לקחנו את האוזניות של Westone לסדרת Adventure לחדר כושר. Squat, Bench Press, Deadlift, הזענו, רצנו, עשינו גם Street Workout, האוזניות נפלו על הרצפה, החול, שטפנו במים - האם עמדו בכל התלאות? עשינו את המיטב על מנת לאתגר אותם.

נערים פוחזים שמשתמשים באזניות של beatsaudio שמשפרות את הבאסים אבל לא ממש אודיופיליותmadlib כתב:מה עם איזה פורום אימוני ספורט? הייתי מעוניין לשמוע תובנות חד"כ מהאנשים פה.
בפורומים אחרים בארץ ( lbs ) רובם נערים פוחזים....

אני רק צחקתי, אבל באמת יש לי את התחושה שכל נער רוכב עם אופניים בדרך לביה"ס עם האזניות האלו.ziv_r כתב:madlib,
אנחנו מעדיפים כי האתר יתעסק במטרה הראשונית לשמה הוא הוקם, אודיו וקולנוע ביתי. יש לנו שת"פ עם LBS והצוות שם מאוד מקצועי, לפיכך אתר LBS הינו המקום הנכון ביותר לשאול שאלות מסוג זה.
eyosha,
כמו שב- LBS ניתן למצוא צעירים בין חברי האתר, גם כאן ניתן. עדיין, אין צורך לצאת בהנחות לגבי מותגי אוזניות, דווקא המותג שהזכרת איננו זוכה לאהדה גדולה ב- LBS, בדיוק כמו כאן.
אגב, Beats מהווה את אחד המותגים החזקים ביותר של אוזניות כיום וכל המותגים רואים בו כאחד המתחרים הקשים ביותר מולו הם ניצבים....

תקציב?eyosha כתב:ואם כבר מדברים על אזניות ספורט. אשמח לשמוע מה ההמלצות של חברי הפורום
אני בדיוק מחפש...
המממ. 50-100$epony כתב:תקציב?.........