שבוע טוב!
אנחנו בתהליך של מעבר דירה והחלטנו במקום לפזר רמקולים בסלון לקנות סאונד בר.
עד עכשיו היינו עם רמקולים של טלוויזיה, אז ניתן להבין שאנחנו לא מחפשים משהו מפוצץ מדי.
לסלון אנחנו מחפשים סאונד בר עם עדיפות גבוהה מאוד! לסאב מובנה, אחת הסיבות שהחלטנו על סאונד בא הוא המראה הנקי, פס אחד של רמקול מתחת לטלוויזיה וזהו...
לחדר השינה שלי אני מחפש משהו במחיר נמוך יותר ולא אכפת לי סאב נפרד, לא צריך משהו מפציץ רק שישפר את האיכות והעוצמה של הטלוויזיה...
לסלון התקציב באזור ה2000-3000 ולחדר עד ה2000 עם עדיפות לכמה שפחות...
מחפש שני סאונד ברים, לסלון ולחדר שינה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סאונדבר טוב עם סאב מובנה יעלה לך הרבה יותר מ-3,000 ש"ח..! הסיבה הפשוטה היא שפס יפה ונקי מתחת לטלוויזיה ובאס איכותי הם שני דברים שברמת העיקרון פשוט לא הולכים ביחד...
יש רק שני סאונדברים שאני מכיר שמוציאים באסים טובים - לצורך העניין מדובר ב- MARTIN LOGAN MOTION VISION וב-MONITOR AUDIO ASB-2 - והם עולים יותר מ-$1,000 בחו"ל לפני משלוח ומיסים (מה שמיתרגם לכ-7,000 ש"ח עד הבית..!)
בכל מקרה, בתקציב הנתון ההמלצה היא שלי היא סט של סאונדבר וסאב אלחוטי JBL SB400 שעולה בערך 2,500 ש"ח (לפני מיקוח...)
חוץ מה-JBL הנ"ל, עוד שני סאונדברים (פלוס סאב אלחוטי) אחרים שהייתי ממליץ עליהם הם:
יש רק שני סאונדברים שאני מכיר שמוציאים באסים טובים - לצורך העניין מדובר ב- MARTIN LOGAN MOTION VISION וב-MONITOR AUDIO ASB-2 - והם עולים יותר מ-$1,000 בחו"ל לפני משלוח ומיסים (מה שמיתרגם לכ-7,000 ש"ח עד הבית..!)
בכל מקרה, בתקציב הנתון ההמלצה היא שלי היא סט של סאונדבר וסאב אלחוטי JBL SB400 שעולה בערך 2,500 ש"ח (לפני מיקוח...)
חוץ מה-JBL הנ"ל, עוד שני סאונדברים (פלוס סאב אלחוטי) אחרים שהייתי ממליץ עליהם הם:
- SONY HTCT260H - גם עולה 2,500 ש"ח בארץ, ולעניות דעתי ה-JBL SB400 עדיף עליו במחיר הזה (לפרוטוקול, ה-JBL עולה בחו"ל כפול מהסוני, ורק על זה הייתי "מעניש" את ישפאר והולך על ה-JBL..!)

- PIONEER SP-SB23W (אבל למיטב ידיעתי הוא בכלל לא נמכר בארץ, ובמקרה הטוב הוא יעלה כמו ה-JBL אם תייבא אותו באופן אישי...)
תודה על התגובה המפורטת!epony כתב:/list]...
בקשר לסלון, אין משהו עם סאב מובנה אפילו לא ברמה גבוהה?
עד עכשיו השתמשנו ברמקולים המובנים אז הדרישה שלנו לא גבוהה...
ואמא ממש נגד לשים רמקול שחור בסלון החדש חחחח היא לא מוכנה ״להרוס״ את הסלון
עוד שתי שאלות
איך ה nb4530?
והאם יש משהו מתחת ל2000 שיעשה את העבודה לחדר שינה קטן? 3x4 מטר בערך?
ועוד שאלה קטנה, אני מתכנן לקנות טלוויזיה ולסמסונג יש מבצע, האם הסאונד בר שמגיע עם טלויזיות שלהם (355) שווה משהו?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-NB4530 סבבה לחדר שינה. לסלון הוא כנראה יהיה חלש מדי...
חיפשתי סאונדבר בתקציב הנתון עם סאב מובנה, ומצאתי את זה: http://www.trustedreviews.com/roth-audi ... tem_review - צריך להכינס בקלות לתקציב גם אם אין ברירה אלא לייבא אותו אישית מחו"ל...
חיפשתי סאונדבר בתקציב הנתון עם סאב מובנה, ומצאתי את זה: http://www.trustedreviews.com/roth-audi ... tem_review - צריך להכינס בקלות לתקציב גם אם אין ברירה אלא לייבא אותו אישית מחו"ל...