תחליף ל-LOGMEIN FREE
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שלום חברים,
מי שיודע ראה, ש-LOGMEIN, מבסיבות ששמורות איתם הפסיקו את שירות ה-FREE.
באופן עקרוני אם הייתי משתמש יום יום, הייתי שוקל בתשלום, אבל אני נכנס פעם בכמה חודשים שאני צריך משהו מהמחשב בבית רק.
האם אתם מכירים שירות אחר שיכול להחליף את LOGMEIN FREE, בצורה שלא צריך משהו בצד בשני, והוא מאובטח?
בדרך כלל השתמשתי בו שהייתי צריך משהו ואין אף אחד בבית, כך שהוא היה מאד נוח.
אשמח לעיצות.
נ.ב.
TEAMVIEW ו-VNC לא נראים לי טובים למה שאני עשיתי עם LOGMEIN, כי ב-TEAMVIEW צריך כל פעם קוד חדש, ואני לא בבית לעשות את זה...
מי שיודע ראה, ש-LOGMEIN, מבסיבות ששמורות איתם הפסיקו את שירות ה-FREE.
באופן עקרוני אם הייתי משתמש יום יום, הייתי שוקל בתשלום, אבל אני נכנס פעם בכמה חודשים שאני צריך משהו מהמחשב בבית רק.
האם אתם מכירים שירות אחר שיכול להחליף את LOGMEIN FREE, בצורה שלא צריך משהו בצד בשני, והוא מאובטח?
בדרך כלל השתמשתי בו שהייתי צריך משהו ואין אף אחד בבית, כך שהוא היה מאד נוח.
אשמח לעיצות.
נ.ב.
TEAMVIEW ו-VNC לא נראים לי טובים למה שאני עשיתי עם LOGMEIN, כי ב-TEAMVIEW צריך כל פעם קוד חדש, ואני לא בבית לעשות את זה...
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

השתמשתי ב-VNC לפני המון שנים ,וכמה שאני זוכר לא הייתה לו אפשרות להעיר את המחשב כפי שיש ב-LOGMEIN, וגם זה לא היה מסודר דרך אתר, אלא רק אם הייתי באותה רשת.
אם השתנה משהו אשמח.
לעיתים אני ניגש למחשב בבית מחול, ולעיתים מהחברה, וגם מ-WIFI מבחוץ.
אם השתנה משהו אשמח.
לעיתים אני ניגש למחשב בבית מחול, ולעיתים מהחברה, וגם מ-WIFI מבחוץ.
אכן אתה צודק, הבעיה היחידה היא להעיר את המחשב. לגבי חיבור מרחוק אתה תמיד יכול לרשום את המחשב שלך בשירותי DNS חינמיים כמו no-ip ואז בהנחה שהמחשב דלוק לגשת אליו מכל מקום.
אגב גם אני ניסיתי לבצע WOL דרך האינטרנט ולצערי נכון להיום לא הצלחתי, אולי מישהו פה שהצליח להעיר את המחשב דרך האינטרנט יוכל להנחות איך.
אגב גם אני ניסיתי לבצע WOL דרך האינטרנט ולצערי נכון להיום לא הצלחתי, אולי מישהו פה שהצליח להעיר את המחשב דרך האינטרנט יוכל להנחות איך.
אני עובד עם TEAMVIEWER ללא שום בעיה,
צריך להרשם פעם אחת ולא צריך להקיש כל פעם קוד רנדומלי.
פשוט משייכים את המחשב בדיוק כמו ב LOGMEIN ויש לך רשימת מחשבים לבחירה לאן להתחבר...
ד"א ל TEAMVIEWER יש אפשרות ל WAKE UP אבל אני אישית לא הצלחתי להשתמש בה.
מה שכן, אני כן משתמש ב WOL דרך האינטרנט
מה שצריך לעשות זה לעשות PORT FOWARDING לפורט מס 9 לאיי פי של המחשב שאותו רוצים להעיר.
( למרות שזה לא רלוונטי כי הפאקטה שנשלחת היא פאקטת BROADCAST ומה שחשוב זה ה MAC שאותו רוצים להעיר )
פשוט משייכים את המחשב בדיוק כמו ב LOGMEIN ויש לך רשימת מחשבים לבחירה לאן להתחבר...
מה שצריך לעשות זה לעשות PORT FOWARDING לפורט מס 9 לאיי פי של המחשב שאותו רוצים להעיר.
( למרות שזה לא רלוונטי כי הפאקטה שנשלחת היא פאקטת BROADCAST ומה שחשוב זה ה MAC שאותו רוצים להעיר )
turbine כתב:אני עובד עם TEAMVIEWER ללא שום בעיה,
( למרות שזה לא רלוונטי כי הפאקטה שנשלחת היא פאקטת BROADCAST ומה שחשוב זה ה MAC שאותו רוצים להעיר )...
ניסיתי לעשות את זה אבל משום מה זה עדיין לא עבד לי, ה MAC שרשמתי הוא ה MAC של הכרטיס רשת במחשב ולא של המודם האם כאן מקור הטעות ?
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

נסה להיכנס תראה, הם נותנים חינם 6 חודשים ולאחר מכן 99$ לשנה.
שמחפשים סיבה, פשוט אין.
שמחפשים סיבה, פשוט אין.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני גם משתמש ב-Team Viewer. מצויין וחינמי, ועובד כמובן גם מאחורי ראוטרים ורשתות NAT ביתיים וארגוניים.
בגירסאות האחרונות גם ניתן לפתוח חשבון חינמי ולנהל רשימות מחשבים, בדיוק כמו ב-LogMeIn.
בגירסאות האחרונות גם ניתן לפתוח חשבון חינמי ולנהל רשימות מחשבים, בדיוק כמו ב-LogMeIn.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא.. ככה זה אמור להיות, אתה צריך לרשום את ה MAC של המחשב אותו אתה רוצה להעיר.moshebe כתב:......
ניסיתי לעשות את זה אבל משום מה זה עדיין לא עבד לי, ה MAC שרשמתי הוא ה MAC של הכרטיס רשת במחשב ולא של המודם האם כאן מקור הטעות ?...
בחלק מהראוטרים צריך להגדיר את האפשרות של WOL מרחוק ב ENABLE .
אם אין לך, נסה לבטל את הפיירוואל המובנה ולראות אם זה עובד לך.
וכמובן כמובן אני מניח שזה ברור מאליו אבל בכל זאת...
יש לאפשר את אפשרות ה WOL דרך ה BIOS באותו מחשב כמובן
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

הבנתי למי שיש WIN8 שיש אפשרות להעיר ולשלוט על המחשב דרך אפליקצית MS.
למשהו יש ניסיון עם זה?
למשהו יש ניסיון עם זה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בחשבון שלי הגדרתי את המחשב של העבודה ועוד שני מחשבים של בני משפחה. למחשב של העבודה אני ניגש בממוצע פעם בשבוע עד שבועיים, בד"כ לכמה דקות.
בינתיים הוא לא זיהה שאני עושה בו שימוש לא פרטי ולא חסם אותי.
אני מניח שהוא יזהה שימוש מסחרי ויחסום את התוכנה כאשר תתחברו ממש הרבה פעמים ולזמני התחברות גבוהים במיוחד.
הבנתי שלחלק מההפצות של VNC (יש כל מיני - Tight, Real, Ultra וכו) יש גם אופציה של ניהול מחשבים ועבודה מאחורי ראוטרים ו-NAT, והכל חינמי לחלוטין ללא הגבלה. לא ניסיתי בעצמי עדיין.
בינתיים הוא לא זיהה שאני עושה בו שימוש לא פרטי ולא חסם אותי.
אני מניח שהוא יזהה שימוש מסחרי ויחסום את התוכנה כאשר תתחברו ממש הרבה פעמים ולזמני התחברות גבוהים במיוחד.
הבנתי שלחלק מההפצות של VNC (יש כל מיני - Tight, Real, Ultra וכו) יש גם אופציה של ניהול מחשבים ועבודה מאחורי ראוטרים ו-NAT, והכל חינמי לחלוטין ללא הגבלה. לא ניסיתי בעצמי עדיין.
-
doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מעדיף פתרון פשוט, אני לא ניגש למחשב שלי בעבודה, אלא בדרך כלל ממנו למחשבים בבית.
אולי פעם בשנה (3 שנים לא) אצטרך לגשת למחשב עבודה.
אולי פעם בשנה (3 שנים לא) אצטרך לגשת למחשב עבודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

TeamViewer, כאמור, מאוד פשוט ואינטואיטיבי. תנסה אותו.