מישהו כאן משתמש בכרומקאסט ונטפליקס?
תמיד תוכל להתקין את התוסף Hola על הדפדפן Chrome
ולקבל גישה לכל תוכן שחסום באזורך.
מקווה שזה עזר כי אני לא משתמש כבר בנטפליקס, בתקופה שהייתי (לפני XBMC) זה מה שהייתי עושה.
ואם כבר מדברים על זה, למה לא XBMC? אני גיליתי שכמעט כל הייתרונות הם בצד של XBMC
ולקבל גישה לכל תוכן שחסום באזורך.
מקווה שזה עזר כי אני לא משתמש כבר בנטפליקס, בתקופה שהייתי (לפני XBMC) זה מה שהייתי עושה.
ואם כבר מדברים על זה, למה לא XBMC? אני גיליתי שכמעט כל הייתרונות הם בצד של XBMC
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
באתר, יש דיון שלם על זה.urik79 כתב:איפה?.........
http://www.hometheater.co.il/vp1999257. ... D7%9C.html
חיפוש פשוט.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
תודה mp3lll.
אני מכיר את הדיון הנ"ל ואפילו השתתפתי בו. חשבתי אולי פרסמו איזה מדריך באתר שלא ראיתי.

אני מכיר את הדיון הנ"ל ואפילו השתתפתי בו. חשבתי אולי פרסמו איזה מדריך באתר שלא ראיתי.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
הצלחתי לפצח את ה D-link ההזוי שלי (DIR 655) כדי שאפשר יהיה לעבוד עם ה Chromecast לשירות Netflix בלי צורך לעבוד עם ראוטר DD-WRT דרך DNS.
זה דרש שינוי פשוט מאוד בטבלת הראוטינג בהגדרות הראוטר. הקושי האמיתי היה לגרום לאיזה אופצייה בתפריט הראוטינג ש D-Link משום מה הורידו בגרסאות הקושחה החדשות להופיע, אחרי שזמנית הצלחתי להחזיר את זה, העדכון לוקח 30 שניות....אגב, זאת הסיבה שבתמונה אתם רואים שדה ריק תחת האופציות של Interface
זה דרש שינוי פשוט מאוד בטבלת הראוטינג בהגדרות הראוטר. הקושי האמיתי היה לגרום לאיזה אופצייה בתפריט הראוטינג ש D-Link משום מה הורידו בגרסאות הקושחה החדשות להופיע, אחרי שזמנית הצלחתי להחזיר את זה, העדכון לוקח 30 שניות....אגב, זאת הסיבה שבתמונה אתם רואים שדה ריק תחת האופציות של Interface