יש לי סיפור בשבילך.
קולגה בעבודה החליט שהוא רוצה להיות סוציאלי ופתח את הרשת האלחוטית שלו בבית לכל דורש, זאת אומרת ללא סיסמת כניסה. כמובן שהוא לא החליף את סיסמת הכניסה לנתב.
שכן חביב ראה כי טוב, נכנס לנתב ונעל אותו עם סיסמה לרשת האלחוטית ועל הדרך החליף את סיסמת הגישה לנתב.
התוצאה - הקולגה החברתי נשאר נעול מחוץ לרשת האלחוטית של הנתב הפרטי שלו ועם נתב נעול.
l33cher כתב:פעם הייתי מטייל ברחובות עם הטיפש-פון,סורק לרשתות אלחוטיות ורואה עשרות (!) פתוחות,רק להתחבר ולחגוג..
היום כנראה כולם למדו על החסרונות ברשת פתוחה,ולרשימה הענקית לכל אחד מוצמד מנעול
...
פשוט היום יש wizard שמנחה אותך בתהליך ההתקנה ואנשים מגיעים לשלב הזה אז כבר מבצעים הכנסת סיסמה
פעם היה צריך להכנס לזה באופן יזום ולא היו חושבים על זה כלל.
UriM כתב:יש לי סיפור בשבילך.
קולגה בעבודה החליט שהוא רוצה להיות סוציאלי ופתח את הרשת האלחוטית שלו בבית לכל דורש, זאת אומרת ללא סיסמת כניסה. כמובן שהוא לא החליף את סיסמת הכניסה לנתב.
שכן חביב ראה כי טוב, נכנס לנתב ונעל אותו עם סיסמה לרשת האלחוטית ועל הדרך החליף את סיסמת הגישה לנתב.
התוצאה - הקולגה החברתי נשאר נעול מחוץ לרשת האלחוטית של הנתב הפרטי שלו ועם נתב נעול.
איפוס הנתב להגדרות יצרן פתר את הבעיה והלקח נלמד.
...
יש לי סיפור דומה בשבילך עם טוויסט. קח בחשבון שזה סיפור אמיתי לחלוטין.
בעבודה שלי קלטתי רשת אלחוטית ללא סיסמא ועם ראוטר שהסיסמא שלו admin/admin. חששתי שמישהו הולך להתלבש לו על החיבור אינטרנט אז שיניתי לו את הסיסמא לרשת + נתתי לו סיסמא לראוטר בתקווה שיבין את הרמז, יאפס את זה ויתן הפעם סיסמא.
בינתיים לא התשנה כלום (עברה איזה חצי שנה). מעניין אם זה אותו אחד...
יש לי סיפור דומה בשבילך עם טוויסט. קח בחשבון שזה סיפור אמיתי לחלוטין.
בעבודה שלי קלטתי רשת אלחוטית ללא סיסמא ועם ראוטר שהסיסמא שלו admin/admin. חששתי שמישהו הולך להתלבש לו על החיבור אינטרנט אז שיניתי לו את הסיסמא לרשת + נתתי לו סיסמא לראוטר בתקווה שיבין את הרמז, יאפס את זה ויתן הפעם סיסמא.
בינתיים לא התשנה כלום (עברה איזה חצי שנה). מעניין אם זה אותו אחד...
...
אני מניח שהאיש פשוט מחובר קווית לראוטר ולא עושה שום שימוש ב-Wireless אז הוא פשוט לא שם לב.