מישהו יכול לעשות סדר אחת ולתמיד לגבי עדכון תוכנה טלוויזיות פיליפס
ראיתי הרבה שרשורים לאחרונה לגבי זה.
אני מנסה לעדכן דרך הוויפיי אך זה לא מתבצע משום מה.
מישהו יכול לרשום מדריך קטן לגבי העדכון דרך הדיסק און קי. מה מורידים איזה מדינה בוחרים .
לעשות סדר בשלבים.. אני בטוח שזה יפתור פה הרבה סיבוכים
מישהו יכול לרשום מדריך קטן לגבי העדכון דרך הדיסק און קי. מה מורידים איזה מדינה בוחרים .
לעשות סדר בשלבים.. אני בטוח שזה יפתור פה הרבה סיבוכים
אני סקרן מדוע אתה משדרגranda כתב:ראיתי הרבה שרשורים לאחרונה לגבי זה.
לעשות סדר בשלבים.. אני בטוח שזה יפתור פה הרבה סיבוכים...
האם יש לך בעיה שמעודדת אותך לבצע זאת ?
אני בטוח שחברים מסויימים יחלקו עלי אך כבעל פיליפס 7008 - בקרוב שנה,
ביצעתי שדרוג פעמיים, לא קרוב למועד הרכישה - משמע התקדמתי משמעותית בגרסת התוכנה של המסך,
לא הצלחתי להבחין בשיפור או בטיפול בנושא קריטי,
ממליץ לך לקרוא את תכולת העדכון ואילו נושאים טופלו בכדי לבחון את הרלוונטיות אליך.
האמת שיש כמה בעיות תוכנה שאני מקווה שהעדכונים יסדרו.
למשל לפעמים הטלוויזיה לא מקבלת אות משידורי הממיר כאילו הכבל השתחרר. הפתרון הוא לכבות ולהדליק את הטלוויזיה.
בנוסף הבנתי שבעדכון בעיית האיטיות בממשק מסתדרת יחסית וגם אפשר לראות כתוביות utf
לאמיר. נכנסתי לאתר של החברה איזה מדינה אני בוחר? או שזה לא רלוונטי?
למשל לפעמים הטלוויזיה לא מקבלת אות משידורי הממיר כאילו הכבל השתחרר. הפתרון הוא לכבות ולהדליק את הטלוויזיה.
בנוסף הבנתי שבעדכון בעיית האיטיות בממשק מסתדרת יחסית וגם אפשר לראות כתוביות utf
לאמיר. נכנסתי לאתר של החברה איזה מדינה אני בוחר? או שזה לא רלוונטי?
לא יודע למה להוריד עדכון של איטליה,
אבל בכל מקרה העדכון באגלית מוריד את התפריט בעברית.
העדכונים שיפרו קצת את מהירות תפריטים, אבל בעדכונים האחרונים יש באגים, הטלויזה נכבת/נדלקת בעצמה.
עכשיו היא עוברת לי ליוטיוב לבד.
חגיגות
אבל בכל מקרה העדכון באגלית מוריד את התפריט בעברית.
העדכונים שיפרו קצת את מהירות תפריטים, אבל בעדכונים האחרונים יש באגים, הטלויזה נכבת/נדלקת בעצמה.
עכשיו היא עוברת לי ליוטיוב לבד.
חגיגות
לפי מה שכתוב בחוברת של פיליפס על הדגמים האלה.... צריך להיות לכם תמיכה מובנית ב UTF-8
עמוד 75 פה:
http://download.p4c.philips.com/files/4 ... fu_eng.pdf
– Character encodings : UTF-8, Central Europe and Eastern
Europe (Windows-1250), Cyrillic (Windows-1251), Greek
(Windows-1253), Turkish (Windows-1254), Western Europe
(Windows-1252)
תמיכה ב UTF-8 = תמיכה בעברית... תנסו לעבוד עם המדריך שהכנתי.
עמוד 75 פה:
http://download.p4c.philips.com/files/4 ... fu_eng.pdf
– Character encodings : UTF-8, Central Europe and Eastern
Europe (Windows-1250), Cyrillic (Windows-1251), Greek
(Windows-1253), Turkish (Windows-1254), Western Europe
(Windows-1252)
תמיכה ב UTF-8 = תמיכה בעברית... תנסו לעבוד עם המדריך שהכנתי.
עידן קודם כל תודה רבה על העזרה.
אתמוך סוף סוף הצלחתי להגיע למצב של שינוי לUtf8 בטלוויזיה. אך התוצאה היא כמה מלבנים בודדים פעם בכמה שניות
ואין שום זכר לעברית.
השאלה היא האם לא קידדתי נכון שזה בספק כי עבדתי עם המדריך שהכנת או אולי קיבלת טלוויזיה "תקולה" ורק אצלך עובד העברית חח.
בכל אופן יוצא לך הרבה סרטים לפענח ככה בעברית או חד פעמי?
אתמוך סוף סוף הצלחתי להגיע למצב של שינוי לUtf8 בטלוויזיה. אך התוצאה היא כמה מלבנים בודדים פעם בכמה שניות
ואין שום זכר לעברית.
השאלה היא האם לא קידדתי נכון שזה בספק כי עבדתי עם המדריך שהכנת או אולי קיבלת טלוויזיה "תקולה" ורק אצלך עובד העברית חח.
בכל אופן יוצא לך הרבה סרטים לפענח ככה בעברית או חד פעמי?
מלבד השינוי בטלוויזיה אתה צריך גם לשנות את קובץ ה SRT עצמו, כולם מקודדים ב ANSI - שזה תכלס סטנדרט בסוגי הקבצים האלה... אם גם הקובץ מוגדר כ UTF-8 וגם הטלוויזיה מוגדרת כ UTF-8, אתה תראה עברית - אולי אני ירים איזה סרטון שיסביר את התפעול מול הטלוויזיהranda כתב:עידן קודם כל תודה רבה על העזרה.
ואין שום זכר לעברית.
בכל אופן יוצא לך הרבה סרטים לפענח ככה בעברית או חד פעמי?...
idanh כתב:מלבד השינוי בטלוויזיה אתה צריך גם לשנות את קובץ ה SRT עצמו, כולם מקודדים ב ANSI - שזה תכלס סטנדרט בסוגי הקבצים האלה... אם גם הקובץ מוגדר כ UTF-8 וגם הטלוויזיה מוגדרת כ UTF-8, אתה תראה עברית - אולי אני ירים איזה סרטון שיסביר את התפעול מול הטלוויזיה.........