שיפור הרמקולים .
מה אתם אומרים?
כרגע מדובר רק בתכניות ומחשבות.