המלצה על HDbaseT
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
היחידה בקישור היא לא HDBaseT, אלא מאריך רגיל של HDMI על גבי Cat6/7, כמותו יש לא מעט, גם בארץ.
המוצר היחידי שאני מכיר שעובד על HD-BaseT הוא המוצר הזה:
http://www.crestron.com/resources/produ ... 80&id=2444
למיטב ידיעתי יש להם משרד בישראל, שווה לבדוק מולם.
המוצר היחידי שאני מכיר שעובד על HD-BaseT הוא המוצר הזה:
http://www.crestron.com/resources/produ ... 80&id=2444
למיטב ידיעתי יש להם משרד בישראל, שווה לבדוק מולם.
תעשה חיפוש "HDBaseT" באמזון או Ebay ותמצא הרבה ספקים של HDBaseT.
חלקם (Atlona) מוכרים כל צד בניפרד (reciever / transmitter) אז תבדוק בזהירות מה אתה מזמין.
מוצרים "דומים" שאינם HDBaseT יהיו בדרך כלל פחות אמינים, רגישים לרעשי סביבה ולא תמיד עובדים. לא תדע עד שלא תנסה אצלך בבית. HDBaseT היא הטכנולוגיה האמינה ביותר, ולא סתם גם יקרה יותר.
גילוי נאות - אני עובד בחברת וולנס, זו שהמציאה את ה HDBaseT ומוכרת את הצ'יפים ליצרני הקופסאות השונים.
חלקם (Atlona) מוכרים כל צד בניפרד (reciever / transmitter) אז תבדוק בזהירות מה אתה מזמין.
מוצרים "דומים" שאינם HDBaseT יהיו בדרך כלל פחות אמינים, רגישים לרעשי סביבה ולא תמיד עובדים. לא תדע עד שלא תנסה אצלך בבית. HDBaseT היא הטכנולוגיה האמינה ביותר, ולא סתם גם יקרה יותר.
גילוי נאות - אני עובד בחברת וולנס, זו שהמציאה את ה HDBaseT ומוכרת את הצ'יפים ליצרני הקופסאות השונים.
זאת אומרת שהיחידה שצירפתי לינק שלה הינה מוצר ״דומה״ ל- HDBaseT?dj כתב:תעשה חיפוש "HDBaseT" באמזון או Ebay ותמצא הרבה ספקים של HDBaseT.
גילוי נאות - אני עובד בחברת וולנס, זו שהמציאה את ה HDBaseT ומוכרת את הצ'יפים ליצרני הקופסאות השונים....
״השאיפה״ שהוא יעשה דבר דומה רק שהוא נחות יותר?
- yairf
- עוסק בתחום

Off Topic - חבר ש-ולנס לא מקדמים את הנושא ע"י מכירת מוצרי OEM, אני יודע שזה לא הפוקוס של החברה, אבל בדיעבד, זו הסיבה שאמימון לא הצליחה להתרומם - הם מעולם לא ניסו לקדם מכירת מוצרי OEM (ביצה ותרנגולת).dj כתב:תעשה חיפוש "HDBaseT" באמזון או Ebay ותמצא הרבה ספקים של HDBaseT.
גילוי נאות - אני עובד בחברת וולנס, זו שהמציאה את ה HDBaseT ומוכרת את הצ'יפים ליצרני הקופסאות השונים....
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בארץ יש כמה סוגים כאשר לכל מוצר יש מגוון רחב של אפשרויות משלל אפשרויות אפשרויות של HDBASET מלא שמפתחים ולנס בארץ.Balance כתב:שלום לכולם
אני מחפש יחידת HDbaseT התומכת ב- 1080p.
חשוב שלא תהיה יקרה, עם זאת שתעשה את העבודה.
אודה להמלצות....
כרגע המוצרים שמשתמשים בהם הכי הרבה הם מוצרים ללא יכולת העברת מתח חשמל אלא רק תשדורת HD בפורמט 1080, רשת תקשורת אינטרנט עד 100 מגה, אודיו וIR.
עלות משתנה בין 1200 ל2400 ש"ח ליחד (כלומר משדר+מקלט+עיניות+ספקי כוח)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני דווקא חושב שהם עשו ועושים עבודה מדהימה ואין מה להשוות בשום צורה לאמימון, שלדעתי פשוט סבלו מיוהרה.yairf כתב:Off Topic - חבר ש-ולנס לא מקדמים את הנושא ע"י מכירת מוצרי OEM, אני יודע שזה לא הפוקוס של החברה, אבל בדיעבד, זו הסיבה שאמימון לא הצליחה להתרומם - הם מעולם לא ניסו לקדם מכירת מוצרי OEM (ביצה ותרנגולת)..........
וואלנס, דווקא מיד הלכה והקימה את ה-HTBaseT Alliance וכיום חברות בה עשרות חברות מהמובילות בתעשיה, כאשר בחוכמה רבה, לדעתי, קודם פנו לחברות שמתעסקות בתחום ה-Pro וה-Custom Installation, כמו Crestron ועכשיו הפניה היא כבר לחברות בתחום ה-Consumer Electronics, ששם באמת המאסות הגדולות.
כמו כן, כיצרן פלטפורמה וצ'יפ, הם כן יצרו מוצרים שעיקר כ-Reference Design, כמו ה-Switch הראשון המבוסס HDBaseT, כאשר המטרה היא לא לייצר מוצרים אלא רק להראות יכולות וקונספט ולתת לכל יצרן מוצרים לייצר את הבידול שלו. וזה בדיוק מה שקורה כיום.
- yairf
- עוסק בתחום

צודק מרטין, אבל את רוב מה שאמרת עשו גם אמימון. ולנס היא פחות או יותר המובילה כרגע בתחום הזה, ובתור מובילה היא צריכה לדאוג שיהיו מוצרים זמינים בשוק, וקלים לרכישה בלחיצת כפתור בלי יותר מדי בלגן. את זה אמימון לא טרחו לעשות, וחבל.
אגב, מדוע ביחידות כאלה צריך להעביר 2 כבלי רשת?
http://www.amazon.com/Monoprice-HDMI-Ex ... ds=hdbaset
http://www.amazon.com/Monoprice-HDMI-Ex ... ds=hdbaset
- MartinHSabag
- מנהל

- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל