קנייה מאיביי
אחרי שאני קורא סמוי זמן רב ונהנה החלטתי לקנות מכונה...
עדיין לא החלטתי איזו מכונה אני יקנה, אבל רציתי לשאול לגבי יבוא מחו"ל(איביי וכ"ו)
אם נגיד יש לי מכונה ב4500 ₪ והמשלוח עולה סביב ה1200 ₪
איך מחשבים את המע"מ(אני יודע שעל מכונות יש רק מע"מ ולא מכס, כלומר האם ה18% נלקחים רק מהמכונה או מהמכונה+המשלוח)?
עוד דבר :מה לגבי שחרור מהמכס ותשלום המע"מ-האם אני צריך לגשת למכס ולשחרר את המכונה או שחברת השליחויות(נגיד פדאקס או UPSׂ) משחררת במקומי?
כמה זמן לוקח משלוח?
אשמח אם מישהו יבהיר את הדברים הנ"ל כדי שכולם יוכלו לדעת ולהשכיל...
המשך לילה טוב...
עדיין לא החלטתי איזו מכונה אני יקנה, אבל רציתי לשאול לגבי יבוא מחו"ל(איביי וכ"ו)
אם נגיד יש לי מכונה ב4500 ₪ והמשלוח עולה סביב ה1200 ₪
איך מחשבים את המע"מ(אני יודע שעל מכונות יש רק מע"מ ולא מכס, כלומר האם ה18% נלקחים רק מהמכונה או מהמכונה+המשלוח)?
עוד דבר :מה לגבי שחרור מהמכס ותשלום המע"מ-האם אני צריך לגשת למכס ולשחרר את המכונה או שחברת השליחויות(נגיד פדאקס או UPSׂ) משחררת במקומי?
כמה זמן לוקח משלוח?
אשמח אם מישהו יבהיר את הדברים הנ"ל כדי שכולם יוכלו לדעת ולהשכיל...
המשך לילה טוב...
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
מע״מ מחושב על כל הסכום שזה אומר מחיר המוצר+ משלוח.
אם המוצר נשלח עם חברת שילוח מסודרת כמו פדקס וכו׳ הם דואגים לשחרר וגובים על זה כסף ז״א שצריך לקחת בחשבון הוצאה נוספת על מחיר המוצר והמשלוח והמע״מ.
יש כמה שירשורים בפורום די מפורטים על כל התהליך של ייבוא אישי מחו״ל.
אם המוצר נשלח עם חברת שילוח מסודרת כמו פדקס וכו׳ הם דואגים לשחרר וגובים על זה כסף ז״א שצריך לקחת בחשבון הוצאה נוספת על מחיר המוצר והמשלוח והמע״מ.
יש כמה שירשורים בפורום די מפורטים על כל התהליך של ייבוא אישי מחו״ל.
כן אבל איפה אני משלם לפדקס לדוגמא את הסכום?shlomyga כתב:מע״מ מחושב על כל הסכום שזה אומר מחיר המוצר+ משלוח.
יש כמה שירשורים בפורום די מפורטים על כל התהליך של ייבוא אישי מחו״ל....
יש כאן שרשור של הרכישה שלי, בו יש התייחסות לכל הסוגייה של יבוא אישי של מכונת קפה מחו"ל.
http://www.htcafe.co.il/vt205583.%D7%94 ... D7%92.html
http://www.htcafe.co.il/vt205583.%D7%94 ... D7%92.html