התייעצות לגבי סטרימר
הייתי רוצה לדעת מהי לדעתכם האלטרנטיבה הכי טובה בתקציב של עד 600 ש"ח.
ממה שביררתי נראה שה Xtreamer SideWinder 4 החדש הוא בהחלט מועמד רציני ומציע המון אפשרויות,
אבל לפי המפרט פה:
לא רשום שיש לו תמיכה ב DTS HD וב DOLBY TRUE HD, האם זה באמת נכון, ואם כן מה זה אומר, שאם אני אריץ עליו סרט BLURAY אני לא אשמע סאוונד?
תודה.
ממה שביררתי נראה שה Xtreamer SideWinder 4 החדש הוא בהחלט מועמד רציני ומציע המון אפשרויות,
אבל לפי המפרט פה:
לא רשום שיש לו תמיכה ב DTS HD וב DOLBY TRUE HD, האם זה באמת נכון, ואם כן מה זה אומר, שאם אני אריץ עליו סרט BLURAY אני לא אשמע סאוונד?
תודה.
בעיקר סרטי BLURAY בפורמט MKV וגם סרטים בMP4 עם תרגום עברי בפורמט SRT, כמובן שגם חשובה לי מוסיקה וזה גם נחמד שיש דפדפן וכל מיני אפליקציות מדיה למיניהם...
וכמובן גם שיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת שלי(שזה כל הרעיון של סטרימר).
כרגע אני משתמש ב WDTV LIVE מהדור הישן, אבל האפשרויות בו מצומצמות והוא די מקרטע למרות שבד"כ הוא עושה את העבודה.
וכמובן גם שיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת שלי(שזה כל הרעיון של סטרימר).
כרגע אני משתמש ב WDTV LIVE מהדור הישן, אבל האפשרויות בו מצומצמות והוא די מקרטע למרות שבד"כ הוא עושה את העבודה.
- DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
XTREAMER נותן את הכי הרבה מבחינת יחס עלות תועלת בדרך כלל. בהחלט הייתי מחכה.
לא הייתי מכנה "לא מוצלח" סטרימר שהוא בהערכה גסה יותר מ-80% מהשוק בארץ.
לא הייתי מכנה "לא מוצלח" סטרימר שהוא בהערכה גסה יותר מ-80% מהשוק בארץ.
לא יכות להתחייב אבל לא צריכה להיות לך בעיה של שמע. במקרה הגרוע אתה פשוט תשמע סטריאו.gilrom כתב:תודה.
מישהו יכול רק לענות על השאלה ששאלתי קודם:
מה יהיו ההשלכות של אי תמיכה של המכשיר ב DTS HD ו DOLBY TRUE HD?...
אני יכול להגיד לך שהמיניקס שלי מגיע בלי תמיכה בDD או בDTS אבל שמעתי סטריאו בלי בעיה (בטלוויזיה או במקרן סאונד).
כשהחלפתי ROM גם קיבלתי PASSTHROUGH ואז אני שומע גם רב ערוצי (שזה תענוג, עד שהילדים מתעוררים מהווליום...)