שאלה לגבי תיקון טלוויזיית Philips
-
Tomegidish
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
לפני מספר חודשים רכשתי טלוויזיית פיליפס 47 אינץ', דגם 6198 (ייבוא פרללי).
בחודש האחרון חוויתי בעיה של איבוד תמונה באמצע צפייה (הסאונד המשיך לעבוד..). הבעיה החריפה כאשר הטלוויזיה הייתה נכבית מעצמה לאחר כמה דקות של צפייה.
היות והטלוויזיה תחת אחריות, היא נלקחה בתיקון במעבדה. נמסר לי שהוחלף הכרטיס פיקוד של המכשיר.
כאשר הטלווזיה חזרה שמתי לב למספר שינויים:
1. בהדלקת הטלווזיה- הופיע לוגו של PHILIPS השונה מהלוגו שהופיע בטלוויזה לפני התיקון
2. התפריט של הטלוויזה היה שונה וויזואלית מהתפריט לפני התיקון (הוויזואליות לפני התיקון הייתה נראית "מתקדמת" יותר
3. השלט של הטלוויזה הפסיק לעבוד- המעבדה אומרים שזה רק עניין של קידוד...
השאלה שלי זה האם יכול להיות שבמהלך התיקון שמו לי כרטיס טלווזיה של דגם אחר? אולי דגם פחות מתקדם?
כששאלתי זאת את אנשי המעבדה הם שללו זאת ואמרו שזה בלתי אפשרי כי לכל טלוויזה יש את הכרטיס המאתאים עבורה...
אשמח לקבל תובנות של אנשים בעלי הבנה בנושא
כל תגובה תתקבל בברכה, תודה!
לפני מספר חודשים רכשתי טלוויזיית פיליפס 47 אינץ', דגם 6198 (ייבוא פרללי).
בחודש האחרון חוויתי בעיה של איבוד תמונה באמצע צפייה (הסאונד המשיך לעבוד..). הבעיה החריפה כאשר הטלוויזיה הייתה נכבית מעצמה לאחר כמה דקות של צפייה.
היות והטלוויזיה תחת אחריות, היא נלקחה בתיקון במעבדה. נמסר לי שהוחלף הכרטיס פיקוד של המכשיר.
כאשר הטלווזיה חזרה שמתי לב למספר שינויים:
1. בהדלקת הטלווזיה- הופיע לוגו של PHILIPS השונה מהלוגו שהופיע בטלוויזה לפני התיקון
2. התפריט של הטלוויזה היה שונה וויזואלית מהתפריט לפני התיקון (הוויזואליות לפני התיקון הייתה נראית "מתקדמת" יותר
3. השלט של הטלוויזה הפסיק לעבוד- המעבדה אומרים שזה רק עניין של קידוד...
השאלה שלי זה האם יכול להיות שבמהלך התיקון שמו לי כרטיס טלווזיה של דגם אחר? אולי דגם פחות מתקדם?
כששאלתי זאת את אנשי המעבדה הם שללו זאת ואמרו שזה בלתי אפשרי כי לכל טלוויזה יש את הכרטיס המאתאים עבורה...
אשמח לקבל תובנות של אנשים בעלי הבנה בנושא
כל תגובה תתקבל בברכה, תודה!
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תכלס, כמה שיורדים פה על אלקטרה בפורום, אין שום סיכוי שזה היה קורה עם השירות שלהם.
יש לי ניסיון איתם במוצרים אחרים ואמנם הם מעצבנים כמעט תמיד בסוף שמים רק חלקים מקוריים ובמחיר סביר כשלא באחריות.
יש לי ניסיון איתם במוצרים אחרים ואמנם הם מעצבנים כמעט תמיד בסוף שמים רק חלקים מקוריים ובמחיר סביר כשלא באחריות.
מה זה כמה שיורדים על אלקטרה?! אולי אתה קיבלת שירות טובfreedom_il כתב:תכלס, כמה שיורדים פה על אלקטרה בפורום, אין שום סיכוי שזה היה קורה עם השירות שלהם.
יש לי ניסיון איתם במוצרים אחרים ואמנם הם מעצבנים כמעט תמיד בסוף שמים רק חלקים מקוריים ובמחיר סביר כשלא באחריות....
שאני מקבל מסך מתיקון שלא תוקן כראוי ובנוסף המסגרת לא חוברה בצורה טוב אז מה אני צריך לומר שהם בסדר?!
-
Tomegidish
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למה אתם מתכוונים זיוף? זיוף של מה?
איך אפשר לוודא האם בהליך התיקון נעשה משהו לא תקין? יש גורם כלשהוא שניתן לוודא עימו?
איך אפשר לוודא האם בהליך התיקון נעשה משהו לא תקין? יש גורם כלשהוא שניתן לוודא עימו?
יכול להיות שזה לא פיליפס בכללTomegidish כתב:למה אתם מתכוונים זיוף? זיוף של מה?
איך אפשר לוודא האם בהליך התיקון נעשה משהו לא תקין? יש גורם כלשהוא שניתן לוודא עימו?...
אני מכיר פיליפס די טוב,-מה שהבנתי מסיפור שלך נשמע מוזר