יותר כיף לשחק את זה בחושך. מניסיון
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/ ... e-ANW.html

מסכים איתך, ומפחיד מאד. משחק ההמשך שיפר את המשחקיות, בעיקר את הקטעים של ריחוף ב- zero gravity וגם השלבים והאוייבים היו מגוונים יותר, אבל זה אחלה משחק. ובמחיר הזה? אין לו תחרות.toxin כתב:משחק מעולה...

לשלישי עוד לא הגעתי. איך הוא? ממה שקראתי התרשמתי שהדגש שם הוא יותר על האקשן ופחות על האימה, למרות שהמערכת שהם הכניסו לבניית כלי נשק נשמעת מגניבה לגמרי.toxin כתב:שיחקתי בכל הטרילוגיה. מקווה שעובדים על 4...

ניסיתי בזמנו לשחק בראשון, נשברתי אחרי כמה שעות, פשוט מפחיד מדי....

אנחנו יודעים שכן. אוירה קריפית לגמרי, המון בזכות האפקטים של האודיו לדעתי.toxin כתב:......![]()
אז כנראה שהם עשו עבודה טובה...

אוקיי, אם ככה אני מבין שאמנזיה מפחיד יותר. אף פעם לא שיחקתי ב-Dead Space, אך תמיד שמעתי שהוא מפחיד, פשוט לא ידעתי אם יותר מאמנזיה.שלגון כתב:אנחנו יודעים שכן. אוירה קריפית לגמרי, המון בזכות האפקטים של האודיו לדעתי.......
אני לא שרדתי את Amnesia....

שני המשחקים האלה ניגשים לנושא של האימה באופן קצת שונה. אבל אתחיל בהקדמה קצרה: בד"כ משחקי מחשב מתרכזים בהעצמה של השחקן בכל מיני אמצעים (כוחות על, כלי נשק חופש בחירה וכד'). ב- Amnezia לוקחים ממך את כל אלה (אתה יכול רק לברוח ולהתחבא) - ומכאן האימה (פלוס האוירה, כמובן).HaJ-B כתב:אוקיי, אם ככה אני מבין שאמנזיה מפחיד יותר. אף פעם לא שיחקתי ב-Dead Space, אך תמיד שמעתי שהוא מפחיד, פשוט לא ידעתי אם יותר מאמנזיה.......
בתור אחד ששיחק באמנזיה באמצע הלילה בחדר חשוך וסגור עם אוזניות על האוזניים (ושרד), אני מאמין שהמשחק הזה יהיה "piece of cake" עבורי....