תיקון מסך LG - מקלט DTV הפסיק לקלוט עיד"ן
התקלקל לי המקלט DTV בטלויזיה 42LV550. פתאום הטלויזיה מראה שאין קליטה בשני הערוצים 26 ו-29.
לפני זה בשניהם הייתה קליטה.
חוץ מזה הכל בטלויזיה עובד.
בדקתי עם ממיר USB שקניתי מאיבי מזמן, וראיתי שאיתו אפשר לקלוט בחיבור לאותה אנטנה.
האם יכול להיות שהוא יותר רגיש ובגלל זה קולט?
ניסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה וזה לא עזר, יש עוד מה שאפשר לעשות לאפס את הטלויזיה?
ועוד כמה שאלות בקשר לתיקון בח.י. (יש לי עדיין אחריות)
מניסיון שלכם, איך השירות וכמה ימים לוקח להם לתקן את הטלויזיה בדרך כלל? (טלויזיה יחידה בבית)
אני שוקל בכלל אם לתקן, או לקנות כבר ממיר T2.
לפני זה בשניהם הייתה קליטה.
חוץ מזה הכל בטלויזיה עובד.
בדקתי עם ממיר USB שקניתי מאיבי מזמן, וראיתי שאיתו אפשר לקלוט בחיבור לאותה אנטנה.
האם יכול להיות שהוא יותר רגיש ובגלל זה קולט?
ניסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה וזה לא עזר, יש עוד מה שאפשר לעשות לאפס את הטלויזיה?
ועוד כמה שאלות בקשר לתיקון בח.י. (יש לי עדיין אחריות)
מניסיון שלכם, איך השירות וכמה ימים לוקח להם לתקן את הטלויזיה בדרך כלל? (טלויזיה יחידה בבית)
אני שוקל בכלל אם לתקן, או לקנות כבר ממיר T2.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש בעיות קליטה בזמן האחרון, ולא רק אצלך. לא הייתי פוסל קיום בעיה בשידורים עצמם.
אחרי שבוע עדיין אין לי קליטה בטלויזיה.
בנתיים חיברתי ממיר Innova 7002HD שהיה לי ורואים מצויין.
חוץ משתי בעיות שלו:
1) השלט זהה לתדרים של ה-LG, ולכן מיקמתי אותו בצד כך שאני מעביר ערוצים הטלויזיה לא מקבלת את האות.
2) משום מה שמחברים אותו ישירות לרסיבר, האודיו לא עובר (חיברתי לטלויזיה ישירות וזה עובד).
יכול להיות שהנושא שפתחתי על בומים היה מקדים לקלקול הטונר הפנימי של הטלויזיה.
http://www.hometheater.co.il/vt206227.% ... D7%AA.html
נעדכן אחרי התיקון, נתקשר לח.י. אחרי החג, שלא נשאר בלי טלויזיה בפסח.
בנתיים חיברתי ממיר Innova 7002HD שהיה לי ורואים מצויין.
חוץ משתי בעיות שלו:
1) השלט זהה לתדרים של ה-LG, ולכן מיקמתי אותו בצד כך שאני מעביר ערוצים הטלויזיה לא מקבלת את האות.
2) משום מה שמחברים אותו ישירות לרסיבר, האודיו לא עובר (חיברתי לטלויזיה ישירות וזה עובד).
יכול להיות שהנושא שפתחתי על בומים היה מקדים לקלקול הטונר הפנימי של הטלויזיה.
http://www.hometheater.co.il/vt206227.% ... D7%AA.html
נעדכן אחרי התיקון, נתקשר לח.י. אחרי החג, שלא נשאר בלי טלויזיה בפסח.
עדכון:
הטכנאים מח.י. היו מאוד יעילים. ראו שהטונר מקולקל והחליפו את הלוח האם על המקום, לא לקחו למעבדה, תוך 10 דקות הם סיימו והלכו
מה שעוד שמתי לב מאז ההחלפה, בגלל שאני יכול להשוות בין הקליטה עם הממיר הפנימי והאינובה, שכנראה אין קליטה מספיקה ויש קיטועים בשידור כל הזמן בשני הערוצים בממיר הפנימי של הטלויזיה. התמונה באה והולכת.
אבל באינובה הקליטה מצויינת בלי קיטועים למרות שעוצמת השידור 50% והאיכות 80%.
אז בכל מקרה, אני אשאר עם האינובה, כי רואים יותר טוב.
הטכנאים מח.י. היו מאוד יעילים. ראו שהטונר מקולקל והחליפו את הלוח האם על המקום, לא לקחו למעבדה, תוך 10 דקות הם סיימו והלכו
מה שעוד שמתי לב מאז ההחלפה, בגלל שאני יכול להשוות בין הקליטה עם הממיר הפנימי והאינובה, שכנראה אין קליטה מספיקה ויש קיטועים בשידור כל הזמן בשני הערוצים בממיר הפנימי של הטלויזיה. התמונה באה והולכת.
אבל באינובה הקליטה מצויינת בלי קיטועים למרות שעוצמת השידור 50% והאיכות 80%.
אז בכל מקרה, אני אשאר עם האינובה, כי רואים יותר טוב.