tp link 1043nd v2 ארץ
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
עדיף לשנות, באופן הזוי טווח ה-2.4GHz יותר חופשי לשימוש בארץ מאשר בארה"ב.
אבל אם אני ישנה זה יכול להפוך את הראוטר לקושחה ישראלית או משהו? זה לא קשור נכון?NegativeIQ כתב:עדיף לשנות, באופן הזוי טווח ה-2.4GHz יותר חופשי לשימוש בארץ מאשר בארה"ב....
ויש מצב ש 2.4 יעבוד יותר טוב אם אני ישנה לישראל?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

אין דבר כזה קושחה ישראלית ב-1043. הקושחה שמגיעה עם זה היא אותה קושחה כמו בכל העולם.sayyes כתב:אבל אם אני ישנה זה יכול להפוך את הראוטר לקושחה ישראלית או משהו? זה לא קשור נכון?......
ויש מצב ש 2.4 יעבוד יותר טוב אם אני ישנה לישראל?...
וההבדל הוא שבארה"ב מותר להשתמש רק בערוצים 1-11 בעוד שבישראל ובאירופה מותר להשתמש גם ב-12 ו-13. ברוב המקרים זה לא ישנה שום דבר אבל אם אתה רואה שחלק מהשכנים שלך שמו את הרשתות שלהם על ערוצים 7-9 זה יהיה רעיון טוב לעבוד על 12 או 13 כדי להימנע מהפרעות.
NegativeIQ כתב:אין דבר כזה קושחה ישראלית ב-1043. הקושחה שמגיעה עם זה היא אותה קושחה כמו בכל העולם.......
וההבדל הוא שבארה"ב מותר להשתמש רק בערוצים 1-11 בעוד שבישראל ובאירופה מותר להשתמש גם ב-12 ו-13. ברוב המקרים זה לא ישנה שום דבר אבל אם אתה רואה שחלק מהשכנים שלך שמו את הרשתות שלהם על ערוצים 7-9 זה יהיה רעיון טוב לעבוד על 12 או 13 כדי להימנע מהפרעות....
טוב אז תודה רבה
רק תגיד יש דבר כזה ערוץ איכותי? לדוגמא ערוץ 1 זה ערוץ איכותי? או שמה שמשנה זה פשוט אם הערוץ לא עמוס?NegativeIQ כתב:אין דבר כזה קושחה ישראלית ב-1043. הקושחה שמגיעה עם זה היא אותה קושחה כמו בכל העולם.......
וההבדל הוא שבארה"ב מותר להשתמש רק בערוצים 1-11 בעוד שבישראל ובאירופה מותר להשתמש גם ב-12 ו-13. ברוב המקרים זה לא ישנה שום דבר אבל אם אתה רואה שחלק מהשכנים שלך שמו את הרשתות שלהם על ערוצים 7-9 זה יהיה רעיון טוב לעבוד על 12 או 13 כדי להימנע מהפרעות....
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
התשובה השנייה. תעבור לערוץ שאיננו עמוס.sayyes כתב:רק תגיד יש דבר כזה ערוץ איכותי? לדוגמא ערוץ 1 זה ערוץ איכותי? או שמה שמשנה זה פשוט אם הערוץ לא עמוס?.........
יש אפליקציות לטלפון שמראות את הערוצים של כל הWIFI בסביבה ואז קל לבחור..
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

תרשום:
iwlist ifname scan (לינוקס)
netsh wlan networks mode=bssid (חלונות)
וזה יציג לך איזה רשתות משתמשות באיזה ערוצים. שים-לב שיש חפיפה בין ערוצים, כלומר כל ערוץ שמשודרת בו רשת "מפריע" גם לשלושת הערוצים הצמודים אליו מכל כיוון.
וזה יציג לך איזה רשתות משתמשות באיזה ערוצים. שים-לב שיש חפיפה בין ערוצים, כלומר כל ערוץ שמשודרת בו רשת "מפריע" גם לשלושת הערוצים הצמודים אליו מכל כיוון.
זה לא ענה לי על השאלה השאלה שלי אם יש דבר כזה ערוץ שהו איכותי שהו יותר טוב מהשארNegativeIQ כתב:תרשום:
וזה יציג לך איזה רשתות משתמשות באיזה ערוצים. שים-לב שיש חפיפה בין ערוצים, כלומר כל ערוץ שמשודרת בו רשת "מפריע" גם לשלושת הערוצים הצמודים אליו מכל כיוון....
או שמה שמשנה בערוצים זה רק אם הוא עמוס או לא?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

על זה כבר ענו לך קודם - מה שמשנה זה רק העומס על הערוץ ועל הערוצים הסמוכים אליו.sayyes כתב:זה לא ענה לי על השאלה השאלה שלי אם יש דבר כזה ערוץ שהו איכותי שהו יותר טוב מהשאר......
או שמה שמשנה בערוצים זה רק אם הוא עמוס או לא?...