yes vod

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום יש לי שאלה אם אני צופה ב vod ב 3 ממירים בו זמנית זה יכול לעשות בעיות? כמו בעיות

אינטרנט או שפתאום לא הופיע לא התכנים ב vod או שמתקבלת שגיאה שאומרת שיש בעיה בקישוריות

אבל בממיר אחר זה עובד רגיל כי בממיר אצלי לא היה היום בעיות וראיתי בכל השבת תכנים ב vod

אח שלי היה לו בעיה ב vod כמה פעמים ולי לא היה פעם אחד אז יכול להיות בגלל שראיתי בשני ממירים תכנים ב vod אז זה עושה בעיות?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

כן ולא, תלוי...

קשה לענות על השאלה...

כן - סבירות גבוהה שמהירת האינטרנט נמוכה ויש עוד תכנים שיורדים למחשבים באמצעות תוכנות הורדה וכל זה בתעבורה הפנימית של הרשת שלך וכמובן עומס על הראוטר של אין לו LOAD BALLANCE אלא רק FIFO.

לא - התוכן דחוס כל כך שיכול לעבור גם בתשתית 10 מגה, בכל זאת סבירות לשיבוש על ידי תוכן נוסף (תוכנות הורדה למשל) היא יותר סבירה

תלוי - תלוי במבנה הרשת שלך, במהירות הרשת שלך, בשימוש בציוד מסויים ברשת שלך, כמות מכשירים ברשת ויכולת של הראוטר.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

sayyes פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

JEXY כתב:כן ולא, תלוי...

קשה לענות על השאלה...

כן - סבירות גבוהה שמהירת האינטרנט נמוכה ויש עוד תכנים שיורדים למחשבים באמצעות תוכנות הורדה וכל זה בתעבורה הפנימית של הרשת שלך וכמובן עומס על הראוטר של אין לו LOAD BALLANCE אלא רק FIFO.

לא - התוכן דחוס כל כך שיכול לעבור גם בתשתית 10 מגה, בכל זאת סבירות לשיבוש על ידי תוכן נוסף (תוכנות הורדה למשל) היא יותר סבירה

תלוי - תלוי במבנה הרשת שלך, במהירות הרשת שלך, בשימוש בציוד מסויים ברשת שלך, כמות מכשירים ברשת ויכולת של הראוטר.
...

אוקיי מה שאמרת זה לא כל כך נכון כי יש לי 100 מגה 2 יש לי את הראוטר tp link 104nd v2 שהו חזק לא היה תוכנה שיתוף וגם לא היה איזשהו עומס כי מחשב אחד גלש באינטרנט וממיר אחד על vod וממיר שני על vod ככה שזה לא נראה שזה ממש עומס מה שכן זה היה נראה שיש בעיה בממיר הספציפי כי שוב בממיר אצלי לא הייתה אפילו בעיה אחת אבל בממיר השני היו בעיות ופתאום שגיאה שאין קישוריות אבל בממיר השני ובמחשב היה אינטרנט ואני לא יודע אם זה קשור לממיר או שזה קשור שלממיר עצמו יש בעיות וצריכים לחכות שיוציאו עדכון תוכנה בשביל לסדר

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”