שלום לכולם
אבד לי מיקרופון הכיול של המגבר
אשמח לקבל דרך לכוון את המערכת לאחר חיבור מחדש כרגע הסנטר מנותק והמכשיר מוגדר כשאין לו סנטר ,
שמתי לב כשאני רואה טלביזיה ואני נמצא במצב פרו לוגיק הסאב לא נדלק רק בסטריאו או סרט בפורמט AC3
,תודה
עזרה בכיוון אונקיו 939
אין יותר מידי ״משחקים״...
ההגדרות הם של מרחקים ועוצמות
יש אופציה לכוון ידנית Trebele, Bass, Mid
זהו ממה שאני זוכר...
המיקרופון שמסופק עם המכשיר מציע כיול מרחקים ועוצמות
מה שכל אדם עם אוזניים יכול לעשות...
ההגדרות הם של מרחקים ועוצמות
יש אופציה לכוון ידנית Trebele, Bass, Mid
זהו ממה שאני זוכר...
המיקרופון שמסופק עם המכשיר מציע כיול מרחקים ועוצמות
מה שכל אדם עם אוזניים יכול לעשות...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
את המרחקים תגדיר בעצמך זו לא בעיה. את כל הרמקולים תגדיר כ SMALL ( בהנחה שיש לך סאב ).
לגבי העוצמות, באמצעות ה Test tone אתה יכול למדוד עם מד SPL ( או אפילו אפליקציה סלולרית שמדמה מד SPL ) שבנקודת ההאזנה שלך אתה מקבל 75db מכל רמקול.
בסאב עצמו אל תחתוך כלום. אמנם אין אפשרות ב 939 לבחור את תדר החיתוך אבל מכיוון שהרסיבר הוא THX אני משוכנע שהם קבעו את תדר החיתוך ב 120HZ.
אם אתה מרגיש שחסרים לך נמוכים אתה יכול או להגביר בסאב עצמו או לנתב באמצעות ה Base Peak Level Setup חלק מהתדרים הנמוכים של הערוצים הקדמיים לסאב ( עמוד 33 אם יש לך את הספר ).
בהצלחה
ליאור
לגבי העוצמות, באמצעות ה Test tone אתה יכול למדוד עם מד SPL ( או אפילו אפליקציה סלולרית שמדמה מד SPL ) שבנקודת ההאזנה שלך אתה מקבל 75db מכל רמקול.
בסאב עצמו אל תחתוך כלום. אמנם אין אפשרות ב 939 לבחור את תדר החיתוך אבל מכיוון שהרסיבר הוא THX אני משוכנע שהם קבעו את תדר החיתוך ב 120HZ.
אם אתה מרגיש שחסרים לך נמוכים אתה יכול או להגביר בסאב עצמו או לנתב באמצעות ה Base Peak Level Setup חלק מהתדרים הנמוכים של הערוצים הקדמיים לסאב ( עמוד 33 אם יש לך את הספר ).
בהצלחה
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי