הישרדות 28 ארה"ב - b b b - יופי, כח ושכל
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
פעם ראשונה - 3 שבטים מפוצלים כאמור לעיל.
אני אישית נהנה. למרות שיש קצת טמטום כרגיל, כמו למשל, למה להפטר משחקן שגם אם יגיע לסוף אף אחד לא ייתן לו כסף?
כח - אין ספק שיש כאן מישהו שמשחק בסגנון ראסל ברמה זו או אחרת.
שכל- הוכיחו כי זה שיש לך שכל במציאות, ממש לא אומר שתצליח בהשרדות.
יופי - מזל שיש להם את מייגן הפצצה, והיחיד שם שעושה משהו בתכל'ס זה LJ.
ד"א אנחנו כבר אחרי פרק 5 למי שלא התחיל לצפות. השתדלתי לא לגלות כלום.
אני אישית נהנה. למרות שיש קצת טמטום כרגיל, כמו למשל, למה להפטר משחקן שגם אם יגיע לסוף אף אחד לא ייתן לו כסף?
כח - אין ספק שיש כאן מישהו שמשחק בסגנון ראסל ברמה זו או אחרת.
שכל- הוכיחו כי זה שיש לך שכל במציאות, ממש לא אומר שתצליח בהשרדות.
יופי - מזל שיש להם את מייגן הפצצה, והיחיד שם שעושה משהו בתכל'ס זה LJ.
ד"א אנחנו כבר אחרי פרק 5 למי שלא התחיל לצפות. השתדלתי לא לגלות כלום.
ראסל היינץ יש רק אחדItay_Pollak כתב:אין ספק שיש כאן מישהו שמשחק בסגנון ראסל ברמה זו או אחרת....
עונה מצוינת בינתיים, שמעתי שהם עברו ברייטינג את אמריקן איידול שזה ברכה.
החלוקה לפי כח/שכל/יופי לא הייתה כזאת מוחלטת, יש שוטרים בשבט של הכח אי אפשר להגיד שאין להם שכל.. וגם בשבט של השכל יש כמה דבילים..
מישהו יודע מתי תהיה עונת אולסטאר שוב? hero vs villans?
אולי יחזירו את אוזי שהפעם יצליח סוף סוף לקחת את התואר?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שי - נראה לי עכשיו כמות הצופים בישראל (שמשתתפים בפורום) תעלה רבות - בזכות התמונה
.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
איך מישהו מהתמודדים אמר בפרק האחרון (באחד מהתאגרים אחד נגד השני) - רק אל תסתכל לה ישר לעינייםItay_Pollak כתב:שי - נראה לי עכשיו כמות הצופים בישראל (שמשתתפים בפורום) תעלה רבות - בזכות התמונה.
...
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בסדר, נראה אותה בסוף כל פרק... מצחיק ששרה היא בין האנשים היחידים שאני זוכר, שנראים אותו הדבר כשהם במשחק לעומת שהם בחבר מושבעים.
ד"א - הסצנה לדעתי הכי טובה העונה היא מהפרק הקודם שהיא, טאשה והזקנה עושות יוגה. (או שזה עוד פרק אחורה?)
מה שבטוח, קאסס פשוט סתומה עם תעודות. ההגיון הוא שהשבט ה"חדש" שלה יעיף אותה ראשון כשהם יגיעו לזה.
לא מבין איך עוד לא נפתרו מטוני, נראה לי ששבוע הבא לפי הקדימון הוא בהחלט בסכנה.
ד"א - הסצנה לדעתי הכי טובה העונה היא מהפרק הקודם שהיא, טאשה והזקנה עושות יוגה. (או שזה עוד פרק אחורה?)
מה שבטוח, קאסס פשוט סתומה עם תעודות. ההגיון הוא שהשבט ה"חדש" שלה יעיף אותה ראשון כשהם יגיעו לזה.
לא מבין איך עוד לא נפתרו מטוני, נראה לי ששבוע הבא לפי הקדימון הוא בהחלט בסכנה.
זה עניין של זמן עד שטוני יעוף. אני לא נותן לו יותר מפרק אחד או שניים. הוא לא משחק טוב את המשחק, למרות שמאוד משתדל.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

תגידו, זה גם לא הפעם הראשונה שהשבטים לא חוזרים לשבטים המקוריים? כלומר השבטים שנוצרו אחרי הפיצול נשארו ככה? ד"א,אני חושב שהטעות הכי גדולה של טוני הייתה כשהוא הלך נגד השחקן כדורסל. אני הייתי נצמד אליו. הרי אף אחד לא ייתן לו לזכות.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שמוליק, אתה כאן בגלל מורגן? 
לא ידעתי שגם אתה מהמכורים.
ד"א - האימיוניטי האחרון היה אחד המטופשים לדעתי מבחינת שוויון. התחושה היא שלא היה שום קשר ליכולת. (כי זה מאוד קשור למבנה הפיזיולוגי וההתאמה שהם עשו לזה).
לא ידעתי שגם אתה מהמכורים.
ד"א - האימיוניטי האחרון היה אחד המטופשים לדעתי מבחינת שוויון. התחושה היא שלא היה שום קשר ליכולת. (כי זה מאוד קשור למבנה הפיזיולוגי וההתאמה שהם עשו לזה).
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

הפורמט האמריקאי שוב הוכיח את עצמו. איזה יופי של פרק. (אם לא ראיתם את של אתמול בלילה תפסיקו לקרוא)
מה שבטוח, ספסנר לדעתי לקח הימור ענק שלא השתמש באיידול שלו. בלתי נתפס שהמוחות עדיין באיזורינו. הפרק הבא הולך להיות פסיכי, נקווה שלא יצא לנו שחקן בגלל טמטום (או רעב).
מה שבטוח, ספסנר לדעתי לקח הימור ענק שלא השתמש באיידול שלו. בלתי נתפס שהמוחות עדיין באיזורינו. הפרק הבא הולך להיות פסיכי, נקווה שלא יצא לנו שחקן בגלל טמטום (או רעב).
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני חושב שטוני התחיל מוקדם מדי עם הבלגן וזה יעלה לו במשחק. הוא משאיר שני יריבים חזקים שלא יהססו להעיף אותו בהזדמנות הראשונה על חשבון בן ברית שהיה נאמן לו.
אגב, לדעתי קאס ממש לא סתומה היא חושבת כל הזמן קדימה ויש לה פוטנציאל להגיע רחוק. כנ"ל ספנסר.
אגב, לדעתי קאס ממש לא סתומה היא חושבת כל הזמן קדימה ויש לה פוטנציאל להגיע רחוק. כנ"ל ספנסר.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי מה שבטוח כרגע השחקן המרכזי על הכוונת זה טוני.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מישהו מוכן להסביר את ההגיון במה שטוני קיבל? זה לא הרבה יותר מידיי חזק? כמו כרטיס חנינה במונופול... הזוי.