עזרה בבחירת טלוויזיה עד 2500 שקל 32 אינץ - 42 אינץ
שלום לכולם, אני מחפש לאחותי טלוויזיה לחדר שינה
מרחק צפייה 2.5 - 3.5 תלוי בעיצוב החדר עוד לא החליטה.
כעקרון כל הצורך נובע מכך שאין לה בכלל טלוויזיה בבית וגם לא כל כך מעניין אותה טלוויזיה באופן כללי, מה שכן יש לה מחשב שנמצא בסלון שלפעמים היא רואה תכנים בyoutube/mako וסדרות\סרטים במחשב ..
השאלה מה הדרך הכי פשוטה לאפשר לה גישה לאותם תכנים גם דרך החדר שינה..
האופציות שאני חשבתי עליהן הן:
1) טלוויזיה חכמה
2) טלוויזיה לא חכמה + סטרימר כלשהו או סטיק כמו של גוגל יעשה את העבודה?
אז שימושים כמו שאמרתי בעיקר בתור שימושי מחשב כגון גלישה באתרי אינטרנט צפייה בmako, youtube וכו'..
דרוש תמיכה מלאה בעברית, חיבור wifi כי המחשב\ראוטר נמצא בסלון
יתרון לממיר עידן מובנה, הבנתי שיש תקן ישן ותקן חדש אז עדיפות לחדש כמובן.
אולי בעתיד היא תרכוש ממיר חיצוני אם לא יהיה קיים התקן בטלוויזיה עצמה.
עדיפות לאחריות מעל לשנה של יבואן לא מקביל.
ביקרתי במס' חנויות ומצאתי כמה טלוויזיות מעניינות:
- מבחינת תמונה אהבתי ממש את הסמסונג 40f5000 והבנתי שיש גם דגם חכם עם אותה איכות צפיה
Samsung UA40F5300 או UA40F5500 שלא הבנתי מה ההבדל בינהם.
- מבחינת יכולות סמארט התלהבתי מהLG עם השלט שמשמש בתור עכבר לצערי לא זוכר את הדגם..
לגבי גודל הטלוויזיה, כמה שיותר גדול עדיף אבל לא תוך כדי פגיעה בדרישות האחרות..
כמה שאלות:
- האם עדיף לקחת טלוויזיה לא חכמה ולפתור בעיה זו על יד סטרימר כלשהו (לא מבין כל כך בתחום), להזמין מחו"ל משהו מתאים.. ?
- האם באמת טלוויזיה חכמה היום היא כבר כמו מחשב אשר תומכת ממש בדפדפן לכל דבר עם תמיכה בflash ולא רק אפליקציות למיניהם ?
- יש לי את הפנסוניק e42 ויש לי אופציה לגשת לתיקיות משותפות (על גבי כבל רשת) עם המחשב וכך גם לראות סרטים תמונות וכו'.. האם זאת אופציה שיש כבר בכל טלוויזיה חכמה היום ?
- מה אתם ממליצים לעשות ? באיזו דרך ללכת ?
מרחק צפייה 2.5 - 3.5 תלוי בעיצוב החדר עוד לא החליטה.
כעקרון כל הצורך נובע מכך שאין לה בכלל טלוויזיה בבית וגם לא כל כך מעניין אותה טלוויזיה באופן כללי, מה שכן יש לה מחשב שנמצא בסלון שלפעמים היא רואה תכנים בyoutube/mako וסדרות\סרטים במחשב ..
השאלה מה הדרך הכי פשוטה לאפשר לה גישה לאותם תכנים גם דרך החדר שינה..
האופציות שאני חשבתי עליהן הן:
1) טלוויזיה חכמה
2) טלוויזיה לא חכמה + סטרימר כלשהו או סטיק כמו של גוגל יעשה את העבודה?
אז שימושים כמו שאמרתי בעיקר בתור שימושי מחשב כגון גלישה באתרי אינטרנט צפייה בmako, youtube וכו'..
דרוש תמיכה מלאה בעברית, חיבור wifi כי המחשב\ראוטר נמצא בסלון
יתרון לממיר עידן מובנה, הבנתי שיש תקן ישן ותקן חדש אז עדיפות לחדש כמובן.
אולי בעתיד היא תרכוש ממיר חיצוני אם לא יהיה קיים התקן בטלוויזיה עצמה.
עדיפות לאחריות מעל לשנה של יבואן לא מקביל.
ביקרתי במס' חנויות ומצאתי כמה טלוויזיות מעניינות:
- מבחינת תמונה אהבתי ממש את הסמסונג 40f5000 והבנתי שיש גם דגם חכם עם אותה איכות צפיה
Samsung UA40F5300 או UA40F5500 שלא הבנתי מה ההבדל בינהם.
- מבחינת יכולות סמארט התלהבתי מהLG עם השלט שמשמש בתור עכבר לצערי לא זוכר את הדגם..
לגבי גודל הטלוויזיה, כמה שיותר גדול עדיף אבל לא תוך כדי פגיעה בדרישות האחרות..
כמה שאלות:
- האם עדיף לקחת טלוויזיה לא חכמה ולפתור בעיה זו על יד סטרימר כלשהו (לא מבין כל כך בתחום), להזמין מחו"ל משהו מתאים.. ?
- האם באמת טלוויזיה חכמה היום היא כבר כמו מחשב אשר תומכת ממש בדפדפן לכל דבר עם תמיכה בflash ולא רק אפליקציות למיניהם ?
- יש לי את הפנסוניק e42 ויש לי אופציה לגשת לתיקיות משותפות (על גבי כבל רשת) עם המחשב וכך גם לראות סרטים תמונות וכו'.. האם זאת אופציה שיש כבר בכל טלוויזיה חכמה היום ?
- מה אתם ממליצים לעשות ? באיזו דרך ללכת ?
אולי מישהו בכל זאת יכול לעזור ?
כנראה שאני צריך לקצר את השאלה,
אז מה עדיף טלווזייה חכמה או טלוויזיה לא חכמה + קופסת אנדרואיד עד 2500 שקל ?
(לשימושים שרשמתי לעיל)
כנראה שאני צריך לקצר את השאלה,
אז מה עדיף טלווזייה חכמה או טלוויזיה לא חכמה + קופסת אנדרואיד עד 2500 שקל ?
(לשימושים שרשמתי לעיל)
נערך לאחרונה על ידי atraf ב 03/04/2014 7:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
בגזרת ה 42 יש לך את זה... http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862824 - טיפה מעל 2500.
בגזרת ה 39-40 - יש לך את הסמסונגים שכבר ראית ובאמת איזה LG 39LN560Y שגם עולה ב 300 שקל יותר מהתקציב...
יש טלוויזיות חכמות ויש טלוויזיות חכמות - יש כאלה שמגיעות עם אנדרואיד מלא ושם אפשר להתקין אפליקציות ממש דרך הגוגל פליי, יש טלוויזיות חכמות שמגיעות עם סט אפליקציות מסודר ואפשרות להוריד עוד קצת דרך פורטל מיוחד, זה לא אנדרואיד אבל זה גם משהו :/
וכמו שאמרת, תמיד יש לך את האופציה לקנות טלוויזיה בלי SMART ולהכניס לה חוכמה איך שתרצה
בגזרת ה 39-40 - יש לך את הסמסונגים שכבר ראית ובאמת איזה LG 39LN560Y שגם עולה ב 300 שקל יותר מהתקציב...
יש טלוויזיות חכמות ויש טלוויזיות חכמות - יש כאלה שמגיעות עם אנדרואיד מלא ושם אפשר להתקין אפליקציות ממש דרך הגוגל פליי, יש טלוויזיות חכמות שמגיעות עם סט אפליקציות מסודר ואפשרות להוריד עוד קצת דרך פורטל מיוחד, זה לא אנדרואיד אבל זה גם משהו :/
וכמו שאמרת, תמיד יש לך את האופציה לקנות טלוויזיה בלי SMART ולהכניס לה חוכמה איך שתרצה
קודם כל תודה על התגובה !
בהתחשב בכך שהתקציב דיי מוגבל ב2500.
וחוסר הידע והנסיון המוחלט שיש לי עם אנדרואיד,
האופציות שיש לי הן:
1) אחת מהטלוויזיות הסמארט הנ"ל Samsung UA40F5300 או UA40F5500, השאר קצת חורג מעבר לתקציב
- האם הן באות עם אנדרואיד מלא?
- והאם לשניהם יש תמיכה בWIFI וחיבור לרשת משותפת, כלומר לראות ולהפעיל סרטים מהמחשב?
2) לקחת 40f5000 ולוותר על הסמארט וככה נשאר עוד 500 שקל לתקציב לקניית קופסת אנדרואיד פשוטה שתהפוך את הטלווזייה לחכמה
איזה שילוב יהיה היעיל ביותר בהתחשב בצרכים? ואם מס' 2 אז אשמח גם להמלצה לקופסת אנדרואיד עד500 שקלים לדוגמא שאוכל לקרוא עליה ולהבין את העניין יותר לעומק.
נ.ב
השימושים שוב בקצרה: יוטיוב, mako, דפדפן, צפייה בסדרות וסרטים ממחשב שנמצא בחדר אחר דרך wifi.
האופציות שיש לי הן:
1) אחת מהטלוויזיות הסמארט הנ"ל Samsung UA40F5300 או UA40F5500, השאר קצת חורג מעבר לתקציב
- והאם לשניהם יש תמיכה בWIFI וחיבור לרשת משותפת, כלומר לראות ולהפעיל סרטים מהמחשב?
2) לקחת 40f5000 ולוותר על הסמארט וככה נשאר עוד 500 שקל לתקציב לקניית קופסת אנדרואיד פשוטה שתהפוך את הטלווזייה לחכמה
איזה שילוב יהיה היעיל ביותר בהתחשב בצרכים? ואם מס' 2 אז אשמח גם להמלצה לקופסת אנדרואיד עד500 שקלים לדוגמא שאוכל לקרוא עליה ולהבין את העניין יותר לעומק.
נ.ב
השימושים שוב בקצרה: יוטיוב, mako, דפדפן, צפייה בסדרות וסרטים ממחשב שנמצא בחדר אחר דרך wifi.
אין לי ממש ניסיון ב SMART של הטלוויזיות - אני ראיתי ושמעתי בעיקר עליהם.atraf כתב:קודם כל תודה על התגובה !
האופציות שיש לי הן:
נ.ב
השימושים שוב בקצרה: יוטיוב, mako, דפדפן, צפייה בסדרות וסרטים ממחשב שנמצא בחדר אחר דרך wifi....
לרוב לא מדובר באנדרואיד מלא, אלא באיזו גרסה מצומצמת של יכולות כגון, יוטיוב, פייסבוק, טוויטר, נטפליקס ודפדפן... ספק אם יהיה אפשר להתקין משהו מגוגל פליי, אבל אני לא בטוח בזה - שווה לעשות מחקר וזה אפילו די פשוט - לך לחנות כלשהי שמציגה טלוויזית סמסונג SMART ותבקש להתקין את אפליקציית MAKO - אם זה אפשרי, והסמארט זהה לסמארט שיש בדגמים החכמים שהצגת פה אז אין בעיה חביבי, אם לא ואתה חייב MAKO, לך על האנדרואיד מיני פיסי
*** גילוי נאות, אני קניתי טלוויזיה טיפשה וחיברתי לה אנדרואיד סטיק - פשוט יש לי איזה 4 כאלה כבר בבית. זכיתי ב 2 וה 2 האחרים עלו לי 20$ לחתיכה בדיל מטורף באיזה אתר סיני.