הישרדות 28 ארה"ב - b b b - יופי, כח ושכל
זה היה ידוע שיש פסלון חסינות מיוחד, פשוט לא ידעו מה הכוח שלו.
כל פעם שמישהו שלף אחד, גף אמר - "זהו פסלון רגיל" (this is a regular hidden immunity idol, votes against X will not count).
זה אכן הדבר הכי חזק שנראה בהישרדות אי פעם. בעצם נותן לו את האפשרות לשנות את ההצבעה כפי שירצה מתי שירצה ולהחליט את מי להדיח
כל פעם שמישהו שלף אחד, גף אמר - "זהו פסלון רגיל" (this is a regular hidden immunity idol, votes against X will not count).
זה אכן הדבר הכי חזק שנראה בהישרדות אי פעם. בעצם נותן לו את האפשרות לשנות את ההצבעה כפי שירצה מתי שירצה ולהחליט את מי להדיח
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שאולי - זה שיש משהו כזה - ברור. אני רק אומר, שהכח שלו גדול מידיי. למרות שנראה לי שאתה הפרזת בעוצמה שלו. טוני רק יכול לחלץ את עצמו. לא מעבר.
אני יכול לשער למשל שבפרק הבא, הרבה יצביעו לטוני בגלל מה שספנסר כנראה יעשה, אבל טוני יצביע לספנסר/מי שירצה שיצא. אבל עדיין יכול להיות פיצול או משהו דומה, ככה שפשוט האדם השני מבחינת הקולות יצא.
אני יכול לשער למשל שבפרק הבא, הרבה יצביעו לטוני בגלל מה שספנסר כנראה יעשה, אבל טוני יצביע לספנסר/מי שירצה שיצא. אבל עדיין יכול להיות פיצול או משהו דומה, ככה שפשוט האדם השני מבחינת הקולות יצא.
הוא יכול לחלץ גם מישהו אחר לא ? תחשוב שהוא מגיע עם דבר כזה ל3 האחרונים, הוא בעצם קובע נגד מי יהיה בגמר. העניין הוא שאף אחד לא יודע על הפסלון הזה ועל הכוח שלו, זה הקטע המטורףItay_Pollak כתב:שאולי - זה שיש משהו כזה - ברור. אני רק אומר, שהכח שלו גדול מידיי. למרות שנראה לי שאתה הפרזת בעוצמה שלו. טוני רק יכול לחלץ את עצמו. לא מעבר.
אני יכול לשער למשל שבפרק הבא, הרבה יצביעו לטוני בגלל מה שספנסר כנראה יעשה, אבל טוני יצביע לספנסר/מי שירצה שיצא. אבל עדיין יכול להיות פיצול או משהו דומה, ככה שפשוט האדם השני מבחינת הקולות יצא....
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לא, זה זמין רק למי שמצא את הפסלון. אני מתפלא שלא הגבילו את זה בזמן או משהו בסגנון.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בהחלט תמוה הפסלון החדש הזה. ותיקי הפורמט בטח זוכרים שככה היו פסלוני החסינות בהתחלה כשרק הכניסו אותם למשחק (עונה 11/12). בעונה 12 זה עזר לטרי, השחקן שכולם רצו להעיף להגיע עד למקום השלישי בגלל שפחדו להצביע לו כי ידעו שהוא פשוט ישלוף את הפסלון ברגע שיהיה רוב נגדו ואז זה יעיף מישהו אחר ואף אחד לא רצה להסתכן.
בגלל הבעיה הזו, שינו מאז את חוקי המשחק ואפשר להשתמש בפסלון רק לפני שמקריאים את ההצבעות.
מוזר שבהפקה החליטו לחזור לזה. מה שכן, אני חושב שעדיף לטוני לדאוג שכולם יידעו מהפסלון החדש כדי להכניס בהם חשש מלהצביע נגדו.
בגלל הבעיה הזו, שינו מאז את חוקי המשחק ואפשר להשתמש בפסלון רק לפני שמקריאים את ההצבעות.
מוזר שבהפקה החליטו לחזור לזה. מה שכן, אני חושב שעדיף לטוני לדאוג שכולם יידעו מהפסלון החדש כדי להכניס בהם חשש מלהצביע נגדו.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

דווקא ההגיון אומר שאם יש פסלון כזה והם ידעו עליו - אז הם יכולים לגרום לו להשתמש בו. להצביע לו ובמקום השני למי שהם רוצים להעיף, ואז הוא יאלץ להשתמש והם יעיפו את מי שהם רוצים.
אם טוני ישחק בקלפים נכון הוא ימשיך רחוק, אם לא, בעוד שניים עד שלושה פרקים הוא יעוף (כי בקרוב הוא ייאלץ נניח להשתמש באליל המיוחד, ובזה הבא אחריו בשני)
אם טוני ישחק בקלפים נכון הוא ימשיך רחוק, אם לא, בעוד שניים עד שלושה פרקים הוא יעוף (כי בקרוב הוא ייאלץ נניח להשתמש באליל המיוחד, ובזה הבא אחריו בשני)
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוב, טוני בשלישייה הסופית סגור (אלא אם הוא מטומטם לחלוטין).
ומכיוון שכך, אני מתקשה לראותו אותו לא זוכה.
היחיד שעולה לי בראש שם שמגיע לו זה ספנסר - אם הוא יגיע לשלישייה הסופית.
ואם לא - אז טוני מקבל את פרס הקהל.
ומכיוון שכך, אני מתקשה לראותו אותו לא זוכה.
היחיד שעולה לי בראש שם שמגיע לו זה ספנסר - אם הוא יגיע לשלישייה הסופית.
ואם לא - אז טוני מקבל את פרס הקהל.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני גם מסכים שהגיע לטוני. הצליח לנהל פלוס מינוס את כל העונה מההתחלה ולצבור כוח לא ייאמן עם כל פסלוני החסינות שצבר.
היה משתנה אולי אם ספנסר היה מגיע איכשהו לגמר מולו.
היה משתנה אולי אם ספנסר היה מגיע איכשהו לגמר מולו.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוני נכנס אצלי בקטגוריה עם ראסל. אפילו למעלה ממנו.
הוא הלך קדימה ואחורה, הצידה, חפר - הכל.
לראסל אין ספק שמגיע את כתר הגאון הראשון.
אבל טוני פשוט עשה מה שהוא היה צריך.
ד"א - אני חושב שאם קאס הייתה מזכירה לוו איך טוני העיף את קליף - כלומר שהוא כן בגד בו (בוו) אז היא הייתה מצליחה לשכנע אותו.
מעניין שוו לא הודה שהוא טעה. אני בטוח שהמשפחה שלו מכה אותו בטייקוונדו.
הוא הלך קדימה ואחורה, הצידה, חפר - הכל.
לראסל אין ספק שמגיע את כתר הגאון הראשון.
אבל טוני פשוט עשה מה שהוא היה צריך.
ד"א - אני חושב שאם קאס הייתה מזכירה לוו איך טוני העיף את קליף - כלומר שהוא כן בגד בו (בוו) אז היא הייתה מצליחה לשכנע אותו.
מעניין שוו לא הודה שהוא טעה. אני בטוח שהמשפחה שלו מכה אותו בטייקוונדו.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מה שיפה הוא שאם היה לוקח אותה לסוף
כולם היו עומדים מולו והואמרים לו שבוא פחדן וסה לא מכובד שלא לקח את מי שהביא אותו עד הלום.
נחמד שאת הקטע של ״רק משחק משחק״ שולפים מתי שנוח
כולם היו עומדים מולו והואמרים לו שבוא פחדן וסה לא מכובד שלא לקח את מי שהביא אותו עד הלום.
נחמד שאת הקטע של ״רק משחק משחק״ שולפים מתי שנוח
העם דורש..... כל מיני דברים